Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Démoni podle horoskopu: Který ovládá vaše znamení?

/
  • Skrývá se ve vás démon?
    Skrývá se ve vás démon? (profimedia)
    23. dubna 2019 ● 11:31

    Aresivita, žárlivost, závist, vztek či arogance, to nejsou vlastnost, na které bychom byli příliš pyšní.  Když si je však uvěomíme, můžeme proti nim bojovat.  Jaká je odvrácená strana vašeho znamení?

  • 1.

    BERAN

    beran
    beran
    Autor: shutterstock.com
    Berani jsou násilníci. Mohou se dopouštět fyzického i duševního násilí, ve svém temném nastavení ignorují potřeby ostatních.

  • 2.

    BÝK


    býk
    býk
    Autor: shutterstock.com
    Temní Býci jsou mamonáři, a vypjatí sobci, neštítí se ani podvodu, aby získali to, po čem touží.

  • 3.

    BLÍŽENCI


    blíženci
    blíženci
    Autor: shutterstock.com
    Blíženci jsou pod nadvládou temné strany povrchní, podezřívaví, nedůvěřiví, věčně nespokojení a neschopní cokoliv obětovat. Snaží se o naplnění pouze vlastních potřeb. Celý život prožijí rozpolcení a nespokojení.

  • 4.

    RAK


    rak
    rak
    Autor: shutterstock.com
    Pokud je Rak nápadně odevzdaný, podřízený a na první pohled bez vůle, pak u něj s největší pravděpodobností převládá temná strana. Rak sice vnímá křivdu a zlo, které ho obklopuje, ale nemá sílu s tím nic udělat.

  • 5.

    LEV


    lev
    lev
    Autor: shutterstock.com
    Lev pod vládou temné strany je panovačný. Mívá sklony k tyranizování svého okolí, požadování nesplnitelného, a nadřazování sebe sama nad všechno ostatní. Udělá všechno proto, aby se stal středem pozornosti.

  • 6.

    PANNA


    panna
    panna
    Autor: shutterstock.com
    Temná strana v Panně umocňuje její pečlivost, což vede až k směšně přemrštěnému puntičkářství. Lpí na maličkostech, jsou posedlé čísly, sterilní čistotou, a stoprocentní přesností ve všem, co dělají samotné Panny, i lidé v jejich okolí.

  • 7.

    VÁHY


    váhy
    váhy
    Autor: shutterstock.com
    Váhy pod působením temné strany nejčastěji trpí pocitem nerozhodnosti. Je pro ně velice obtížné a bolestivé rozhodnout se například mezi jednáním ovlivněným rozumem a jednáním ovlivněným srdcem.

  • 8.

    ŠTÍR


    štír
    štír
    Autor: shutterstock.com
    Temný Štír je žárlivý, zlostný a svárlivý. Jeho obrovská výbušnost a věčná podrážděnost je nepříjemná a pro všechny zraňující. Zuřivost může přejít až ve vulgárnost a neschopnost slušného chování.

  • 9.

    STŘELEC


    střelec
    střelec
    Autor: shutterstock.com
    Střelec pod vládou temné strany je několikanásobně více zaměřený na cíle, kterého ho nadchnou. Tím, že je jeho touha po jejich dosáhnutí extrémně vysoká, často přeskočí běžné postupy, kterými je jich možné dosáhnout.

  • 10.

    KOZOROH


    kozoroh
    kozoroh
    Autor: shutterstock.com
    Kozoroh ovlivněný temnou stranou, pohrdá životem a pozemským způsobem žití. Bývá posedlý smrtí a vším, co se s ní spojuje. Mívá deprese, bývá zádumčivý a smutný. Nezajímá se o nic, co ho dřív těšilo a vším opovrhuje.

  • 11.

    VODNÁŘ


    vodnář
    vodnář
    Autor: shutterstock.com
    Temná strana vyvolává ve Vodnářích chybnou intuici. Vodnáři, kteří se často na svoji intuici spoléhají, pak vnímají její pokřivenou realitu, což vede až ke katastrofálním omylům a chybám. Často končí duševním a nervovým zhroucením.

  • 12.

    RYBY


    ryby
    ryby
    Autor: shutterstock.com
    Ryby, které běžně bývají citově založené, jsou v jejich temné podobě jako na vážkách. Jednou jsou milující a o chvíli později projevují nenávist v její nejstrašnější podobě.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz