Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Velký horoskop na květen: Kozorozi zazáří na milostném poli, Býci si ujasní budoucnost

/
  • Velký horoskop na květen
    Velký horoskop na květen (iStock)
    27. dubna 2020 ● 06:00

    Pro která znamení bude měsíc květen úspěšný na poli lásky? Kdo si musí dávat pozor na neuvážená rozhodnutí, nebo dokonce na podvodníky? Na co se můžete těšit a čeho se naopak vyvarovat, to si přečtěte ve vašem horoskopu na pátý měsíc v roce, měsíc lásky, máj. Co vás čeká a nemine?

  • 1.

    Beran

     

    Beran
    Beran
    Autor: iStock
    Co vás čeká v nejzamilovanějším měsíci roku? Milostný život se dere kupředu i díky vaší sebejistotě. Té budete mít po celý květen dostatek. Aktivní klima pomáhá také v kariéře. Práce vás od 11. května začíná bavit, finance navíc jsou pouhou třešničkou na dortu. Singles mají kolem 24. 5. šanci potkat osobu, která je okouzlí na první pohled. Díky zdravému sebevědomí klidně oslovíte objekt zájmu jako první.

     

     

  • 2.

    Býk

     

    Býk
    Býk
    Autor: iStock
    První polovina měsíce je pro zrozence Býka psychicky i fyzicky náročnější. Bude nutné vypořádat se s nevlídnou pracovní atmosférou, kterou si nenecháte líbit. Totéž může překvapit čerstvě zadané, jejichž nový objev bojuje s proměnlivou náladou. Do 12. května se ve vás perou protichůdce pocity, ale pak vám vesmír pomůže s rozhodnutím. Mnoho Býků si ujasní, jakou cestou chtějí kráčet do budoucna.

     

     

  • 3.

    Blíženci

     

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: iStock
    Květen se nese ve znamení společenského dění! První polovina překypuje příležitostmi k zábavě, ale nebudou chybět ani šance na seznámení! Je libo nového partnera, nebo se spokojíte s inspirativním kamarádem? Díky kněžce lásky jste komunikativnější a nebojíte se projevit iniciativu. To se bohužel 12. května zlomí, protože nabídka v okolí není žádná výhra. V tomto čase se zhorší i pracovní nálada.

     

  • 4.

    Rak

     

    Rak
    Rak
    Autor: iStock
    Klíčovou kapitolou májového příběhu Raků je práce. Díky zodpovědnosti a preciznosti nemůžete pochybovat o tom, že vás v cíli čeká zasloužená odměna. Finanční ocenění i pochvala jsou na dosah ruky. A co láska! Zajímá vás, jestli si kromě polibku pod rozkvetlou třešní užijete v milostném životě i větší vzrušení? Pokud projevíte odvahu, na nudu to nevypadá. Singles budou při seznamování aktivnější.

     

     

  • 5.

    Lev

     

    Lev
    Lev
    Autor: iStock
    Ptáte se hvězd, zda se na květnový program těšit, nebo se oblékat do brnění? Láskyplná kněžka lásky slibuje první variantu plnou potěšení pro romantickou dušičku i tělo lačnící po vášni. Singles si jednak vychutnávají zábavu s přáteli, jednak mají šanci navázat kontakt s atraktivním protějškem. Zadaní musí počítat s menšími neshodami. V páru se přetahují, kdo má hlavní slovo. Opravdu je to nutné?

     

  • 6.

    Panna

     

    Panna
    Panna
    Autor: iStock
    Milé Panny, Máchův máj se vás tentokrát netýká. Zadaní se dostávají do neustálých třenic s drahou polovičkou, singles oproti tomu nenachází nikoho, s kým by si kápli do noty. Ze schůzek odcházíte zklamaní a přestáváte doufat, že najdete toho pravého či pravou. Zkuste přesunout pozornost k zaměstnání. Hodit se vám bude každá koruna, proto neváhejte přijmout nabídku na brigádu nebo práci přesčas.

     

     

  • 7.

    Váhy

     

    Váhy
    Váhy
    Autor: iStock
    Pátý měsíc tohoto roku bude pro zrozence Vah inspirativní. Motorem vašeho spokojeného života se nestane nic menšího než láska! Cloumají s vámi libé pocity, což platí dokonce i pro nezadané Váhy. Nejšťastnější chvíle na lásku nastávají kolem 23. května. Ani v pracovní sféře se neobjevují zásadní komplikace. Pokud se chystáte oslnit potenciální zaměstnavatele, vsaďte na dny okolo 11. května.

     

     

  • 8.

    Štír

     

    Štír
    Štír
    Autor: iStock
    Květnový start může být pro mnoho Štírů psychicky náročný. Na vině je neutěšená situace v milostném životě, kdy singles propadají panice ze svého statusu. A do poloviny měsíce nejsou vyhlídky na seznámení o mnoho lepší. Případné známosti vám nedávají jistotu do budoucna. Na pracovišti se sice objevuje spousta šancí, jak zazářit, ale schází vám drive. Chce to čas, ale nakonec se z lenory otřepete.

     

     

  • 9.

    Střelec

     

    Střelec
    Střelec
    Autor: iStock
    Aktuální vesmírné klima rozvolňuje atmosféru v mezilidských vztazích. Najednou jste dostupnější a sami se nebráníte navazování nových známostí. Až do 12. května se vznášíte na růžovém obláčku, teprve poté zjistíte, jak je to mezi vámi reálně. Mnoho takových románků skončí rychleji, než pořádně stačí začít. Opatrnost je na místě i v pracovní sféře. Mohla by vám uniknout nějaká podstatná informace.

     

     

  • 10.

    Kozoroh

     

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: iStock
    Zrozenci Kozoroha vstupují do fantastického měsíce, kdy jim jde celé vesmírné plénum na ruku. Velkým plus je bezedný energetický rezervoár, za nímž stojí příznivě nakloněné hvězdy. Nezadaní se nemusí strachovat, že by zamilovaný měsíc strávili s prázdnou náručí. Kněžka lásky má v záloze hned několik atraktivních protějšků. Stačí se otevřít příležitostem a nesedět doma. Také pracovní sféra nabízí nečekané úspěchy.

     

     

  • 11.

    Vodnář

     

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: iStock
    Květnové klima dopřává Vodnářům obrovskou energii a sebejistotu potřebnou k osobnímu růstu. Hvězdy jsou hlavně v první dekádě po vašem boku a umožňují navázat nové milostné spojení. Když vám někdo padne do oka, nestydíte se jít za svým štěstím. Dokonce se perete i o protějšek, který je už zadaný! Od 11. května se otevírají nové profesní vyhlídky. Nadřízenému vyložíte myšlenky tak, aby jim porozuměl.

     

     

  • 12.

    Ryby

     

    Ryby
    Ryby
    Autor: iStock
    Milé Ryby, snažte se ze sebe vykřesat dravost, která je vlastní vašim zvířecím patronům. Vyhlížíte náročnější období, kdy se o štěstí musíte zasadit. Kněžka lásky je k vašemu znamení otočená zády, což vnáší hádky do dlouholetých vztahů. Singles zase mohou naletět nevhodnému amantovi. Zkraje měsíce stočte pozornost ke kariéře, kde zúročíte originální nápady. Budete z nich profitovat po celý květen.

     

     

     

     

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz