Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Obrázkový test osobnosti: Která dvě slova vás charakterizují?

/
  • Vyberte si...
    Vyberte si... (archiv)
    10. května 2016 ● 14:32

    Co je pro vás v životě podstatné? Kam směřujete a co vám hrozí, pokud si nedáte pozor? Vyberte si obrázek a zjistěte to. 

  • 1.

    1. Zodpovědnost a důvěra

    s
    s
    Autor: archiv

     Rádi přebíráte odpovědnost a pečujete o ostatní. Tvrdě a poctivě pracujete, v jádře jste dobráci, navíc dobrosrdeční, vtipní a zábavní. Okolí vás má rádo.  

    Na co si dát pozor? Jednak na to, aby vás ostatní zneužívali a pak také na to, abyste je zbytečně neotrávili přehnaným mentorováním.

  • 2.

    2. Empatie a laskavost

    s
    s
    Autor: archiv

     Jste tak trochu kombinace Mirka Dušína a Matky Terezy. Chcete změnit život k lepšímu, chcete, aby se s vámi lidé cítili dobře a přejete si být moudří a jedineční. Strašně toužíte po tom, aby vás měli lidé rádi, a snažíte se milovat i ty, kdo vás rádi nemají. 

    Nepřežeňte to ale se snahou o dokonalost, nebo začněte lidem lézt na nervy.

  • 3.

    3. Filozofie a touha dostat se k podstatě

    s
    s
    Autor: archiv

     Zakládáte si na svém duševním životě, je pro vás nejpodstatnější ze všeho. Rádi spřádáte teorie, studujete, a vyhledáváte i podobnou společnost. Pohrdáte povrchními lidmi, hodně se zaobíráte morálkou a snažíte se být „morální autoritou“. 

    Dávejte si ovšem pozor, abyste „nezvedali nos“ přespříliš.

  • 4.

    4. Vítězství a sebejistota

    s
    s
    Autor: archiv

     Sebejistí, nezávislí, ale taky sebestřední. Spoléháta jen na sebe, jste hrdí na to, že jste silní, jediné, čeho se bojíte, je strach. Ceníte si upřímnosti, nebo to aspoň tvrdíte. 

    Dejte si pozor, abyste se nestali otravnými drsňáky, kteří se na ostatní jen vytahují.

  • 5.

    5. Moudrost a jedinečnost

    s
    s
    Autor: archiv

     Jste jedineční, výstřední a trochu potrhlí. Vaše okolí vás ne vždycky dokáže pochopit. Máte silně vyvinutou intuici a řídíte se jí,máte tvůrčí ambice a jen neradi se necháváte omezovat. 

    Uvědomte si ale, že i když se považujete za vizionáře, ne každý je na to zvědavý a korigujte své projevy. Ušetří vám to bolest.

  • 6.

    6. Rozvaha a vstřícnost

    s
    s
    Autor: archiv

     Vnímaví, chápaví, empatičtí, takoví jste. Snažíte se posuzovat všechno bez ohledu na předsudky a respektovat odlišnosti. Možná jste trochu flegmatici, každopádně dokážete dobře čelit stresu, a není pro vás problém přijmout změněné podmínky, nové lidi či situace. Pokud „pohoda“ nepřeroste v lhostejnost,  můžete osudu děkovat za šťastnou povahu.

  • 7.

    7. Morálka a zásady

    s
    s
    Autor: archiv

     Pořád se pokoušíte zlepšovat, a jste k sobě často a ž překvapivě kritičtí. Nejspíš zbytečně. Vysoké nároky komplikují komunikaci s ostatními „nedokonalými“ lidmi.  Usilovně pracujete, usilovně trénujete, usilovně se snažíte zlepšit svět a lidem tím jdete trochu na nervy. Dovolte i sami sobě občas nějaké selhání, jinak se uštvete.

  • 8.

    8. Charisma a energie

    s
    s
    Autor: archiv

     Zábavní, společenští, optimističtí a spontánní, zkrátka „sluneční děti“.  Máte rádi dobrodružství, legraci, rádi provokujete. Dokážete si užívat života. 

    Uvědomte si, že ne všichni jsou naladění na stejnou vlnu a někdy vaše vtipkování není na místě.

  • 9.

    9. Úspěch a optimismus

    s
    s
    Autor: archiv

     Jste takové Pollyany, vaše sklenice je vždycky aspoň zpola plná. Jste spokojení sami se sebou, jste spokojeni se svou rodinou, nelámete si hlavu se závistí a rádi si život užíváte.

    Pokud nebudete svým štěstím lidem urputně mávat před nosem, svůj život prožijete, ne jen přežijete.

     

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz