Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Orgasmus podle zvěrokruhu: Raci jsou hlasití, Panny tiché

/
  • (iStock)
    9. března 2018 ● 06:00

    Všichni můžeme prožít orgasmus, ale ne všichni ho dosahujeme stejně intenzivně. Někdo ho prožívá bouřlivě a intenzivně, jiný tiše a nenápadně. A velký vliv na jeho prožitek má i to, v jakém slunečním znamení jste se narodili.

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock

     

    O Beranech by se dalo říct, že jsou bohové orgasmu. Jejich prožitek je srovnatelný s někým, kdo studoval tantrický sex. Při sexu je ovládá touha a když konečně dosáhnou orgasmu, je to něco neskutečného. Ano, u vás nikdo nebude pochybovat o tom, že ho jen předstíráte.

     

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock

     

    Orgasmus Býků je spojen nejen s tělem, ale i celou duší. Snažíte se „vydržet“ tak dlouho, abyste dosáhli společného orgasmu i s vaším partnerem. Orgasmus vždy prožíváte celým svým srdcem.

  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock

     

    Blíženci prožívají orgasmus pokaždé, jako by to bylo poprvé. Jejich tělo se doslova poddá okamžiku a orgasmu dosáhnou snadněji, pokud je podobně naladěný i partner. Vzhledem k tomu, že jejich erotogenními zónami jsou prsty a ruce, bez problémů dosáhnou vyvrcholení i tehdy, pokud jim někdo dráždí jen tato místa.

     

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

     

    Raci jsou při orgasmu velmi hlasití, takže často doslova křičí. Jakmile dosáhnou vyvrcholení, jejich sebeúcta a určitá zdrženlivost okamžitě zmizí. Někdy to vypadá, že při orgasmu pláčou, ale je to jen štěstí, které je v té chvíli naplní. Pro dosažení orgasmu velmi rádi použijí i nejrůznější erotické pomůcky.

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

     

    Sex je pro Lvy hlavně zábava, kterou dávají hlasitě najevo. Výkřiky typu „ano, ano“ jsou jen povzbuzením, aby partner pokračoval. Lvi jsou tak trochu herci, takže i při orgasmu to někdy maličko přehrávají. A pokud je třeba svážete nebo si přizvete k postelovým hrátkám někoho třetího, jejich orgasmus bude naprosto bouřlivý.

     

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

     

    Orgasmy osob narozených ve znamení Panny jsou stejně tiché jako ony. Sex ke svému životu moc nepotřebují, a zejména muži jsou v posteli poněkud nudní. Nic moc nevymýšlejí, nejraději by měli všechno hned – a to i orgasmus. Žádné dlouhé předehry, to pro ně není. Moc toho nenamluví, takže když dosáhnou orgasmu, možná o tom ani nebudete vědět.

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    Váhy jsou obvykle připravené na sex kdekoli a s kýmkoli. Pokud jde o orgasmus, muži Váhy mají velkou výdrž, takže čekají, než má orgasmus partnerka, tedy potom dají volný průběh svému vyvrcholení. Chcete-li sex s někým, kdo miluje dlouhé předehry a dlouho vydrží, pak vybírejte mezi Váhami. A jestli toužíte po společném orgasmu, pak mu sáhněte na zadek nebo varlata – pravděpodobně to nevydrží.

     

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

     

    O Štírech se říká, že jsou sexuálně velmi náruživí. Pravdou je, že jejich orgasmy jsou někdy až agresivní. Což by nemělo být překvapení, jelikož agresivita a vztek bývají typické pro tohle znamení. Štíři jsou plní emocí a vždy jsou hnaní nekontrolovatelnou vášní. Nepřestanou, dokud ji neuhasí. Orgasmus Štírů je prostě jedno velké tornádo.

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    Střelci mají rádi v sexu všechno pod kontrolou. Pod kontrolou tedy mají i orgasmus. Nemusí přece nikdo vědět, že právě vyvrcholili. Totéž platí pro ženy Střelkyně. Mají-li orgasmus, ani si toho nemusíte všimnout. Přitom jsou Střelci velmi hladoví po nových podnětech a rádi zkoušejí další polohy.

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

    Kozorozi jsou romantici a lásku i sex berou velmi seriózně. Nebývají sobečtí, vždy myslí na toho druhého. Někdy je těžké odhadnout, co by se jim líbilo a jak u nich dosáhnout blaženého vyvrcholení. Muž Kozoroh vyžaduje verbální ujištění, že je s ním ženě dobře. Orgasmu dosáhne v okamžiku, kdy vidí, že uspokojil i svou partnerku.

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

     

    Vodnáři v posteli rádi experimentují, ovšem orgasmy mají spíše plaché a nenápadné. Pokud jde o vyvrcholení, snaží se prodloužit milování tak dlouho, jak jen to je možné. Orgasmus je pro ně konec cesty, a když k němu dojde, je to jako rána z šampaňského. Pro ně je důležitější cesta než samotný orgasmus.

  • 12.

    Ryby

    Autor: iStock

     

    Ryby jsou v sexu velmi kreativní, ohnivé a intenzivní. Sex je nejen spojením dvou těl, ale spojením dvou duší a mysli. S Rybami je to jako neplánovaná jízda po silnici s mnoha zatáčkami, v nichž na vás čeká spousta orgasmů! No a pokud bude partner Rybu v posteli chválit, poroste jejich libido a počet orgasmů. Ryby patří mezi multiorgasmická znamení, jež dosahují vyvrcholení snadno a rychle.

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz