Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Znamení, která prozradí, že jste potkali lásku z minulého života

/
  • (iStock)
    25. července 2018 ● 06:00

    Každý den se potkáme s mnoha lidmi, někteří nám jsou blízcí, jiní kolem nás jen projdou a nic v nás neprobudí. A někdy potkáme někoho a máme pocit, že v nás vybuchla sopka emocí. Je to jako kdybychom věděli, že s tímhle člověkem jsme byli v minulém životě spojení velkou láskou. Podle čeho to poznáte?

  • 1.

    Cítíte okamžité spojení

    Autor: iStock

     

    Jestli se potkáte s někým, koho jste v minulém životě milovali, budete to vědět okamžitě. Pocítíte silné propojení a všechna bolest, kterou jste třeba až dosud cítili, najednou zmizí a vy prostě víte, že je mezi vámi silná vazba. Někdy je to tak hluboké, že si budete myslet, že ho znáte věky, i když jste se právě potkali.

     

  • 2.

    Čas přestane existovat

    Autor: istock.com

     

    Když potkáte lásku z minulého života, máte pocit, že čas a veškerá realita přestávají existovat. V jejich blízkosti máte dojem, že i pět hodin uteče jako vteřina a máte touhu, aby se čas zastavil. Jste tak naladění jeden na druhého, že ztrácíte pojem o čase a žijete jen přítomným okamžikem.

  • 3.

    Řeknete si úplně všechno

    Autor: iStock

     

    S láskou z minulého života se cítíte tak hezky a bezpečně, že jí klidně odhalíte i ta nejtemnější tajemství, která nosíte uvnitř. Nikomu jinému byste to neřekli, téhle osobě ano. Víte, že jim můžete říct naprosto cokoli a nebudou vás soudit. Cítíte, že vás chápou a rozumí každému slovu, které vyslovíte. Umějí naslouchat a vy se s nimi cítíte důležití. S láskou z minulého života můžete sdílet svoje štěstí i obavy, nejistoty, minulost i budoucnost.

     

  • 4.

    Cítíte se s ním jako doma

    Autor: iStock

     

    Je to jako kdybyste otevřeli dveře do svého bytu a vstoupili domů s člověkem, kterého jste v minulosti milovali. Jakmile se na něj podíváte, uvidíte domov, bezpečí a pohodu. Můžete bez obav zahodit masku a nikdy se s ním nebudete cítit zranitelní.

  • 5.

    Ucítíte v břiše motýly

    Autor: iStock

     

    Láska zůstane láskou na věky. Jakmile potkáte milovanou bytost z minulého života, budete mít pocit, že ji už nikdy nesmíte opustit. V břiše se vám rozletí motýli a vybuchne ve vás sopka emocí.

     

  • 6.

    Zažíváte spolu déja vu

    Autor: istock.com

     

    Chystáte se s oním člověkem na nějaké místo a najednou oba víte, že jste tam už spolu někdy byli? S láskou z minulého života si často vzpomínáte na život nebo spolupráci v minulosti. Zdá se, jako by vaše vzpomínky byly živé a jste často zmatení, zvláště když se tohle objeví ve snu.

  • 7.

    Jste spolu duchovně spojení

    Autor: iStock

     

    Spojení s člověkem, s nímž vás v minulém životě pojila láska, není omezeno jen na tři rozměry, je mnohem širší. Cítíte se spojení nejen na fyzické úrovni, ale taky duchovní. Vaše duše jsou na sebe napojeny. Když s ním jste a mluvíte spolu, cítíte se spokojeně a někdy nepotřebujete ani slova, abyste něco vyjádřili. Jednoduše atmosféra, kterou prociťujete, je naplněná hlubokým porozuměním.

     

  • 8.

    Nikdy předtím jste tak silné spojení nezažili

    Autor: iStock

     

    Pokud potkáte osobu, kterou jste v minulém životě milovali, budete doslova otřeseni faktem, že nic takového jste ještě nezažili. Nikdy jste po seznámení s jiným člověkem neprožívali stejnou vášeň a lásku, jako k tomuto člověku.A nikdo nemá sílu to změnit. 

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz