Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dejte šanci reiki. Energie rukou, která umí uzdravit tělo i duši

/
  • (iStock)
    10. října 2018 ● 06:00

    Cítíte se unavená, bez nálady a vystresovaná? Nebo vás dokonce trápí nějaké zdravotní neduhy, které se projevují na těle? Možná je načase vyzkoušet léčebnou techniku, která by vám pomohla. Reiki je jednou z nich. Jak funguje a jaké benefity vám může přinést?

    Reiki je starodávná alternativní metoda, ale také způsob života. Pochází z Japonska a slovo je vytvořeno dvěma japonskými slovy. „Rei“ znamená boží moudrost nebo vyšší moc, a „ki“ znamená energii síly života.

  • 1.

    V čem spočívá léčba

    Autor: iStock

     

    Princip metody spočívá na přenášení životní energie, která je všude kolem, přikládáním rukou na místa bolesti. Při ní se různými pozicemi rukou, jejich sestavami, působí na organismus jako celek. Jakmile se ruce dotknou místa, které potřebuje „opravit“, pocítíte obvykle teplo, které vámi začne proudit.

     

  • 2.

    Co všechno reiki dokáže?

    Autor: iStock

     

    Podle těch, kteří reiki praktikují, i těch, kteří ho zažili na vlastní kůži, může léčit tělo, emoce, mysl i ducha, takže se budete cítit zdravější a taky uvolněnější. Reiki je jedna z nejjednodušších a taky nejúčinnějších metod přírodní léčby, která skvěle doplňuje léčbu klasickou. Podle mistrů reiki jde o univerzální energii, která je všude kolem nás. Nepotřebujete k tomu speciální pomůcky či preparáty, stačí vaše ruce. A v čem všem vám může reiki pomoct?

  • 3.

    Snižuje deprese a úzkost

    Autor: iStock

     

    Různé studie prokázaly, že reiki může snížit úzkost, a tím dojde ke změně nálady. Pomáhá těm, kteří mají negativní náladu, a mění ji na pozitivní díky přenosu životní energie síly. Rozpouští veškeré energetické blokády. Jakmile se zlepší vaše nálada, hladina stresu se sníží. To přispěje k vašemu uzdravení.

     

  • 4.

    Minimalizuje bolest

    Autor: iStock

     

    Výzkumy ukázaly, že reiki je schopná pomáhat lidem s určitými bolestmi. Skvěle zabírá na bolesti hlavy a zubů. Není to sice přímá léčba, ale bolest může velmi výrazně zmírnit. Velmi efektivně působí v případě osob nemocných s rakovinou.

  • 5.

    Zvyšuje kreativitu a intuici

    Autor: iStock

     

    Reiki snižuje úroveň stresu, čímž vede k posílení intuice a schopnosti lépe vnímat signály těla. Kromě toho pomáhá s kreativitou, protože „rozbíjí“ energetické blokády. Jakmile se zbavíte těchto blokád, můžete se zcela otevřít novým cestám, inspiracím a vymýšlet nové nápady.

     

  • 6.

    Uklidňuje mysl a umožňuje kontakt s vyšším já

    Autor: iStock

     

    Reiki pomáhá opětovně se spojit se svým srdcem a vaším vyšším já. Tím vám pomáhá vyčistit vaše energie od jakékoli negativity. Díky působení reiki si můžete uvědomit všechny negativní vzorce, které jste převzali, a čelit jim. Tím také můžete vyčistit svou mysl a soustředit se na pozitivní energii, která ve vás je.

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz