Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Dárky podle znamení zvěrokruhu. Co vybrat podle horoskopu a nešlápnout vedle?

/
  • Vybírejte dárek podle zanmení zvěrokruhu!
    Vybírejte dárek podle zanmení zvěrokruhu! (istock.com)
    8. prosince 2023 ● 06:00

    Vánoce jsou na krku a vy už možná přemýšlíte, čím letos potěšit své nejbližší. Možná vám pomohou následující tipy, které nejlépe vystihují skrytá přání všech znamení zvěrokruhu. Pak už je to jen na vás!

  • 1.

    Beran (21. 3. – 20. 4.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Berana zaujme cokoliv sportovního, anebo to, co se týká jeho zálib a koníčků. Nakupovat můžete v obchodech se sportovním vybavením, ale klidně ho potěší i drahý značkový alkohol, cukrovinky, knížky, hudba nebo elektronika. Ženy narozené v Beranu baví dárky z etnoshopu. Berany potěší i zážitkové a adrenalinové dárky, třeba let letadlem, nebo skok z mostu.

     

     

  • 2.

    Býk (21. 4. - 21. 5.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Býci milují krásné věci a umění. U žen nešlápnete vedle, pokud zvolíte vkusný šperk nebo značkový parfém, případně elegantní módní doplněk. Muže Býka potěší vždy dobré jídlo a pití, něco pro domácí pohodu, volný čas a odpočinek. Někteří Býci si potrpí na vyloženě praktické záležitosti a mají také rádi drahé dárky. Na Býcích zkrátka nešetřete!

     

     

  • 3.

    Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Blížence zaujme jednoznačně kniha, audiokniha, CD, sluchátka, elektronika. Cokoliv, co se týká přenosu informací. Vybírejte podle toho, co mají rádi a o co se zajímají. Někteří Blíženci hltají tajemno a záhady, jiní krimi, další historické či romantické příběhy. Také Blíženec má rád kvalitu a nechce se odbývat. Možná už proto, že sám si třeba ledacos nemůže dopřát, ale od druhých jej to neskonale potěší.

     

     

  • 4.

    Rak (22. 6. - 22. 7.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Raka přitahuje ezoterika, tajemno, umělecké předměty nebo věci, z nichž na vás dýchá historie. Kromě knih a hudby to mohou být šperky z polodrahokamů, barevné šátky, obrazy, nějaké předměty ze starožitnictví. Žena Račice ocení dlouhou rozevlátou sukni podtrhující její ženskost, anebo třeba lunární kalendář.

     

     

     

  • 5.

    Lev (23. 7. – 23. 8.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Lvi si opravdu potrpí na luxus, proto je pro ně těžké vybírat dárky. Většina Lvů si sama dopřává to, co se jim líbí, proto nejprve zjistěte, jestli už tohle náhodou nemají. Potěší je značkový alkohol, drahé šperky, hodinky, elektronika, předměty přesně padnoucí do interiéru jejich bytu. Můžete volit i kožené výrobky, struny do kytary, zkrátka vše týkající se zájmů a koníčků konkrétního Lva.

     

     

  • 6.

    Panna (23. 8. - 22. 9.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Pannu potěšíte čímkoliv, co se týká zdraví a životního stylu. Může to být bio kosmetika, doplňky stravy, produkty zdravé výživy, sportovní a rehabilitační pomůcky, praktické oblečení, nebo vše, co se týká cvičení a sportu či dalších zálib. Samozřejmě i Panna ocení knihy dle svého vkusu.

     

     

     

  • 7.

    Váhy (23. 9. - 23. 10.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Váhy mají rády hezké věci, třeba i drobnosti a maličkosti. Může jít o vylepšení šatníku, šperky, kosmetiku, boty, vkusné doplňky do bytu. Pány potěší elektronika, hodinky, hudba, zkrátka cokoliv, co se týká oblasti jejich zájmů. Lidem narozeným ve znamení Vah můžete udělat radost i zážitkovými dárky, může jít třeba o vstupenky na koncert či festival, nebo letenky za sluncem.

     

     

  • 8.

    Štír (24. 10. - 22. 11.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Vybírat pro Štíra dárek není snadné. Je dobré ho napřed dobře znát, a pak volit podle toho, co má rád. Určitě mu nechystejte nečekaná překvapení nebo zážitkové dárky. To obvykle neocení, protože má rád svůj klid a komfort. Nejvíce ho potěší vše týkající se jeho zálib a koníčků, pak klidně kosmetika, drobné doplňky, sportovní vybavení, hudba či elektronika.

     

     

     

  • 9.

    Střelec (23. 11. - 21. 12.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Střelec preferuje dobrodružné dárky a zážitky, také netradiční dárky nebo recesi. Mnozí Střelci zvládnou i dárky ze sexshopu, nebo adrenalinové výlety. Nejvíce je ale potěší dárky ze sportovních obchodů, elektronika, knihy, hudba, hodinky, vstupenky, anebo letenky.

     

     

     

  • 10.

    Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    O Kozorozích se říká, že jim máte darovat to, co by si sami nekoupili. Jednak uvítají praktické dárky, ale jednak opravdu to, co si sami na základě racionální úvahy nekoupí, přitom po tom touží. A to může být ledacos. Přísné a náročné Kozorohy je třeba rozmazlovat, proto je škrabka na brambory nepotěší. Zkuste se trefit do jejich vkusu a zároveň volte i to, o čem víte, že by to potřebovali. Hlavně žádné zážitkové dárky typu let balónem a podobně!

     

     

  • 11.

    Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Vodnáře potěší dárky ze sportovních obchodů, elektronika, knihy, hudba, dárky z etnoshopu. Může to být cokoliv, třeba i dobré sypané čaje, káva, čokoláda, polštáře, nebo i nějaká recese, například žertovné tričko. Vodnář je velký šprýmař, vadit mu to nebude.

     

     

     

  • 12.

    Ryby (21. 2. - 20. 3.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Pro Ryby můžete rovnou nakupovat v obchodě s uměleckými předměty nebo potřebami pro malování. Potěší je knihy, hudba, cokoliv, co má duši. I Rybám se budou líbit dárky z etnoshopu, ženám dlouhé rozevláté sukně, bio kosmetika, šperky z polodrahokamů, nebo šátky, obrázky či polštářky do bytu. Dávejte si ale pozor, některé Ryby překvapivě ocení spíše praktické dárky, nebo vše, co se týká jejich oblíbeného sportu a životního stylu.

     

Autor: Taťána Kročková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz