Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Co na vás prozradí mateřské znaménko? Záleží na tom, kde ho máte

/
  • (iStock)
    24. dubna 2017 ● 10:00

    Mateřská znaménka v historii děsila jako ďáblova znamení, byla také pokládána za osobní talismany. Mohou být nevzhledná i pikantní, strašidelná i půvabná. Kde máte mateřské znaménko vy?

  • 1.

    Na spánku

    Autor: iStock

    Lidé se znaménkem na spánku bývají velcí cestovatelé. Lákají jejich dálky a nebojí se nových výzev. Pokud máte znaménko na levém či pravém spánku, nedělá vám problém zvykat si na nová místa a máte dar cítit se všude doma.

  • 2.

    U kořene nosu

    Autor: iStock

    Máte před sebou slibnou kariéru. Víte na sobě tvrdě zapracovat, a to přináší výsledky. Když si něco umanete, uděláte vše pro to, abyste toho dosáhli. Překážky vás neodradí, právě naopak, jsou pro vás výzvou.

  • 3.

    Pod obočím

    Autor: iStock

    Znaménko mezi okem a obočím napovídá, že jste přizpůsobiví a dobře vycházíte s lidmi. Nehledáte konflikty, ale spíše schůdné cesty a řešení. Umíte být přirozeným vůdcem a lidé vás rádi následují.

  • 4.

    Nad rtem

    Autor: iStock

    Jste atraktivní a přátelští. Lidé často vyhledávají vaši společnost, protože se s vámi cítí přirozeně a dobře. Máte rádi kvalitní věci, a to se týká všeho od jídla až po bydlení. Umíte si život vychutnávat. Srdce posloucháte více než rozum.

  • 5.

    Na lícní kosti

    Autor: iStock

    Takové znaménko bývá znakem silné osobnosti s velkým osobním kouzlem a přitažlivostí. Pokud máte znaménko právě zde, s největší pravděpodobností jste velmi úspěšní a nemáte problém dosáhnout vše, co chcete.

  • 6.

    Na dlani

    Autor: iStock

    Dáváte přednost stabilitě před vzrušením, změny vás stresují. Máte rádi věci pod kontrolou, jste ekonomický typ, který si umí vše dobře spočítat a hned vyhodnotit možné zisky a ztráty. Nejraději jste nohama pevně na zemi, ale skvěle se doplňujete s někým, kdo má hlavu v oblacích.

  • 7.

    Na chodidle

    Autor: iStock

    Máte rádi všechno nové a neokoukané. Umíte se mluvit s každým na jakékoli téma - máte talent získat si lidi svou bezprostředností. Jste výborný vypravěč, ale i posluchač a lidé se vám proto svěřit se svými tajemstvími.

     

    Podívejte se také na video, jak si zařídit domov podle pravidel feng-šuej, aby se vám v něm dobře žilo.

    Video
    Video se připravuje ...
    Specialista na feng-šuej Jiří Černák vám poradí, jak si zařídit domov. • Adam Balažovič

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz