Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Chvíli tak a chvíli tak: Znamení, ve kterých se nevyznáte

/
  • Někdy jsou duší společnosti, někdy se stáhnou do sebe
    Někdy jsou duší společnosti, někdy se stáhnou do sebe (profimedia)
    27. prosince 2021 ● 06:00

    Všichni někoho, kdo je v jednu chvíli extrovert a hned se stáhne do své ulity. To nás může znervózňovat a dráždit, ale moc s tí nenaděláme. Takovým lidem se říká ambiverti. Jednou jsou duší společnosti, jindy z nich nevypáčíte slovo. Neexistuje nic mezi tím

  • 1.

    Kozoroh

    kozoroh
    Kozorozi jsou ambiverti, ale jejich extrovertní stránka je dominantní. Pouze když jsou rozrušení, smutní nebo v depresi, vstupují do své introvertní zóny. Když se jim ale daří, nebo když jsou na cestě za svým cílem, jsou výrazně extrovertní.

  • 2.

    Váhy

    Váhy
    Váhy jsou také ambiverti. Jejich extrovertní stránka se často dostává do popředí, když se baví nebo jsou na dobrodružném výletě. Pokud však jde o lásku a romantiku, jsou to velcí introverti. V blízkosti své lásky mohou být plaší, milí a váhaví.

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Blíženci jsou největšími ambiverty ze všech. Svou introvertní stránku raději skrývají a předstírají, že jsou extroverti. Lidé, kteří je znají zblízka, však vědí, že jsou směsicí obojího. Jinak jsou to zábavní a společenští lidé a rádi tráví čas se svou rodinou a přáteli.

  • 4.

    Vodnář

    Vodnář
    Vodnáři jsou ambiverti a extroverty se stávají většinou ve společnosti svých přátel nebo lidí, se kterými se cítí nejlépe. Pokud se tedy ve vaší přítomnosti nacházejí ve své introvertní zóně, je pravděpodobné, že se ve vaší blízkosti necítí dobře nebo že vás prostě nemají rádi.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz