Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Které páry zažijí v roce 2024 zázraky v milostném životě? Jsou to tyhle spřízněné duše

/
  • (iStock)
    3. ledna 2024 ● 06:00

    Spřízněná duše je někdo, s nímž stejně rezonujete a v každém směru si sednete. Klape vám to jako v dobře sehraném týmu a nikdy se spolu nebudete cítit nepříjemně nebo divně. Pohádat si samozřejmě můžete, ale vždycky nakonec najdete cestu, jak váš milostný vztah ještě posílit.

    Pokud někoho takového vedle sebe máte, můžete si pogratulovat. Následující páry zvěrokruhu společně zažijí neuvěřitelné zázraky ve svých vztazích a posílí své spojení založené na spřízněnosti duší.

  • 1.

    Beran a Štír

    Tohle duo spřízněných duší čekají všechny možné zázraky. Jejich vztah bude vzrušující, naplněný smyslností, smělostí a přitažlivostí. Někdy sice budou působit chaoticky, ale všechny překážky, které se budou zdát nepřekonatelné, tihe dva dokážou zázračně překonat. V novém roce najdou nové způsoby, jak spolu komunikovat, znova se mezi nimi zažehne jiskra, kterrá možná občas pohasínala. Buďte ale opatrní, pokud se objeví "red flags", bude zapotřebí nastavit si mezi sebou zdravé hranice. Pokud jsou ale Berani se Štíry naladěni stejně, především v základních hodnotách a cílech, mohou se spolehnout, že se nakonec vždy dohodnou. Bude to jen chtít větší empatii na obou stranách, aby jejich vztah plynul volně a bez napětí.

     

    VIDEO: Helen Stanku: Jak si přivolat bohatství?

    Video
    Video se připravuje ...
    Helen Stanku: Jak si přivolat bohatství? • Videoredakce ženských titulů

  • 2.

    Střelec a Býk

    Páry složené z těchto dvou znamení jsou plné chemie a energie spřízněnosti. To je taky předpoklad pro to, aby jejich vztah v novém roce prosperoval. To, co možná začalo jako krátkodobá schůzka založená na sexu, se nyní může vyvinout ve vážnou a dlouhotrvající touhu po něčem větším. Tento rok bude pro tento pár jakýmsi testem, zda dokážou oba dodržet závazky. Střelci najdou v Býcích skutečně vášnivého a věrného společníka, Býci sice možná nikdy nezkrotí divokého Střelce, ale alespoň se s ním nikdy nebudou nudit. Tihle dva najdou v roce 2024 jedinečný a zázračný druh oddanosti, což jim připomene, proč jim to spolu tak dobře funguje. Býci a Střelci, čekejte zázračný rok plný zázraků.

     

  • 3.

    Váhy a Lev

    Lvi budou letos vést něžné Váhy, aby se trošku víc odvázaly. Váhy se budou díky lví povaze cítit úžasně a budou doslova uchvácené tímto spojením. Lvi jim totiž otevřou nové světy k prozkoumání. V roce 2024 čeká tento pár spousta zázračných a vzrušujících chvil, kdy budou vzdorovat očekávání a konečně zažijí jaké to je, být se svou spřízněnou duší. Když spojíte své síly, můžete vytvořit pozitivní změny nejen ve svém osobním životě. Zároveň můžete taky očekávat spoustu požehnání v podobě společného cestování, romantiky a důvěrnosti.

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz