Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Podzimní test osobnosti: Vyberte si svůj lístek

/
  • Listí padá, zvolte , který z listů je vám nejbližší.
    Listí padá, zvolte , který z listů je vám nejbližší. (archiv)
    13. října 2022 ● 06:00

    Podzim se pomalu rozvíjí do své barevé krásy. Který z lístů nejvíc oslovuje vás, která barva je vaše "erbovní"? Zjistěte, kam směřujete.

  • 1.

    Červená

    ...

     

    Červená je barva odvahy a důvěry. Jste optimistický a aktivní člověk, který miluje pozornost. Jste skutečnou hnací silou v každém týmu. Jste vždy plní energie a jste připraveni postupovat kupředu. Možná to je důvod, proč jste ve společnosti oblíbení.

  • 2.

    Oranžová

    ...

     

    Oranžová je barva optimismu. Pokud jste tedy vybrali oranžovou, znamená to, že jste velmi pozitivní, otevřený a extrovertní člověk. Jste dobrým přítelem a snadno lidé se vám rádi svěřují. Milovníci oranžové vědí, jak proměnit jakoukoli událost v zábavnou a vzrušující party. Býváte duší společnosti.

  • 3.

    Žlutá

    ...

     

    Žlutá je barva štěstí a radosti. Lidé, kteří to preferují, jsou obvykle zábavní a zábavní. Máte velmi kreativní mysl a hýříte nápady. Uvést je do života už tak snadné není, ale to vás moc netrápí.

    Někdy jsou milovníci žluté skutečnými perfekcionisty a jsou na sebe příliš tvrdí. Rád vše zkoumají a mají vynikající analytické schopnosti.

  • 4.

    Zelená

    ...

     

    Zelená je barva vyváženosti a harmonie. Pokud tedy zvolíte zelený list, znamená to, že vždy hledáte rovnováhu v každé části svého života. Jste laskavý, starostlivý a velkorysý člověk, který je empatický k ostatním. Jste vždy ochotni pomáhat lidem kolem vás, ale dejte si pozor, aby toho okolí nezneužilo. Buďte opatrní a nezanedbávejte své vlastní potřeby kvůli ostatním.

  • 5.

    Modrá

    ...

     

    Modrá je barvou důvěry. Jste jednou z těchto osob, které vždy dodržují své sliby. Lidé vám věří, ale abyste vy uvěřili jim, musí se dost snažit.

    Jednat podle okamžitého nápadu není vaše oblíbená strategie. Před jakýmkoli rozhodnutím naplánujete každý krok a posoudíte všechna možná rizika. Otevřít se jiné osobě a projevit jí city může být pro vás obtížné.

  • 6.

    Hnědá

    ...

     

    Hnědá je barva poctivosti. Pokud si vyberete hnědý list, pak jste férový a otevřený člověk. Lidé jako jsou upřímní, zodpovědní a spolehliví. Držíte své slovo bez ohledu na to, co děláte, a berete své závazky vážně. Když vás váš přítel potřebuje, jste vždy připraveni udělat cokoli, abyste jim pomohli.

  • 7.

    Bílá

    ...

     

    Bílá je barva nových začátků. Pokud zvolíte tuto barvu, znamená to, že jste připraveni zahájit novou kapitolu svého života. Jste moudrý člověk a tak se pokoušíte vidět věci z té lepší stránky. Líbí se vám, když je všechno kolem čisté a na svém místě. Jen si dejte pozor, abyste neztráceli příliš času úklidem a organizací věcí i lidí.

  • 8.

    Černá

    ...

     

    Černá je barva síly. Lidé, kteří si vyberou černý list, jsou nezávislí, sebevědomí a někdy i náročnější. Máte silnou vůli a v každé situaci chcete mít kontrolu do svých rukou. Jste jedním z těchto lidí, kteří budou bez dalšího váhání bojovat za to, co chtějí.

    Na druhé straně lidé, kteří se rozhodnou pro černou barvu, mohou být docela konzervativní. Neberte věci příliš vážně a čas od času se uvolněte. Nebuďte příliš přísní ke svému okolí.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz