Online chat
Dobry den prosím zdraví vnoučka 21.5 2008 děkuji strašně moc babička (Maruš)
Foto
Maruško, nemá tam nějak zvlášť dobré karty, nevím přesně, čeho se to týká, ale karty říkají, že to zvládne a hned zjara 2016 se hodně zlepší.
datum narozeni 21.5 1979 zajima me vztah diky ivana (ivana)
Foto
Ivanko, teď nevím, jaký vztah, vypadá to, že máte rozdělaný jeden, který by se měl zdárně rozvíjet, ale jde vám tam ještě jiný.
dobrý den,je mi můj přítel věrný,dá se mu věřit?díky Eva 30.12.1964 (eva)
Foto
No ženy se mu líbí, ale věrný je.
Dobry den chci se zeptat jestli si dam do hromadi s Karolína Krézlová 27.5.1987 Ja Roman švarc 24.7.1988 (Roman svarc )
Foto
Romane to asi nedopadne dobre.Karty naznacuji, že ona to necítí!
Dobrý deň pani Ariana.Chcela by som sa spýtať,či v blízkej budúcnosti môžem počítať so stretnutím s mužom,ktorý je v mojom živote.Sme v kontakte,len tie stretnutia nie sú tak často ako by som si predstavovala.Nie sme z jednoho mesta.Myslím,že záujem má,len má svoje povinnosti,prácu a ja nechcem naliehať.Ďakujem  (Zuzana)
Foto
Zuzanko, s tím mužem to nevypadá na žádný zvláštní vztah, navíc karty ukazují, že není volný, chtěl by mít spíše jen takové nezávazné povyražení.
Dobrý den, chci se zeptat, zda se zlepší má finanční a profesní situace. Za odpověď předem děkuji. (Ivana 11. 3. 1966) (Ivana)
Foto
Ivanko, ano, zlepší, od jara příštího roku vám jdou dobré karty, Slunce a Úspěch.
Milá Arianko, prosím Tě, nemám pořád práci. Budu ji mít do konce roku? A už vůbec nevím, kde ji stále hledat...internet nějak nefunguje...třeba někoho potkám nebo nějaký známý?....jsem z toho moc nešťastná... Moc děkuji za odpověď Jana Praha (Jana z Prahy)
Foto
Janičko, do konce tohoto roku to ještě vůbec nevypadá, ta nabídka přijde náhodou, nikoliv přes agenturu nebo přes internet.
DOBRÝ DEN, RÁDA BYCH VĚDĚLA JAK DOPADNE MŮJ SOUD O SVĚŘENÍ DĚTÍ DO PÉČE. MANŽEL CHCE STŘÍDAVOU JÁ JI ODMÍTÁM. UVAŽUJI O ZMĚNĚ PRÁCE KTERÁ BY MĚ NAPLNOVALA ALE I FINANČNĚ ZABEZPEČILA, DO PODNIKÁNÍ NEMÁM ODVAHU PORADÍTE KTERÝM SMĚREM SE VYDAT? A POSLEDNÍ DOTAZ POTKÁM JEŠTĚ NĚKDY MUŽE S KTERÝM PROŽIJU ZAMILOVANOST A NEBUDE TO JEN NÁHODNÁ ZNÁMOST? PŘEDEM DĚKUJI ZA ODPOVĚD (JANA)
Foto
Jani, vypadá to skutečně na tu střídavou péči. Podnikání rozhodně ne, jde vám tam gastronomie. A - ano, potkáte, budete mít vážný vztah.
Arianka, ožení sa prosím so mnou Richard7.11.1968 a budeme mať spolu deti, alebo iba lže? Irmgard 11.9.1974 Dík (Irmgard)
Foto
Irmgard, neožení, jak jsem se mu tak koukala do hlavy, vypadá to, že si s vámi vůbec budoucnost neplánuje.
Ahoj Arianko,už skoro rok se znám s mužem,se kterým si rozumíme.Protože,ale jezdí s kamionem,vídáme se tak jednou za měsíc na 4 dny co je doma.Je možné,že vztah bude pokračovat nebo se řítí spíš k zániku? Radka 15.3.1970 Robert 30.6.1973 Děkuji a přeji hezký den  (Rauš H.)
Foto
Radko, Robert změní práci, dostane práci, která nebude tak časově náročná a karty říkají, že budete spolu. To, co cítíte je díky napětí z toho, že se málo vídáte.
Dobrý den, prosím zda bude dcera Eliška 31.7.89 pokračovat ve vztahu s Petrem 24.5.83 a budou mít spolu děti? Děkuji za odpověď. (Anna)
Foto
Aničko, vypadá to, že ano.
Dobry den.Chtela bych se zeptat na synovce na jeho ztah.Honza 25.9.1983 a Eva 22.4.1972.dekuji (Zdenka)
Foto
Zdeni, nebudou spolu.
Dobrý den, chtěla bych začít podnikat, jsou mi karty nakloněny? Pokud ano, kdy bude nejvhodnější doba. Děkuji moc za odpověď. Nar.13.7.1972 v 8:20 (Pavla)
Foto
Pavlo, ale opatrně, spíš bych to odložila na konec jara příštího roku.
Dobrý deň pani Ariana,chcem sa opýtať na prácu a jej prípadnú zmenu,do koľko mesiacov by mala prísť nová práca a v akej oblasti by to malo byť,v starej /prekladateľka/ je už málo práce a je to s kolegami a zákazkami o nervy. Do života sa mi priplietol jeden človek /lev,roč.78/,je to dobrý človek alebo zlý?(Januska23.5.88).Ďakujem. (Januska)
Foto
Januško, teď setrvejte v současné práci, nic nehroťte, práci se vám podaří najít, ale vychází mi to tak na pět měsíců - tomu člověkovi nevěřte, rychle od něj pryč.
Dobry den posledni dobou prochazim tezkym obdobim a zajimalo by mne co jeste mne ceka? (Markéta Žáčková)
Foto
Markéto, všechno zvládnete, držte se, vidím tam nějakou změnu v práci, neodmítejte ji.
Hodná paní kartářko prosím Vás sblížím se ještě někdy se svou bývalou láskou? Je narozený 1. 7. 1966. Strašně moc děkuji.  (neznámá)
Foto
Milá neznámá, zapomeňte na to, jdou tam špatné karty.
Vztah a finance Dobrý den Ariano, měla bych dotaz, zda si vezmu za manžela otce / 23.6.1977/svých dvou dcer. A ještě druhý dotaz, zda se mi začne dařit finančně, třeba výhra? Moc děkuji za odpověď Romča /6.3.1984/  (Romča)
Foto
Romčo, vezmete, finančně dařit se vám začne v druhé polovině příštího roku. Kdybych uměla předpovídat výhry, neseděla bych tady. Pa.
Dobrý den Ariano, chtěla bych si vzít v prosinci úvěr, dostanu jej? Vyřeší se tím naše finanční situace? Děkuji. (Zuzana)
Foto
Zuzko, ano, úvěr dostanete, situaci tím vyřešíte.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli už budu konečně šťastná nebo jestli někdy budu šťastná a jestli budu mít další dítě. Děkuji. Zuzka (Zuzka)
Foto
Zuzko, na svém štěstí vůbec nepravucujete, záleží to jen na vás. Do dalšího dítěte bych nešla.
Dobrý den chci se zeptat zda dostavíme dům a kdy? Jestli vrátíme mamce dluh a zaplatíme spořitelnu, kde mi sestra dělá ručitele a kdy? Nar.14.1.1977 Petr (Petr)
Foto
Petře, dostavíte, ale je to stavba tisíciletí, myslím, že ještě minimálně dva roky se s tím budete lopotit, mamince i spořitelně zaplatíte do pěti let.
Zůstanu bydlet s partnerem v domě, kde teď bydlíme, nebo budeme bydlet jinde? (Anna)
Foto
Aničko, zatím to vypadá, že ano.
Dobrý den paní Arianko, prosím Vás, můžete mi prozradit, jestli moje dcery budou mít děti? Jedna se narodila 25. 10. 1988 a druhá 26. 5. 1992. Moc Vám za to děkuji. (S přáním pěkného dne)
Foto
Ano, budou, vůbec si s tím nelamte hlavu.
Dobrý den, Arianko, prosím o informaci pro dceru nar. 9.12.77- kdy a při jaké příležitosti potká muže svého života? Co se bude dít se vztahy do doby, než ho potká? Děkuji za odpověď (Ivana)
Foto
Ivanko, nedělejte si starosti o svou dceru, je to pouze její život, jak jsem již naznačila, ona to zvládne, není takový blázen, jak vypadá.
Paní Arianko přeji dobrý den, budu moc doufat, že tentokrát už budu mít štěstí a dostane se na mě s výkladem. Zkouším to už poněkolikáté. Máme malé děti, nejstarší dceři je 11let. Chtěla jsem se zeptat na děti, zda je nečeká nic špatného, zda bude vše v pořádku. Potom mě trápí, že v březnu 2017 mě končí mateřská dovolená, co mě poté čeká co se např práce týká, nebo zda budu doma. A možná i v manželství, zda bude i nadále vše ok.A poslední, jak dlouho bude manžel ještě platit vysoké výživné na 18 leté dítě, nebo co nás v tomto ohledu ještě čeká. Já Kateřina 8.4.1979 (Kateřina)
Foto
Katko, děti budou OK, nemusíte si vůbec dělat starosti, vidím tam tři děti, povedly se. Rozhodně po mateřské dovolené budete pracovat. Karty říkají, že manžel bude platit tak dlouho, dokud dítě půjde dál studovat, ale i tak karty naznačují, že se ozve ohledně snížení výživného. Manželství by mělo fungovat dál.
Chtela bych se dozvedet co me v nejblizsi dobe ceka, stale tapam po nejake seberealizaci a nemam moznost.29.12.1974 (Katerina)
Foto
Katko, když tápete, tápe i osud. Musíte si ujasnit, co vlastně od osudu chcete, aby vám to mohl splnit, možnosti máte. Zkuste cokoliv, co se týká ženské krásy.
dobrý den,potřebovala bych vědět zda se mi povede udělat autoškolu napoprvé a dále na svůj zdravotní stav,necítím se dobře,vše se na mě valí,jeden problém za druhým,myslím že ta autoškola by mě moc pomohla ale nejsem si úplně jistá,děkuji 30.12.1964 Eva (Eva)
Foto
Evi, s odřenýma ušima, ale na poprvé, zdravotně jste naprosto v pořádku, jenom se musíte naučit řešit vždy jen pouze jednu věc a nezahlcovat se chaosem.
Dobrý den, Ariano. Pevně věřím, že se od vás dočkám odpovědi, je to pro mně moc duležité. Jmenuji se Denisa 22.5.1990 20:50 Prešov (Slovensko). Bydlím s matkou, s kterou mám problematický vztah (Alica 16.2.1964 Košice, čas asi 16:00). Matka mě kritizuje, ponižuje, soudí za mé názory, podceňuje, nevěří mi, chce poslouchat jen samu sebe a když chci já něco řícz jsem přerušena, je manipulátorka (sedí na ní téměř všechny znaky). Teď pracuji na brigádě v knihovně, kterou mi vybavila ona a ve které nejsem spokojena. Chci se vás zeptat jestli se v blízké době nebo v roce 2016 vyskytne příležitost, abych se od ní odstěhovala, a co pro to mám udělat aby se tomu tak skutečně stalo. Uvědomila jsem si, že mi bere sílu a že s ní nemohu být. Děkuji za odpověď.  (Denisa)
Foto
Denisko, musíte se postavit na vlastní nohy, karty říkají, že to dokážete, matce se prostě nezavděčíte, ona s vámi rivaluje, nehledejte u ní podporu, je to smutné, ale je to tak. Nejste v tom sama. Rozhodně v roce 2016 se přestěhujete a z knihovny odejdete do lepšího zaměstnání.
Jak to bude dal (Kveta)
Foto
Květuš, půjde to dál docela dobře, karty říkají, že budete měnit práci a i v partnerství bude třeba udělat nějaké změny, je tady karta Nesoulad, zbytečně vás to brzdí.
Dobrý den, paní Arianko v mém životě se vyskytl "jiný muž". Řítím se do průšvihu, že ano ? (Dani)
Foto
Dani, opatrně s tím, nejsou tam moc dobré karty, pokud byste do toho chtěla jít, tak pouze sex, ale ne emoce, mohlo by vám to pěkně zkomplikovat život.
Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat,jestli preziju,myslím to tak,jestli se sama dokážu zabezpečit tak,abych mohla normálně žít. ? A najde se někdo,kdo by mně chtěl? DEKUJI za odpověď, jsem teď nějak v koncích. JANA (Jana Němcová )
Foto
Jani, karty mluví o tom, že se neuvěřitelně podceňujete, jste silnější, než si myslíte. Všechno přežijete a skutečně si najdete lásku, ale až v polovině příštího roku.
Dobrý den, ráda bych se zeptala, kdy se nám s přítelem podaří mít miminko. Já jsem narozená 6.2.1981 v 9:10 a přítel 16.3.1983. Děkuji (jkmk)
Foto
Vypadá to, že počnete příští rok 2016 zjara, ale u vás bude nutný ještě nějaký drobný gynekologický zákrok.
Dobrý den, Ariano, zapůjčila jsem kolegovi notebook a jeho dcera nechtěně rozbila LCD. Oprava ho bude stát dost peněz. On je nyní na mě naštvanej, že jsem odmítla figurovat v jisté nekalosti, kterou by mohla být poškozena má sestra jako majitelka ntb. Přeženou se tato mračna nebo už nemám počítat s tím, že by mi do budoucna pomohl se servisem počítače? Zkouška, která v tom byla obsažena - je mi myslím jasná. Stála jsem si sama za sebou, i když jsem zaváhala v tom, kdy jsem mu nabídla pomocnou ruku, aniž by o pomoc žádal. Děkuji (Jana)
Foto
Jani, nevypadá to, že by se kolega snažil ten notebook zprovoznit, rozhodně mu žádnou pomocnou ruku nepodávejte, klidně mu pohrozte právníkem, jedině pod tímto tlakem počítač nechá spravit.
Dobrý den paní Argoni,prosímo pomoc a radu , i když jsem ročník 1942 Dobrý den paní Argoni,prosím o pomoc a radu i když jsem se narodila 21.6.1942 ,chci se odstěhovat z naprosto nefungující společné domácnosti, ale nedaří se mi najit vhodné bydlení.Dál mám strach,že když opustím tento byt,kde bydlímod roku 1965 neudělám dobře,protože jsem byla upozorněna,že nám snad majitel konečně prodá byty donašeho vlastníctví.Děkuji Vám.Lia ) (Lia)
Foto
Lio, odstěhujte se, bydlení najdete příští rok, patrně hned zkraje, karty vám doslova říkají, že je důležité udělat změnu a osamostatnit se od partnera, i když je vám kolik vám je, protože jinak byste upadalo do stále větších depresí, ale když tu změnu uděláte, okamžitě vám tam jde změna směrem ke Štěstí, Klidu a Rovnováze.
Mila Ariana, chchela by som sa opytat na pracu, som dlhodobejsie v zahranici ale nedari sa mi najst pracu. Mam to skusat este tu alebo bude lepsie vratit sa spat na Slovensko? Hlavne ma zaujima, kedy sa mi podari zamestnat sa? Prajem krasny den a vopred dakujem za odpoved. (01.08.1985) (Silvia)
Foto
Silvie, vraťte se zpátky domů, karty říkají, že teprve tam se začnete uplatňovat, najdete práci s životní štěstí.
Dobry den,prosim o dve odpovedi podari se nam prodat dum jeste letos a jak bude pokracovat nase manzelstvi dekuji (anais)
Foto
Anais, příští rok se prodá dům a svého manžela více úkolujte a pořád ho něčím překvapujte a potom to bude fungovat.
Dobrý den řada bych se zeptala zda je mi v osudu dáno se provdat za mého dlouholetého přítele Jirky máme spolu dvě děti už a žijeme spolu už přes deset let rada bych teda věděla co s námi bude dal dekuji můj přítel Jirka 9.1.1979 a já Ivana 14.2.1981  (ivana)
Foto
Ivanko ano, vezmete se. Máte tam docela dobré karty, takže se neobávejte budoucnosti.
Prosím poraďte, co mám dělat, když se mi "zbláznila" kamarádka? Projevuje se to tak, že začala být pyšná, prosazuje jen svoje nazory dost arogantně a hnedka uraží všechny lidi, kteří mají jenom jiny názor tak jim nadáva do buranů...Např. dřív byla vděčná za každého fanouška na FB a teď si jich neváží a je na ně drzá, uráží je a nadává jim dost vulgárně a také se snažila z nich tahat peníze. Dost si také vymýšlí a běda tomu kdo na to nějak upozorní. Ariano prosim poraďte, co říkají karty, bude to zase někdy ta milá kamarádka co byla nebo jí stoupne sláva do hlavy a bude už pořád víc vulgární a namyšlená? Děkuji za odpověď. Kikina  (Kikina)
Foto
Jak to tak vypadá, jde o typickou hraniční osobnost, potřebovala by se léčit na psychiatrii, vy sama to neřešte, řešte pouze svůj život.
Vztah Dobrý den Ariano, mám dotaz na vztah se ženatým mužem /6.4.1958/, zda má nějakou budoucnost. Díky za odpověď Janina /27.9.1976/ (Janina)
Foto
Jani, ten muž má budoucnost, ten vztah ne. On se nerozvede.
Dobrý den, hledám práci v zahraničí, najdu dobře placenou a spolehlivou práci? Děkuji. Petr (Petr)
Foto
Určitě, jdou vám na to dobré karty, Eso Pohárů, Úspěch, to jsou karty výdělku a práce, dobré by bylo práci hledat přes oficiální agentury a zprostředkovatelny práce.
Dobrý den, můj syn Marek se narodil 3.12.1995 v Benešově v 18.37 hodin. Chtěla bych vědět, zda udělá maturitu a pak zda sežene práci nebo půjde na VŚ. Děkuji za odpověď (Dáša)
Foto
Dášo, svého syna moc rozmazlujete, podle toho, co vidím v kartách, je chytrý, ale nedůsledný. Maturitu udělá s odřenýma ušima, spíš to vidím na tu práci než na vysokou školu.
Dobrý den , chtěla bych se zeptat zda syn půjde na školu státní nebo soukromou a zda ji dokončí.Nar.31.7.2000 Děkuji Renata (Renata)
Foto
Reni, vypadá to, že syn půjde na státní školu a dokončí ji.
Dobrý den, paní Ariano, prosím vás dostuduje můj syn vysokou školu a dodělá dcera střední školu? Děkuji (Vlasta)
Foto
Ano, dostudují oba, nemějte strach.
Dobrý den, Ariano, řekněte mi prosím, kdy a kde potkám toho pravého? Děkuji za odpověď, mějte se krásně (Jitka)
Foto
Jituš, potkáte ho přes vaši nebo přes jeho práci v příštím roce.
Dobry den, potkala jsem jednoho skveleho cloveka a zafungovala chemie a bylo nam spolu krasne,jenze jsme se pohadali a on se zachoval jako pubertak a ve vzteku se semnou rozesel a popral at si pockam na toho praveho uzasneho, i kdyz jsem se omluvila ,omluvu prijal ,ale bohuzel nazor nezmenil a ja ted jen brecim.Chtela bych se tedy zeptat jestli si uvedomi ze to byla chyba a vrati se.Ja jsem narozena 15.6.1993,on stejny mesic stejny rok jen o 5 dni starsi.Dekuji moc za precteni a za opoved. (Kateřina)
Foto
Kateřino, zapomeňte na něj, je to egoista, nejenom, že se jako puberťák zachoval, on ještě puberťák je. Je citově nestálý. Rozhodně si žádnou svoji chybu neuvědomí. Jde vám tam úplně jiný vztah na příští rok.
Dobrý den paní Ariano, jsem nar. 19.6.1952 , co mě čeká? Děkuji za odpověď. (Ilona)
Foto
Ilonko, škoda, že nemáte konkrétní otázku, zásadní změny v životě nemáte, možná se víc obětujete pro rodinu, což není dobře. Zapomínáte sama na sebe a to osud nemá rád.
Dobrý den Ariano, chtěla bych se zeptat na dceru nar. 30.7.1976, zda bude mít miminko a partnera. Děkuji za odpověď.  (Ilona)
Foto
Ano, v kartách jí jde partner a má tam i Trojku Pohárů, to znamená "hojnost, nadbytek, rodina".
Prosím,dočkám se důchodu v ekonomicky stabilním zaměstnání? Nar.24.6.1959 v 9.40 hod (marie)
Foto
Ano, dočkáte.
Prémiová otázka
Foto
Jani, vaše zažívací problémy jsou způsobené tím, že neustále ustupujete a polykáte problémy, je to psychosomatická záležitost, naučte se říkat "ne" a jděte si tvrdě za svým, jinak vaše problémy budou přetrvávat. Syn vám sám od sebe ty peníze nevrátí, ale když je budete urgovat, tak je po částech bude vracet. Na stěhování v roce 2016 to nevypadá.
Prémiová otázka
Foto
Hani, já bych to nedělala, na váš vztah nejsou dobré karty, je tady karta Věž a Potíže. Pokud byste to opravdu chtěla udělat, byly by tam velké překážky, hlavně z jeho strany je tam velké váhání.
Prémiová otázka
Foto
Danuš, když váháte už teď, tak to znamená, že to není pan Božský. Nicméně karty říkají, že s ním můžete být dlouho, ale nikdy nedosáhnete toho naplnění, po kterém toužíte. Do vašeho života by měl přijít jiný muž.
Prémiová otázka
Foto
Šárko, ano, na váš dotaz došlo. Musíte se osamostatnit ve výdělku a nevázat se na manžela, ani na jeho nápady, protože jeho patenty a následně jejich realizace je na dlouho a velmi nejistá. O dům nepřijdete, ale bude to opravdu o chlup. Karty pořád bazírují na vaší samostatnosti a na vašem vlastním výdělku a o vašem muži mluví jako o katastrofickém člověku, který vás zbytečně stahuje do chudoby. Vy sama za sebe tam skutečně peníze máte od druhé poloviny příštího roku.
Prémiová otázka
Foto
Petruš, nejdříve se musíte odpoutat od předešlého vztahu, ve kterém stále vězíte, nemyslím tím, že jste zamilovaná, ale tak hodně zklamaná a říkáte si, co když to zase budou nějaký kretén, zase budou starosti, tohle musíte všechno odbourat, protože se tím blokujete. Ale lásku najdete.
Prémiová otázka
Foto
Hani, budete, ale musíte změnit stereotypy ve vašem životě, udělejte nějakou změnu, někam choďte, žijte, udělejte něco nezvyklého, právě přes tu změnu potkáte pana Božského, máte ve výkladu karty Milenci, Láska a Štěstěna.
Prémiová otázka
Foto
Evi, nepoložila jste konkrétní otázku, píšete o nějaké kartářce, za kterou nenesu odpovědnost, drtivá většina kartářů je svoloč a skutečně si musíte drtivou většinu věcí ovlivnit sama. Správný výklad spočívá v tom, že vás kartář nasměruje a ukáže, kde děláte neustále chybu a proč se vám nedaří. Karty říkají, že jste velmi nerozhodný člověk s velkým potenciálem, ale neustále váháte.
Prémiová otázka
Foto
Majdulko, s tím synem to skutečně nevypadá dobře, ty problémy se s ním potáhnou několik let, až dopadne na samé dno, ale karty říkají, že se potom odrazí, najde si partnerku a založí rodinu.
Prémiová otázka
Foto
Irenko, letos to už nestihnete, láska se vám objevuje až v jarních měsících, ale bude to stát za to.
Prémiová otázka
Foto
Jituš, ano a - ano.
Prémiová otázka
Foto
Leni, ten vztah na mě působí jako že se obětujete pro někoho, kdo si toho moc neváží, karty mluví o tom, že jste zklamaná a přesycená. Toho pravého se dočkáte, v kartách máte dvě děti, takže dítě bude. Muž, který by se měl objevit má kartu Velekněze, to jsou takové ty otcovské autority, jsou přemýšliví a poučovatelští v tom dobrém slova smyslu.
Prémiová otázka
Foto
Jitko, ta operace ve vašem osudu skutečně vidět je, takhle na dálku ale nepoznám, čeho se to přesně týká, buď kloubní aparát nebo ženské věci. Karty říkají, že nejste spokojená ve svém životě a to se může projevit i ve zdraví, ale jinak máte v kartách dlouhověkost. Operace by ale měla dopadnout dobře.
Prémiová otázka
Foto
Evi, já bych mu věřila dál, má v kartách Prince Disků, to jsou pracovití chlapi, kteří toho moc nenamluví a dlouho se rozhodují, Sedmička Disků, Pětka Pohárů jsou karty, které říkají, že asi v současné době neví kudy kam, obecně. Není v tom jiná žena, spíše je v tom krize, která by se měla zlepšit. Možná mu vadí, že ho nechápete jako skutečného muže. Má pocit, že se po vašem bohu nemůže projevit.
Prémiová otázka
Foto
Laďko, na ten vztah s tím mužem, kterého máte v srdci, to moc nevypadá, je tady Trojka Mečů, to znamená, že by to mohlo přinést komplikace, připadá mi takový nemastný, neslaný se svým chováním, musela byste ho kontaktovat vy a pořád ho "lovit", karty říkají Opatrnost. Ale jde vám tady Láska s úplně jinými mužem, v kartách je Rytíř Holí, mohl by být vysoký, štíhlý a karta Kočár naznačuje, že ho potkáte buď na nějaké cestě nebo v souvislosti se zaměstnáním.
Prémiová otázka
Foto
Janičko, máte docela zajímavé karty, Sedmička Holí symbolizuje nějaké rozhodnutí, nad kterým jste dlouho váhala, mohlo se to týkat i partnerství, protože je tady Devítka Mečů, ale karty říkají, že to zvládnete, dokonce jsou tady i nějaké peníze a jde vám tam Štěstěna, to znamená, že nemusíte tlačit na pilu, všechno se poskládá tak jak má.