Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Zlozvyky podle zvěrokruhu: Lvi jsou lenoši, Střelci nestálí

/
  • (iStock.com)
    3. listopadu 2017 ● 06:00

    Všichni máme zvyky, návyky a špatné vlastnosti, kterými občas otravujeme sobě i druhým život. Zajímá vás, jak se liší podle slunečního znamení, ve kterém jste se narodili?

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock


    Tvrdohlaví mezci

    Berani dost často nevědí, co se hodí a co ne. Jakmile se cítí být ve svém živlu, dokážou být dost hluční a chovají se nezřízeně. No, a když se cítí unavení, jsou zase až moc mírní. I proto zobou rádi léky na posílení energie nebo k jejímu utlumení. Pozor, nadměrné užívání psychofarmak je nebezpečné!

     

  • 2.

    Býk

     

    Autor: iStock


    Labilní lidé

    Býci mívají problém s tím, jak se vypořádat s úzkostí, takže si například velmi často koušou nehty. Tento špatný zvyk zničí všechny pokusy o hezkou manikúru! Býci jsou taky požitkáři milující dobré jídlo. Kromě hryzání nehtů zahánějí stres a úzkost také jídlem, a to pak snědí skoro vše, co najdou v ledničce a ve spíži.

     

  • 3.

    Blíženci

     

    Autor: iStock

     


    Závislí žvanilové

    Blíženci jsou posedlí komunikací, bez telefonu neudělají ani krok a jsou schopni pro zapomenutý mobil jet přes celé město. Když s nimi usednete k večeři, budou svým telefonem natolik pohlceni, že téměř nebudou vnímat, co říkáte. Oni prostě rádi kontrolují své e-maily, profily na sociálních sítích a vypadají jako nezdvořáci, kteří dávají přednost telefonu před přáteli.

     

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock


    Hladovějící snílci

    Raci mají velmi špatný zvyk, a to nesnídat. Jejich myšlenky totiž neustále putují všude kolem, takže to jednoduše nestihnou. Jejich představivost a citlivost je příliš často rozptylují. Bohužel i všechny své pocity prožívají mnohem intenzivněji než jiná znamení zvěrokruhu, a tak i oni občas rádi sáhnou po lécích.

     

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

    Lenoši

    Lvi jsou páni tvorstva, kteří se snaží vypadat co nejlépe, takže když je požádáte o laskavost, s radostí souhlasí. Ovšem když přijde na věc, aby ji udělali, obvykle jsou natolik líní, že vše prostě nechají plavat. Lvi čekají až do poslední chvíle, aby nemuseli udělat, co slíbili. Ano, jejich špatným zvykem je nespolehlivost. A protože milují napětí a riziko, jejich další neřestí je hazard. Bohužel při něm mohou přijít o velké peníze.

     

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

     

    Drzí fracci

    Panny jsou velmi ctižádostivé a taky velmi perfekcionistické. Není jim vlastní empatie, takže se někdy chovají poněkud „tupě“ a buransky. Když se jich na něco zeptáte, řeknou vám na rovinu a bez obalu, co si myslí – i když je to třeba urážlivé! Neberou si servítky, takže většina lidí získá dojem, že jsou hrubé. Není to ale tak docela pravda, Panny jen nevědí, jak se slovy správně zacházet.

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

    Ostýchaví labilové

    Zlozvykem lidí narozených ve znamení Vah je neschopnost dívat se druhým do očí. Když s nimi někdo hovoří, místo toho, aby Váhy upřednostnily přímý oční kontakt, rozhlížejí se po místnosti nebo uhýbají pohledem. Lidé si proto myslí, že tyhle lidi konverzace nezajímá, ale důvodem je jejich ostýchavost. Kromě toho si Váhy rády dopřávají alkohol. Pozor na to!

     

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock


    Zapomnětliví maniaci

    Štíři vždycky zapomenou, co lidem povídali, a to hned poté, co s nimi vedli rozhovor. Když vám něco řeknou nebo vás požádají, abyste to udělali, okamžitě zapomenou, co po vás právě chtěli. Jsou už prostě takoví. Kromě toho je jejich další neřestí závislost na sexu – Štíři jsou velmi náruživí a fyzičnem doslova posedlí.

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock


    Nestálí sportovci

    Střelci nikdy nedělají jednu jedinou věc. Jsou trochu rozmarní a jsou schopni změnit názor nebo aktivitu během několika sekund. Plánovat s nimi něco je pro mnohé utrpení a velká bolest, protože Střelci dokážou změnit záměry na poslední chvíli. Potrpí si také na pěkné tělo, takže rádi sportují. Tento koníček se může změnit v závislost. Nepřežeňte to, Střelci!

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

    Pokrytečtí lháři

    Kozorozi jsou tak trochu pokrytci. Velmi rádi dávají svým přátelům životní rady, jak by se měli chovat, ale sami je nedodržují. Kážou vodu, pijí víno – takoví jsou Kozorozi. Jde o jejich největší zlozvyk, který by se měli zrozenci v tomto znamení odnaučit. Navíc mívají rádi luxus, takže jejich neřestí bývá rozhazování za přepychové věci, třeba za boty. Dejte si pozor, Kozorozi, abyste neměli brzo na účtu nulový zůstatek.

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

     

    Úplní salámisti

    Vodnáři jsou volnomyšlenkáři, kteří rádi propadají závislostem, třeba drogám. Rádi experimentují, takže na to pozor. Jinak jejich zlozvykem bývá broukání a zpívání. Jakmile se soustředí na nějakou věc, zapomenou na okolí a začnou si nahlas notovat. Vypadá to celkem neškodně, ovšem když to začnou dělat v práci při poradě nebo ve veřejné dopravě, už to taková legrace není.

     

  • 12.

    Ryby

     

    Autor: iStock

     

    Upovídané kecky

    Ryby mají bujnou fantazii, takže se velmi často stává, že ztratí kontrolu nad tím, co vypustí ze svých úst. Někdy přísahají v nejnepříznivějších okamžicích, třeba když jsou v práci nebo se okolo nich motají děti. Velmi často jsou takové zejména tehdy, když jsou rozčilené nebo rozrušené. Jakmile vám začnou Ryby přísahat, raději je neberte moc vážně.

     

     

Autor: hv

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz