Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Stromový test osobnosti: Jaké jsou vaše nejsilnější stránky?

/
  • Který strom je ten váš?
    Který strom je ten váš? (archiv)
    5. dubna 2016 ● 06:00

    Chcete se o sobě něco dozvědět? To, co do obrázků stromů promítáme, o nás prozrazuje víc, než si myslíme. Podvědomí k nám mluví symboly. 

  • 1.

    1. Veselý sangvinik

    s
    s
    Autor: archiv

    Jste vnímavý, chápavý člověk. Nasloucháte pozorně a bez předsudků. Domníváte se, že každý člověk má v životě svou vlastní cestu. Lehce přijímáte nové události i nové lidi. Jste odolný vůči stresu, málokdy vás něco zneklidní. Působíte velmi uvolněným dojmem. Dobře využíváte času a neopouštíte vlastní cestu.

  • 2.

    2. Šarmér s jasným cílem

    s
    s
    Autor: archiv

    Jste veselý, zábavný člověk. Cítíte harmonii s celým světem. Jste spontánní, vždycky plný nadšení. Vždycky jste „pro“, zvláště jde-li o nějaké dobrodružství. Často lidi překvapujete, možná i šokujete. Ale co se dá dělat, vždycky zkrátka zůstanete sám sebou. Všechno vás zajímá, všechno vás baví. Máte-li o něco zájem, nedáte si pokoj, dokud to důkladně neprostudujete.

  • 3.

    3. Rozumný optimista

    s
    s
    Autor: archiv

    Věříte, že život je dar. Pokoušíte se získat a využít co možná nejvíc z toho, co vám bylo dáno. Jste velmi hrdý na to, čeho jste v životě dosáhl. S tím, koho milujete, jste ochoten dělit se o všechny radosti i strasti. Na život máte velmi rozumný pohled. Vidíte, že sklenice je vždycky aspoň zčásti plná. Využíváte každé možnosti k odpuštění, učení a růstu. Život je příliš krátký, než abyste ho žil jinak.

  • 4.

    4. Mirek Dušín

    s
    s
    Autor: archiv

    Usilujete o to, abyste byli lepší. Máte ty nejvyšší ambice a standardy. Lidem se může zdát, že s vámi jde těžko vyjít, ale nejtěžší to máte vy sami se sebou. Usilovně pracujete, nejste však egoista. Pracujete proto, že chcete svět změnit k lepšímu. Milujete, dokud vás někdo neraní. A potom – milujete dál. Jen málo lidí dokáže náležitě ocenit všechno, co děláte.

  • 5.

    5. Moudrý učitel

    s
    s
    Autor: archiv

    Jste zodpovědný člověk, který se rád stará o druhé. Věříte v poctivou práci a rádi přijímáte povinnosti. Máte dobrou povahu. U lidí budíte důvěru. Jste zábavný, bystrý a vtipný. Máte vždycky co zajímavého říci.

  • 6.

    6. Filozof

    s
    s
    Autor: archiv

    Jste vynikající myslitel. Vaše myšlenky a nápady jsou pro vás to nejdůležitější. Rád si své nápady a teorie promýšlíte o samotě. Jste introvertní. Vycházíte dobře s těmi, kdo rádi přemýšlejí a studují. Nikdy nejste povrchní. Mnoho času věnujete přemýšlení o morálce. Pokoušíte se dělat to, co je správné, i když s vámi většina společnosti nesouhlasí.


  • 7.

    7. Moudrý samotář

    s
    s
    Autor: archiv

    Jste unikátní, svého druhu jedinečná duše. Vedle vás se nevyskytuje nikdo, kdo by se vám i jenom vzdáleně podobal. Jste intuitivní a trochu podivínský. Často vás špatně chápou, což vás zraňuje. Potřebujete svůj osobní prostor. Vaše tvorba si žádá rozvoje, zaslouží si úctu ostatních. Jste člověk, který jasně vidí temné a světlé stránky života. Jste velmi citový.

  • 8.

    8. Vítěz

    s
    s
    Autor: archiv

    Jste velmi nezávislý. Vaší zásadou je: „Udělám si sám“. Spoléháte se pouze na sebe. Víte, jak zůstat silným pro sebe a ty, které milujete. Víte, co chcete a nebojíte se jít tomu vstříc. Jediné, co od lidí žádáte je, aby k vám byli upřímní. Jste připraven přijmout pravdu.

  • 9.

    9. Dobrá víla

    s
    s
    Autor: archiv

    Lehko navazujete vztahy s lidmi. Máte mnoho přátel a rád měníte život k lepšímu. Vaše aura je teplá a světlá. Lidé se ve vaší přítomnosti cítí naprosto bezpečně. Každý den myslíte na to, abyste byl ještě lepším. Chcete být zajímavý, moudrý a jedinečný. Potřebujete lásku více než kdokoli jiný na světě. Jste ochoten milovat i ty, kdo vás rádi nemají.

     

Autor: neo

Klíčová
slova

test osobnosti test psychologie

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Zoe

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz