Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Kdo ze zvěrokruhu je největší sobec? Jsou to tahle znamení!

/
  • (iStock)
    6. srpna 2021 ● 06:00

    Pravda, někdy je nutné myslet sám na sebe a dovolit si být i sobecký, třeba v tom, že si dopřejete zasloužený relax a naučíte se říkat občas taky ne. Ovšem není sobectví jako sobectví. Někomu je sobectví doslova dáno do vínku a být s takovým člověkem není zrovna příjemné.

    Možná k takovým sobcům patříte a možná ani nevíte, proč takoví jste. Možná si dokonce myslíte, že to není nic tak špatného, a máte dojem, že to, co ostatní vnímají jako velmi sobecké, vy vnímáte jako normální věc, která se vás netýká. Jak to tedy je s tím sobectvím? A kterých pět znamení má k němu sklony?

  • 1.

    Beran

    Beran

    Beran ví, co chce, a také ví, jak toho dosáhnout. Být odhodlaný je skvělá věc, ale někdy se to může trochu vymknout z rukou. Beran je jedním z nejsobečtějších lidí s postojem „JÁ na prvním místě“. Berani bojují na život a na smrt, aby dosáhli toho, co chtějí. Musíte pochopit, že přinášení obětí je pro ně jen část života, která se jich moc netýká. Berani, chápeme, že nesnášíte pocit, že jste druzí, ale zkuste se někdy zamyslet nad tím, že i ostatní mají šanci na svůj pocit, názor, život. Je sobecké myslet jen na sebe.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 2.

    Býk

    Býk

    Ačkoli jsou Býci spolehliví a stabilní, jejich snaha o absolutní stabilitu a bezpečí z nich často dělá materialistické, sobecké a chamtivé bytosti. Touží být citliví, majetničtí a emocionální. A nikdy jim to nebude stačit, pořád budou chtít víc. Býci, nebuďte tak chamtiví, proč pořád toužíte po tom, mít víc a cítit víc? Buďte rádi za to, co máte, a nesnažte se sobecky dosáhnout toho, co nepotřebujete. Přestaňte být také agresivní a zachovejte klid, prospěje vám to.

     

     

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci

    Blíženci jsou všestranní a vstřícní, což z nich činí téměř dokonalé osoby. Mají ale tendenci přizpůsobovat se svému prostředí z osobních sobeckých důvodů. Tento postoj vede k tomu, že můžou působit povrchně a ješitně. Jakmile někam vyrazíte s Blížencem, hlavně nebuďte překvapeni jeho změnou osobnosti, ke které dojde třeba během deseti minut. Blíženci, musíte pochopit, že nikdo se o vaše záležitosti a pověst opravdu nezajímá (když nechce). Naučte se být v pohodě ve své vlastní kůži, protože lidé vás mají rádi takové, jací jste.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 4.

    Lev

    Lev

    Lev je nebojácný, pokud jde o zvládání jakékoli překážky. A pokud jste náhodou tou překážkou vy, hra pro vás brzy skončí. „Co vidíš, to dostaneš“ je to, čemu Lev zásadně věří, a kvůli tomu je také sobecký. Jejich oči čtou, co chtějí. Lvi, nechte taky někoho dalšího, aby mu byla dopřána pozornost. Pokud chcete, aby s vámi lidé byli rádi, musíte se obětovat a slevit ze své pozice krále.

     

     

     

  • 5.

    Panna

    Panna

    Panna je velmi pečlivá a přesná. Panny mají bystré oko pro všechny nedostatky a špatné jednání, což je skvělé pro ně samotné, ale ne pro lidi kolem nich. Kvůli této vlastnosti jsou prvními, kteří začnou ostatní kritizovat a chovají se sobecky. Být tvrdý na sebe je v pořádku, ale ne na ostatní. Možná to, Panny, samy neumíte, ale ostatní třeba ano! Lidé nepotřebují vaše návrhy, když o ně nestojí. Mějte na paměti, že ti, se kterými se setkáte nebo s nimiž mluvíte, jsou jiní než vy. Nemyslete vždy na to, jak byste situaci zvládly vy, odložte kritiku a situaci zvládnete.

     

     

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Letní horoskop pro jednotlivá znamení od astroložky Boháčové • Videohub

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz