Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Obrázkový test osobnosti: Jaká jste partnerka?

/
  • Který z obrazců vás nejvíc přitahuje?
    Který z obrazců vás nejvíc přitahuje? (archiv)
    17. listopadu 2016 ● 10:00

    Vyberte si jeden z meditačních obrazců a poznejte, jaká je úloha lásky ve vašem životě a jakého muže vlastně hledáte.

  • 1.

    1. Dobrodružná

    test
    test
    Autor: archiv

     

    Máte velkou fantazii a milujete pestrost.  Snažíte se všímat si pozitivních stránek života, a pokud jde o lásku, většinou dokážete udržet rozum a cit v rovnováze.  Hledáte realisticky normálního, spolehlivého muže, se kterým se můžete smát i snít.

  • 2.

    2. Okázalá

     
    test
    test
    Autor: archiv

     

    Ať už vám život přináší cokoli, ráda byste si dopřála trochu okázalosti, pohodlí a lesku. Úspěšný muž, který daruje cennou věc, si snadněji proklestí cestu k vašemu srdci. Nejste zištná, jen byste si ráda užila příjemností života. Když to ale nejde, spokojíte se i se skromnými dárky a dokážete se z nich radovat.

  • 3.

    3.Temná

     
    test
    test
    Autor: archiv

     

    Milujete tajemno a v lásce a sexu se nebráníte ani temnějším tónům, ráda experimentujete a majetek pro vás ve vztahu není žádným kritériem. Je dost pravděpodobné, že vaším ideálním vyvoleným bude někdo s uměleckými sklony, pokud to neklapne, pokusíte se ho k takovým zájmům aspoň přivést.

     

  • 4.

    4.Aktivní

    test
    test
    Autor: archiv

     

    Jste aktivní, výbojná a veselá a zrovna takového hledáte i partnera. Nuda není nic pro vás a u televize nebo v bačkorách pod dekou dlouho nevydržíte. Pořád chcete něco podnikat a od svého partnera vyžadujete dobrou kondici… ve všem.

     

  • 5.

    5.Sladká

    test
    test
    Autor: archiv

     

    Jste romantická a někde hluboko ve vás je pořád malá holčička, které má ráda pěkné šaty a čeká na svého prince. To ale neznamená, že se nedokážete podívat na život realisticky, jen svého kousku pohádky se vzdáváte jen nerada.

     

  • 6.

    6.Přemýšlivá

    test
    test
    Autor: archiv

     

    Hlavní je pro vás duševní splynutí a názorová blízkost, vášnivého milence uvítáte, ale nesmí to narušovat vaše intelektuální debaty. A rozhodně vás váš partner nesmí podceňovat jako osobnost. 

Autor: neo

Klíčová
slova

test osobnosti psychologie magie

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz