Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Květinový úplněk hlídá Štír: Milujte se a čarujte

/
  • V sobotu nezapomínejte na lásku
    V sobotu nezapomínejte na lásku (profimedia)
    16. května 2019 ● 10:00

    Květen je lásky čas a jestli někdo milování přeje, tak Štír. Štíří úplněk nastane v sobotu 18. května ve 23 hodin, 11 minut. Je tedy v ideální čas, abyste si mohli užít milostné reje nebo trochu čarovat.

  • 1.

    Čas magie a sexu

    ...
    ...
    Autor: profimedia

    Úplněk ve Štíru je obdobím, kdy je sexuální i magická energie velmi silná a pokud máte nějaké magické schopnosti, o tomto úplňku ožijí.  Byliny, nasbírané tuto noc budou mít největší magickou sílu a kouzla se budou výjimečně dařit, zvlášť pokud budou zaměřená na přivolání lásky, či nalezení milence či milenky.  
    Pokud jde o zdraví, buďte opatrní zejména na pohlavní orgány a močové ústrojí, takže raději se lásce věnujte v teple domova.

  • 2.

    Magická růže - staré germánské kouzlo k získání lásky

    ...
    ...
    Autor: profimedia

    Tohle kouzlo pochází z Německa a navazuje na tradice germánské magie. Pro Germány byla růže symbolem mlčenlivosti a tajemství.  Bílou růži, nebo někde i jen její symbol, nosili lidé, kteří spolu chtěli tajně mluvit. V německých zemích se malované, nebo jinak ztvárněné růže často nacházely při hostinách, kde je zavěšovaly nad stůl. Slova vyřčená pod těmito růžemi nesměla být vyzrazena. Platilo to zvláště o slovech lásky.

    Ke kouzlu budete potřebovat červenou a bílou růži, svitek papíru, pramínek vašich vlasů, kousek růžové stuhy

    Postup: Obstarejte si červenou a bílou růži, neměly by být plně rozkvetlé. Na svitek papíru napište, jaký by měl být vysněný milenec nebo milenka. Svitek pak omotejte kolem pramínku vašich vlasů. Vezměte obě růže a rozřízněte je ostrým nožem napůl. Potom k sobě přiložte polovinu červené a polovinu bílé růže se svitkem papíru a pramínkem vlasů vloženým doprostřed. Obě poloviny pak svažte růžovou stuhou dohromady, každou z nich polibte a hoďte je do proudící vody, potoka, nebo řeky. Zbylé dvě poloviny zakopejte do země a v duchu poproste, aby se vaše přání vyplnilo. Při tom si vysněného milence či milou intenzivně představujte.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz