Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Oblačno 16°C

5 znamení, která milují tvrdý sex: Kdo má sklony k nejrůznějším úchylkám?

/
  • Kdo má sklony k nejrůznějším úchylkám?
    Kdo má sklony k nejrůznějším úchylkám? (istockphoto.com)
    27. dubna 2024 ● 06:00

    Jste vášniví a rádi se necháváte unést prožitkem bez ohledu na sebekontrolu a pravidla toho, co je obecně považováno za normální? Slovo romantika vám zrovna moc neříká a potrpíte si spíše na drsnější praktiky nebo i docela obyčejnou hravost a experimentování v posteli s respektováním vzájemných hranic? Pojďme se podívat, která znamení milují tvrdý sex a nevadí jim ani svazování, pouta, bičík nebo další erotické pomůcky.

  • 1.

    Beran

    Znamení zvěrokruhu
    Beran si obvykle moc na romantiku nepotrpí a jde přímo na věc. Muži jsou zvyklí dobývat, lovit, tvrdě si brát to, po čem zatouží. S Beranem zažijete skvělý, vášnivý sex, přitáhne si vás za vlasy a tvrdě a pořádně vám to udělá. Ženy to mají podobně, buď jsou samy dominantní a nerady se podřizují a přizpůsobují, anebo se velmi rády nechávají krotit jako divoké šelmy. Tvrdé zacházení v posteli od mužů jim obvykle moc nevadí. Berana ale moc nezajímají dlouhé cavyky, hračičky nebo rozvláčné perverzní hrátky, nerad ztrácí čas. Vyhovuje mu jít rychle na věc, vášnivě, tvrdě, upřímně a opravdově.

     

    Na co máte talent podle znamení zvěrokruhu? 

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop: Na co mají talent jednotlivá znamení? • Videohub

     

  • 2.

    Panna

    Znamení zvěrokruhu
    Panny mívají sklony k různým úchylkám a perverzím, navíc bývají rády submisivní a velice poslušné v posteli. Proto leckomu i dovolí, aby se na nich pořádně vyřádil. Zajímavostí také je, že Panny velice přitahuje, zajímá a fascinuje anální sex nebo různé anální praktiky, možná už proto, že k jejich zdravotní symbolice náleží oblast střev. Je pak asi jedno, zda Panna chce být v tomto případě aktivní v pronikání do zapovězeného otvoru, anebo přijímající, chtíc si toto potěšení dopřát na svém vlastním těle.

     

  • 3.

    Štír

    Kdo bude v květnu náchylnější k hádkám podle znamení zvěrokruhu?
    U Štíra není o jeho náruživosti pochyb. Opravdu se říká, že Štír patří k nejvíce sexuálně založenému znamení, které se neštítí takřka ničeho. Štíři, muži i ženy, bývají náruživí a velmi dobří milenci. Dokážou se dokonale nacítit na partnera a vychutnat si rozkoš plnými doušky. Obvykle jsou dominantní a mívají zálibu také v tvrdším sexu nebo sadomasochistických praktikách různé intenzity, ve svazování a vyjadřování dominance nad partnerem nejrůznějšími způsoby. Štír rád druhého ovládá v životě i v sexu, hodně žárlí a partner či partnerka mu musí být bezvýhradně oddaní. A to naprosto ve všem. A klidně s ním zažijete něco jako ve filmu 50 odstínů šedi.

     

  • 4.

    Kozoroh

    Kozoroh
    Kozoroh rozhodně není nudný patron ani ten, kdo se v posteli příliš ovládá. Je to skvělý milenec, který opravdu miluje sex a dokáže si ho naplno užít. Právě u Kozoroha možná zjistíte, že si na romantiku zrovna nepotrpí a má rád tvrdší praktiky s potřebou ovládat toho druhého a mít nad vším kontrolu. Právě téma kontroly je mu vlastní. Rád ukazuje nadvládu, nebrání se svazování nebo tvrdším praktikám, obdobně jako Štír. Ve vztahu se Štírem by si klidně spolu mohli pořídit domácí mučírnu ve sklepě, myšleno s nadsázkou. Obvykle nebývá submisivní, ale jsou i Kozorozi, kteří jsou v práci nekompromisní a autoritativní šéfové, zatímco doma si nechávají od manželky pořádně zmrskat zadek.

     

  • 5.

    Lev

    Kdo bude v květnu náchylnější k hádkám podle znamení zvěrokruhu?
    Určitě bychom neměli zapomenout ani na znamení Lva. Lvi jsou velmi náruživí, vášniví a sexuálně založení. Nezapomínejme, že jsou to šelmy. A podle toho se také chovají. Zažijete s nimi tvrdý sex, kdy vám jasně dají najevo svou dominanci. Stejně tak si ale velice rádi hrají nejrůznějšími drsnými způsoby, tak jako si šelmy rády pohrávají se svou kořistí. Záleží na tom, kam až je pustíte a co jim dovolíte. Obvykle nebývají perverzní, spíše si i v posteli dokazují svojí jedinečnost a velkolepost. Je jasné, že Lev se snaží být za každou cenu sebevědomý a dominantní. Existují i submisivní Lvi, ale i oni potřebují velkou míru pozornosti a uznání.

     

Autor: Taťána Kročková

Klíčová
slova

astročlánky astrologie

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz