Sobota 27. července 2024
Svátek slaví Věroslav, zítra Viktor
Polojasno 26°C

Arianin láskoskop: Váhy si užijí klidu, Ryby čeká láska

/
  • Nejvíc hřeje láska
    Nejvíc hřeje láska (iStock)
    5. listopadu 2020 ● 10:13

    Krotitelka vztahů Ariana Argoni vás provede pošmurným listopadem, ve kterém je opravdu nejlepší zavrtat se do peřin. 

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Nevěřte teď nikomu a ničemu, někdo se vás bude snažit lehce využít. Dávejte si pozor na všechno, co je vaše a raději to nikomu ani nepůjčujte, i kdyby to bylo za příslib sexu.

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Nezapomínejte na ochranu, pořád se mluví o různých nákazách, příkazech a zákazech, ale zvláště pro Býky nyní platí pozor na infekce, před kterými vás ani použití dvou roušek najednou neuchrání.

  • 3.

    Blíženec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Začne se kolem vás točit více nápadníků, než stačíte zvládnout, nepomůže ani guma, ani kniha zaříkávadel a kouzel, snažte se odhadnout tu správnou volbu.

  • 4.

    Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Pokud stále váháte mezi srovnatelně dobrými nabídkami, nezbyde vám nakonec nic jiného, než si hodit korunou. Žádná jiná správná volba neexistuje.

  • 5.

    Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Ozve se vám někdo, na koho jste již dávno zapomněli nebo skoro zapomněli. Pokud byste se s dotyčnou osobou chtěli setkat, můžete si zavolat, ale to by mělo být asi tak všechno. Přišlo by jen zklamání.

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Zajímavé konstelace jsou skoro u všech Panen, ale spíše na rozchod než na dalším budování vztahu, zvláště, pokud si druhá strana není příliš jistá, jestli do toho má jít nebo ne.

  • 7.

    Váhy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Listopad bude pro Váhy měsícem klidu a míru - víte dobře, kdo by měl být vaším partnerem a také víte, kdo by skutečně měl zájem a kdo ne. Bylo by dobré snažit se, aby vše proběhlo podle toho, jak to cítíte.

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Možná se stane i několikrát v listopadu, že vám někdo padne do oka jako potencionální nový partner. Pokud ale partnera máte, tak se raději snažte nic neměnit, i kdyby to vypadalo lákavě.

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Asi tak v polovině listopadu budete mít chuť vyzkoušet si něco zvláštního nebo speciálního, nějakou novou praktiku, kterou jste ještě v životě nezkoušeli. Budou na to dobré konstelace, takže, proč ne?

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Listopad bude trochu smutnější, protože je možné, že se do vztahu vloudí lehká, ale přece jenom krize. Bude dobré to překonat, i kdyby to nešlo jinak, tak klidně i pomocí pevné vůle.

  • 11.

    Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Ve vztazích máte stále ještě tak trochu zmatek, samozřejmě to neplatí pro všechny Vodnáře, ale pro většinu z nich zcela určitě. Zkuste si udělat ve vztazích pořádek.

  • 12.

    Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Čekají vás v listopadu hezké prožitky spojené s někým, koho si budete vážit a současně tam bude i trocha obdivu a lásky. Je možné, že společně i něco zajímavého a uměleckého vytvoříte.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz