Online chat
Dobrý den , pane Argoni, můžete mi říct, co mě čeká v blízké době - zdraví(právě píšu z nemocnice) a manželství.Děkuji za Váš čas. Nar 6.7.1959 (Zdena)
Foto
Co vás čeká? Uzdravíte se a manželství zase chytne rovnováhu, potom se dožijete vysokého věku a budete spokojená. Tímto se nejenom s vámi, ale i se všemi ostatními loučím, to bylo asi tak ve stručnosti všechno, pokud se budete chtít ještě na cokoliv zeptat a prostě jsem se k vám nedopracoval, tak se mi ozvěte na argoni.com, tam to všechno zpracovávám jak úderník s kombajnem. Dík za pozornost - Raven
Dobrý den,pustí mého přítele z vězení jěště letos?Děkuji Marie 7.9.1968 (Marie Čorbová)
Foto
Ještě ne.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na moje zdraví. Dekuji (milan)
Foto
Pozor na průdušky a plíce.
Dobrý den, mám finanční problémy. Vyřeším je ještě do konce roku? Petra 12.10.1979 Děkuji (Petra)
Foto
Nikoliv, to bude trvat déle.
DOBRÝ DEN BUD MÍT V 2017 MIMČO? RADKA DĚKUJI 14.9.87  (RADA)
Foto
Spíše v roce 2018.
dobrý den rosím vás otěhotním v 2017? V JAKÉM OBDOBÍ? LÍDA 2.11.87 DĚKUJI (LÍDA)
Foto
Rozhodně.
Dobrý den, Ravene, můžete se mi prosím mrknout jak to vypadá v nejbližší době s mými financemi? Podaří se mi prodat alespoň většinu zboží před Vánocemi? Moc děkuji. Eva (Eva)
Foto
Prodej se teď zlepší a to tak, že výrazně.
Dobrý den . nastěhuje se ke mě Můj přítel? (Marie)
Foto
Bylo by lepší, kdyby k tomu nedošlo, ale to je na delší vysvětlování.
Dobrý den Ravene.Můj přítel si našel milenku, zajímalo by mě jak je to vážné a jestli se vratí ke mně . Děkuji (Martina)
Foto
Větší pravděpodobnost je, že zůstane s onou novou ženou.
Zdravím Ravene, jak to bude dal mezi mnou a přítelem.Já panna on střelec. DĚKUJI ZA ODPOVED.  (Marta)
Foto
Tady to vypadá na dlouhodobou krizi, z toho se dostanete až koncem roku 2016.
Milý Ravene, musím říct ze máte můj obdiv za práci kterou děláte a s jakou gracii odpovídáte a v takovém množství. Opravdu klobouk dolů!! Jestli čtete i toto, prosím jen se podívejte zda me v příštím roce čekají samé krásné věci,a jestli ne...tak se s tím budu muset poprat jako doposud ;-). Krásný den Gab.35 (Gabriela )
Foto
Díky, jak to tak vypadá, čekají vás v příštím roce pouze a jedině krásné věci, ani nevím, čím jste si to zasloužila, ale je to tak.
Od řijna mam Novou praci,ktera me moc bavi jsem tam štastná je to už konečně stala prace ktera mi vydrži?Predem dekuji Lenka 8.3 1969 (LENKA)
Foto
Vydrží.
Zdravim kdy otehotnim Andrea 1.3 1989 dekuji (Lenka)
Foto
V první polovině 2017.
Zdravím Ravene, zajímalo by mne, jak vidíte budoucnost ČR a Evropy vůbec. Je toho nějak moc - migranti, všude zemětřesení, rozvrtané Turecko... Zklidní se situace nebo bude hůř. Já vím, v ČR je zatím klid, ale jak to vidíte dál. Děkuji za případnou odpověď Helena (Helena)
Foto
Vidím to přesně tak, jak to vidí i ostatní a taky se mi o tom nechce ani mluvit. Občas se stane, někdy i jednou za dva tisíce let, že člověk jen fascinovaně zírá.
Hezký den, stále mě provází smůla,štěstí se ke mně obrací zády. Zajímalo by mě zda dojde ke zlepšení ,hlavně jestli se mi podaří najít stálou práci, zvládnout dluhy a taky jestli už mě potká ta pravá láska. Děkuji moc za odpověď (Jiří)
Foto
Zkuste rituály a meditace, potom se vám podaří přimět smůlu, aby se k vám otočila zády a štěstí zvědavě přiběhne. S prací a se vším se to u vás zlepší začátkem roku 2017.
Pane Ravene,mám obrovskou radost,že věštíte právě Vy!!! Čtu jsi Vaše denní horoskopy, a někdy mě to až zaráží,jak jsou pravdivý.Píší si s jedním pánem,dokonce se už máme i sejít .Mě by zajímalo,jestli je to "ten pravej" anebo je ještě kdesi ve hvězdách? Moc děkuji,za případnou odpověď,Miluše (Miluše)
Foto
Dík, ale s pánem, se kterým si píšete, se ještě připravte na zklamání, to setkání buď nevyjde nebo vás zklame, to říkají karty.
Dobrý den, udělal jsem autoškolu. Přispěje mi děda z tátovi strany na auto? Děkuji Mára (Mára)
Foto
Ano, klidně si o to řekněte.
Dobry den,pane Ravene,jeden vyjimecny dotaz.Ztratila jsem nausnici,ktere mam pres 40 let.Jsou pro mne velmi cenne uz jen proto,ze je mam od 20 let.Prosim,kde hledat? V dome nebo venku?Jiz nevim.Dekuji. (nestasnice)
Foto
Ztratila jste ji venku a už ji našel někdo jiný. Doma není.
Dobrý den,milý Agoni,chtěla bych se zeptat na svůj zdravotní stav,léčím se na bederní páteř,a poslední dobou to jde se mnou s kopce,tak bych chtěla vědět,jestli je to přechodný stav,nebo se to bude zhoršovat,vždycky mi dobře poradíte,tak věřím,že i tentokrát mohu věřit ve Vaši odpověd,jsem narozená ve znamení raka,moc děkuji za Vaši odpověd a přeji krásný a hlavně bezbolestný den. Jana (Jana)
Foto
Rak je celkem dobré znamení pro současnou dobu, není ničím ovlivněn, snad kromě bederní páteře, tohle, co máte, vypadá na virózu, která se projevuje bolestí v páteři, chtělo by to asi odpočívat, pokud to půjde, ibalgin, čaj a moc se nehýbat.
Dobrý den pane Ravene, minulý týden jste mi slíbil, že mi odpovíte na můj dotaz. Dosud tomu tak není a stále čekám. Takže prosím dnes o odpověď, kdy již dcera nar 9.12.77 potká svého Osudového? A kde.? Zná ho? Děkuji za odpověď. (máma)
Foto
Ještě ho nezná, ale potká ho při nějaké pracovní příležitosti už poměrně brzy, to je tak do tří měsíců.
Dobrý den, vážený Ravene, zkouším ještě své štěstí. Setkáme se ještě někdy s kamarádkem Radkem? Děkuji. Mé datum narození 30.08.1976, Praha, v 16.30. Zdravím a těším se na Vaše další články. (Veronika Hrochová)
Foto
Jo, na pana Radka jsme málem zapomněli... tady to vypadá na setkání v čase předvánočním, na kafíčko a tak..
dobrý den, zůstanu v podnikání i příští rok? Bude se mi dařit? Potkám nějakopu přítelkyni pro trvalejší vztah? děkuji Radim (Radim)
Foto
Klidně podnikejte, pokud to půjde, a ono to půjde. Přítelkyně přijde také, máte dobré karty a budete se trefovat do správných okamžiků.
dobrý denm, chtěla bych prosím vědět, jestli mi konec roku nebo příští rok přinese nějakého přítele. děkuji Ala (Ala)
Foto
Bude to příští rok.
Dobrý den, vážený Ravene, jak se připravit na těžký rok 2017? Na co si dát pozor? Moje datum narození 30.08.1976, Praha, v 16.30. Děkuji za odpověď a přeji Vám samá splněná přání. (Veronika Hrochová)
Foto
Máte pravdu, že to asi bude chtít přípravu a trochu i průpravu, protože pozor si asi budeme muset dávat prakticky na všechno. I na to, že nás asi nejbližší téměř biblicky zradí.
Dobrý den, mád dotaz. V únoru jsem potkala muže, nejedná se o mého manžela, z mé strany to byla láska na první pohled, ze začátku jsme se vídali velice často, postupem času však méně a méně, teď jsme se již měsíc neviděli dokonce žádný jiný způsob komunikace, stále mě prosil ať počkám, že si dá život do pořádku a začneme znova, že budeme rodina, chci se zeptat má smysl čekat ? já 03.06.1987 (15:31) on 24.05.1974, děkuji Vám moc (Zuza)
Foto
Nemá smysl čekat, tak, jak to bylo, bude to i nadále. Pokud to vezmete v té podobě v jaké se vám tento vztah prezentoval, tak to tak i zůstane.
Dobrý den Ravene, po delší době a poměrně nepříjemném období jsem si našla práci, resp. ona si našla mně. Měla jsem obrovskou radost, elán, ale teď nevím, jestli to není další z mých chyb. Velmi se snažím, ale evidentně jsem nepadla do noty nadřízené. Bohužel, kolegyně, který mně zaučuje a se kterou si rozumím, odchází a já se velmi bojím, co bude dál. Zda to ustojím. A opravdu bych chtěla. Všechny začátky jsou těžké a já už mám začátek za sebou, byť jsem tam teprve krátce, ale smlouvu mám pouze do konce roku. Zvládnu to ? Dokážu se obrnit proti vedoucí, nebo mně ještě něco někde čeká? Velmi děkuji.  (Marťa)
Foto
Vypadá to docela dobře, snažte se i nadále. Je možné, že vaše nadřízená by chtěla to místo pro nějakou svou příbuznou nebo známou, ale s tím se musíte poprat.
Dobrý den, jmenuji se Renata datum nar. 13.7.1975 Máme s manželem finanční problémy a požádali jsme o insolvenci. Ráda bych se zeptala zda to dopadne dobře. Předem děkuji za odpověd. (RenataGrufikova@seznam,cz)
Foto
Soud insolvenci povolí a jak to tak vypadá, je to jediné řešení ve vaší situaci, měl by se najít případný kupec na všechno, co po vašem podnikání zbyde.
Dobrý den, chci se zeptat co mě čeká do budoucna. Jsem narozena 19.05.1973 děkuji (Jana)
Foto
Čekají vás změny v rodině, někdo bude potřebovat vaši pomod a příští rok přijde změna pracovní.
Dobrý den, pane Ravene. Ráda bych změnila zaměstnání, přijde mi nabídka do konce roku, kde bych byla spokojenější než kde jsem? Děkuji, Katka,21.9.1975. (Katka)
Foto
Spíše nepřijde, nejsou na to dobré karty ani konstelace.
Ahoj Ravene, jak se mi bude dařit do konce tohoto roku? Z práce odcházím, chci si udělat rekvalifikační kurz, přítele mám, ale tak nějak na dálku. Děkuji Já 6/1985 (Roura)
Foto
Ještě vás čeká hodně změn, jak pracovních, budete mít novou práci, tak partnerských, zatím si ještě nechte toho současného přítele.
Dobrý den ..Ravene..chci se zeptat ,jestli potkám v blízké době partnera pro život..děkuji Helena (Helena)
Foto
Ano, potkáte - určitě do září 2017.
dobry den pane Ravene,muj dotaz chci si koupit parcelu na parkovani meho auta pred domem kde bydlim,mam to udelat,je to kvuli sousedum kteri tady porad sachujou s parkovanim diky za odpoved.  (Marie 1958)
Foto
Máte-li na to, udělejte to.
Dobré odpoledne, budu mít konečně štěstí v lásce? Čeká mě společná budoucnost s mužem nar.27.6.1961 a já 8.12.1966. Děkuji za Vaši odpověď. Hanka (Hana)
Foto
Ano, štěstí bude a společná budoucnost s tímto mužem vypadá docela dobře.
Dobrý den, budu žít ve společné domácnosti se současným přítelem? Děkuji a přeji hezky den (Lena)
Foto
Nebudete, pokud se o to pokusíte, přijdou problémy.
Dobrý den pane Ravene. Mám doma sbírku známek po mém taťkovi, který mi letos v červnu zemřel. Samozřejmě neznám její cenu, je-li vůbec nějaká a ani moc nevím kam s ni zajít. Našla jsem na internetu jednu firmu , která známky odkupuje. Vás jsem se chtěla zeptat, jestli je dobré prodávat nyní a jestli jsem na to zvolila vhodnou firmu. Předem děkuji za Vaši odpověď. Mějte se moc fajn. Ivana  (Ivana Houdková)
Foto
Najděte si ještě jednu firmu, zkuste třeba i na fb najít lidi, co se o to zajímají, podle karet ta sbírka zase nebude tak velké terno, jak si představujete, ale abyste měli klidné svědomí. Modrý Mauritius mezi portréty Zápotockého asi nebude, ale prostě se zeptejte ještě u jiné firmy.
Kdy potkám lásku a budu ve vztahu  (Darina )
Foto
Do dvou nebo tří měsíců.
milý Ravene, dočkám se v roce 2017 naplnění ve vztahu s mým přítelem?co mě čeká v roce 2017 důležitého?děkuji Maruška 27.9.66 (Maruška)
Foto
Dočkáte a v roce 2017 se zbavíte jednoho nebo dvou dotěrných lidí a dostanete dobrou práci.
Kdy budu ve vztahu a potkám lásku? (Darina )
Foto
Do poloviny roku 2017.
Dobrý den pane Ravene, chtěla bych se Vás zeptat, jestli potkám lásku. Děkuji za odpověď. Jsem nar. 23.3.1657. (Zdeňka)
Foto
S naprostou určitostí ano.
Budu ještě někdy zamilována a milována  (Martina )
Foto
Určitě, tady není co dodat.
Dobrý den, ráda bych se vás Ravene zeptala na svou práci. Jsem výtvarnice a chtěla jsem se zeptat na mé šance v zahraničí. Konkrétně výstavy a pracovní nabídky. Děkuji. (Katka)
Foto
Šance jsou dobré, zařizujte teď a v lednu, něco vyjde.
Dobrý den Ravene chci se zeptat jestli nám s přítelem vyjde hypotéka?? Děkuji za odpoved (Irca )
Foto
Na hodně procent ano.
DOBRÝ DEN PANE REVANE PROSÍM SNAD SE NA MĚ DOSTANE ŘADA.BLÍŽÍ SE KONEC ROKU CO MĚ ČEKÁ ZAČÁTEK 2017?BUDE UŽ TEN BOŽSKÝ?FINANCE STĚHOVÁNÍ.?1.5.75.DCERA ELIŠKA 7.7.04 SCHVÁLÍ PŘÍSPĚVEK A KDY.ANNA NA JAKOU ŠKOULU PŮJDE? 12.11.02.MAMKA JE SE ZDRAVÍM? 25.8.43?BUDE PŘÍTEL V JAKÉM OBDOBÍ SE SEJDEM MÁM JET DO LÁZNÍ?PŘEDEM A MOCCC PROSÍM ZA ODPOVĚD KLÁRKA. PŘEJÍ KRÁSNÝ ADVETNÍ ČAS A VÁNOCE.  (KLÁRKA)
Foto
Ano Klérko, všechno vám schválí, budete všichni zdraví a ke konci roku se objeví přítel. Potom pojedete do lázní a dostanete finance na stěhování. Je toho před vámi mnoho, ale zvládnete to.
Dobrý den, kdy potkám správného chlapa? Kam mu mám jít naproti? Znám ho? děkuji za odpověd (Katka)
Foto
To chce jenom zkoušet. Všechny možnosti a pořád dokola.
Dobrý den pane Ravene, ráda bych se zeptala, jestli mě čekají nějaké významné změny v následujícím období? Děkuji,J. 20.10.1966 (Janca)
Foto
Vyloženě význačné až světoborné změny ani ne, to přijde až v červenci 2017 ve formě nabídky nového zaměstnání.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli se situce v mém manželství v dohledné době zlepší a jestli chce manžel zůstat se mnou, nelže mi a již není v žádném spojení s ženou, se kterou mě 6 let podváděl. Ja 11.11.62 Znojmo, on 8.1.61 Praha. Moc děkuji. Ivana (Ivana)
Foto
Zatím to vypadá všechno docela v pořádku. Raději se zkuste vyhnout zbytečným diskuzím - a uvidíte, je tady velká naděje na zlepšení. I v tom, že vás manžel raději zůstane s vámi.
Dobry den, poznala jsem muze, se kterym jsme spolu chodili. Jenze se mu nedavno ozvala byvala a on řekl ze to s ni zase zkusi. Zustane s ni a nebo bude chtit zase me? Diky. (Redrose)
Foto
Ten odejte, jen se za ním zapráší. Do vašeho života přijde jiný.
Zdravím Vás Ravene a mám dotaz. Dcera Hana, nar. 31.12.1985 se rozvádí a před měsícem se seznámila s novým mužem - Jiří, 38 let, nar. 24.4.1978. Chtěla bych vědět, zda je to ten správný muž, se kterým jí bude konečně dobře. Děkuji moc (Renata)
Foto
Pozor, ještě není. To pozná sama asi tak po třech měsících.
Dobrý den , vždy se ráda těším na Vaši věštírnu . Chtěla by jsem se Vás zeptat co čeká naši rodinu v roce 2017 já jsem narozená 30.8.1964, manžel je narozený 19.6.1966 a dcera je narozená 3.3.1993. Děkuji a přeji Vám hezké dny.  (Ludmila)
Foto
Vaše budoucnost vypadá docela dobře a nadějně, nic špatného vás nečeká a řešit budete práci a bydlení, zřejmě se naskytne možnost dobré práce, která ale bude daleko, ale to jsou a budou všechno starosti, které jsou pro život užitečné.
Vrátí se ke mě 22.12.1975 do vztahu a budeme opět spolu žít můj exmanzel 18.12.1974,ktery právě začal žít se svou novou přítelkyni 17.12. asi 1988 +-1rok. Dekuji (Gabriela )
Foto
Tady to vypadá jednoznačně, že ne. Změny ve vztahu u vás nastanou v polovině roku 2017.
Dobrý den , chtěla by jsem se Vás zeptat na dceru nerozenou 3.3.1993 jak se ji bude dařit do konce roku 2016 a co jí čeká v roce 2017. Děkuji za odpověď. Přeji Vám hezký den .  (Míša)
Foto
Tady to vypadá tak, že na vaši dceru čekají zajímavé a užitečné věci, nebezpečí z hlediska osudu nehrozí žádné. V roce 2017 bude pro sebe hledat uplatnění - bude mít možnost i udělat to, čemu se říká kariéra.
Dobrý den, prosím o odpověď na otázku, co nás v budoucnu čeká já 23.5.1964, on 6.12.1961. Děkuji a přeji hezký předvánoční čas.  (HaHa)
Foto
Zatím to vypadá nadějně na to, že budedte spolu, ani se nebudete moc hádat, takže, mohl by z toho být i zajímavý vztah.
Ravene, zdravím vás - operace křečový žil: ano nebo ne? Jsem 26.2.1956 ve 3,20, NJ. Děkuje a zdraví Kaaj. (Kaaj)
Foto
Zatím ne, nijak zvlášť by to nepomohlo, pokud ano, tak jen na přechodnou dobu pár měsíců.
Dobrý den , chtěla by jsem Vás poprosit , co čeká naši rodinu já jsem narozená 30.8.1964 , manžel je narozený 19.6.1966 a dcera je narozená 3.3.1993. Předem Vám moc, moc , děkuji za odpověď. Hezký den .  (Ludmila)
Foto
Kolem vaší rodiny se ukazuje celkem klid a stabilita, větší změny ale budou v roce 2017, ten už se na nás nezadržitelně řítí - a budou to změny pracovní, ale v dobrém a dále se zřejmě dočkáte toho, že se budete stěhovat, je to spíše v osudu, než ve vašem rozhodnutí.
Dobrý den, pane Ravene, zajímá mě oblast práce a zdraví v nadcházejícím roce.. Jsem narozena 15.6.1957 kolem poledne. .Moc děkuji. (Věra)
Foto
Karty dobré, konstelace dobré, je tady pouze jedna lehce negativní věc, kolem konce dubna a během května se asi nevyhnete nějaké viróze nebo chřipce a v červnu se objeví nabídka na jinou práci, mohlo by to být i docela zajímavé.
Dobrý den, ano máte pravdu, letošní rok byl pro mě (2.2.1974) velice zlomový a dost složitý. Chtěla jsem se zeptat, zda do konce roku mě čeká ještě něco zásadního co by mohlo změnit můj život. Moc děkuji za odp. (Pavlína)
Foto
Konec roku se dostaví celkem v klidu, nic až tak zásadního pro život by vás teď potkat nemělo.
Dobrý den, manžel pracuje na vedoucí pozici v jedné firmě ve strojírenství, má to dosti psychické náročné, dá se říci, že ho tam "deptá" jeden člověk... jak to bude vypadat s ním v práci dále? zůstane ne, případně nějaké povýšení, nebo to nevydrží a odejde? děkuji Vám moc.  (Katka)
Foto
Možnosti jsou různé, nejlepší se ale jeví možnost vyčkat, počkat, vydržet ještě pár měsíců, potom přijdou změny, kterým může váš pan manžel využít pro svůj prospěch.
Dobrý den, mám prosím dotaz, jsem zaměstnaná, ale firma začíná mít velké problémy. Zajímá mě jestli mám začít rychle hledat jinde a taky jakým směrem, ať už konečně najdu stabilní zaměstnání a nebo mám ještě vyčkat v současném zaměstnání jestli se situace uklidní. Předem děkuji za odpověd 22.2.1978 v 12:35h (jana)
Foto
Lepší by bylo rychle si hledat něco jiného, než to obsadí kolegové z vaší současné firmy.
Dobrý den pane Ravene, chtěla bych se zeptat do půl roku jak to budu mít s prací, zda budu spokojená a jestli budu mít vůbec za co koupit dárky..... přeji Vám krásné adventní dny :) (Kateřina)
Foto
Takže s financemi to ještě nějakou dobu bude tak trochu naknap, ale práci mít budete, takže se teď budete tak tři měsíce motat v takovém lehce začarovaném kruhu, potom si najdete jinou práci. Kdyby to nevyšlo do poloviny roku 2017, tak v druhé polovině to bude téměř s jistotou.
Dobrý den pane Ravene, jsem nar. 19.6.1952 , ráda bych věděla , co mě čeká a jestli se dočkám vnoučete. Moc děkuji za odpověď. Přeji Vám vše hezké. (Ilona)
Foto
Špatné věci před sebou nemáte, nikdo a nic vám neublíží a pokud se budete o něco rozumného snažit, tak se vám to povede. Nic víc snad člověk od svého osudu ani chtít nemůže. A vnoučete se dočkáte na 100%.
Dobrý den, ráda bych se zeptala na vztah. Michaela 17.12.1963 a partner Bořivoj 22.7.1949, bude náš vztah štastný a je přítel muž mého života? Ráda bych věděla zda si přítel udělá pořádek ve svém životě.Rozvede se? (Michaela)
Foto
To je vztah, který vypadá hezky a může být i užitečný, ale je spojený s mnoha komplikacemi. Netlačte na pilu, všechno se bude řešit a dořešít se to do konce roku 2017, nějaký čas to prostě vezme, ale mělo by to stát za to.
Dobry den, chtěla jsem se zeptat najdu v nejblizsi době lasku? Datum nar. 30.7.1976 (Lily)
Foto
V nejbližší době to asi nebude, ale první možnost bude teď na Silvestra a další možnosti v druhé polovině února 2017.
dobry den prosim dostuduje dcera školu je narozena 8.10.2000 (ludmila)
Foto
Krásné datum, takové kulaté a ještě k tomu sudé, aritmosofický součet symbolu Velekněžky, takže si myslím, že to dá, neboli dostuduje.
Prajem krásny deň. Môžem sa opýtať na svoju budúcnosť? Narodila som sa 5.11.1953 a rada by som vedela, akým smerom sa bude ďalej uberať môj život. Budem konečne šťastná a spokojná? Pominú moje problémy? Ďakujem pekne. (Božena Haklová)
Foto
Tady hodně záleží na tom, jaký budete mít pravidelný příjem, pokud máte tuto otázku ošetřenou, tak by bylo dobré, kdybyste se začala věnovat hlavně svým zájmům, popřípadě koníčkům, to je už jedno, jestli je to turistika nebo fotografování - to k vám přivede další lidi a hned bude o čem mluvit - a v tom vlastně spočívá pocit seberealizace a štěstí. Není důvod, proč byste to nezvládla.
Už bude lépe (Marie)
Foto
Velmi zajímavá otázka - ono záleží hodně na tom jak pro koho a z jaké strany bychom měli vidět ono "zlepšení", řekněme to asi tak, že budou velké a dalekosáhlé změny a ti, kteří na tom byli hodně špatně, si v jistém slova smyslu polepší a ti, co na tom byli hodně dobře, mnoho ztratí. Takže vlastně, vzhledem k tomu, jak je člověk zlomyslný, bude lépe - a v jakém časovém horizontu? Odhaduji do konce roku 2017.
Dobrý den,začala jsem se znovu stýkat s mým exmanželem.Vyjde to? máme šanci to dát dohromady? Děkuji Drahuška (Drahuš)
Foto
Můžete být kamarádi nebo můžete mít hezký vztah, jak se říká tak trochu "na předpažení", určitý odstup tam bude vždy, takže pokud si představujete návrat do původního manželství, tak to bohužel nepůjde.
Milý dlouhovlasý Ravenku, chtěla bych se zeptat na opravdový vztah - bude/kdy a s kým? Děkuji (Martina)
Foto
Zajímavá otázka právě na konci jednoho roku a to ještě roku 2016 - tady jakoby to podvědomí i tušilo, že přijde období velkých změch, které se samozřejmě promítnou i do partnerských vztahů a všechno to přijde během první poloviny roku 2017. Pokud funguje analogie, tak by to mohl být i nějaký zručný ajťák.
Pěkný den pane Argoni, moc bych chtěla vědět zda ještě potkám zpřízněnou duši, jsem 6 let vdova a samota mě moc tíží. Ještě jednu otázku, jak zvládne moje dcera dluhy, které ji zůstaly po manželství. Bývalý manžel se k práci nestaví kladně, takže všechno zůstalo na ni. Já nar. 8.1.1948, dcera 24.5.1977. Její bývalý manžel 28.5.1974. Moc děkuji za Váš čas a odověď. Dana (Dana)
Foto
Ano, potkáte, příští rok budete mít celou řadu zajímavých příležitostí se s někým zajímavým dát dohromady, potom to už bude záležet spíše na vás než na osudu, ale s dcerou to vypadá tak, že bude muset asi sáhnout k nějakým méně populárním opatředním, možná se nevyhne ani insolvenci. Kdyby to dokázala tak nějak "táhnout" alespoň do poloviny příštího roku 2017, tak ono by se to už tak nějak dořešilo i za ni.
Dobrý den,chtěla bych se prosím zeptat na práci.Na konci listopadu končím v práci,najdu práci ještě v prosinci,nebo až v příštím roce?A na finance?Zuzana 1.7.1963 7.15 Praha.Děkuji za odpověď........ (Zuzana)
Foto
Je to poměrně dost naknap, ale kupodivu se to ukazuje tak, že práci pro sebe najdete už během prosince, ale pozor, nemusí být hned nástup v prosinci 2016, ale nebude ani v prosinci 2017, vypadá to na nástup v únoru 2017. Finance se jeví u vás celkem vyrovnaně, ale ne v tom smyslu, že by neustále přibývaly, ale budete mít na placení dluhů v roce 2017 a zřejmě také všechno v tomto roce splatíte.
Dobrý den, stále se plácám v minulosti (láska, práce). Přijde brzy zvrat k lepšímu? Už nějak přestávám věřit, že se zase někdy budu mít lépe. Děkuji za odpověď. Lucka (18.12.1983) (Lucka)
Foto
Ve vašem životě je symbolika zvratu a náhlého obratu celkem zřejmá - a jsou tu dvě časová období, kdy můžete zajímavou změnu očekávat, první období je kolem konce tohoto roku, i když budou Vánoce, tak můžete místo dárků řešit práci a partnerství, dokonce by to bylo i dobré, kdybyste o Vánocích něco užitečného řešila. Druhé takové období k vám přijde až za půl roku, cca v červenci 2017. Čili v roce 2017 se určitě budete mít lépe a radostněji než tomu bylo v roce 2016, ale nebude to zase až tak o moc, abyste měla důvod posílat pro šampaňské.
Prémiová otázka
Foto
Vzhledem ke všem konstelacím, které ovlivňují nebo spíše popisují váš život, bude pro vás důležité "zlomové" období konec tohoto a začátek příštího roku, čili 2016/2017. Do Vánoc by se měl někdo objevit nebo se s ním náhodně setkáte, kdo vám nakonec pomůže s nalezením nové práce a nástup do práce by se měl odehrát v časovém horizontu konec února/začátek března. Byl by to takový poměrně rychlý kotrmelec ze stavu nezaměstnanosti do pracovní oblasti. STejně je zajímavé, jak se někdy říká, že "v pracovní oblasti zatím vyhlídky na práci nejsou žádné", tak to asi nejsme v pracovní oblasti, ale u vás to proběhne tak, že se v pracovní oblasti ocitnete, ani nebudete vědět jak. Finanční problémy jsou vždy nepříjemné, ale budou se řešit - ve spojení s vaším osudem to bude trvat ještě poměrně dlouho, ale zase na druhou stranu vám v nejbližší době, to je tak do půl roku nehrozí žádné citelné sankce nebo katastrofy.
Prémiová otázka
Foto
Setkání s Martinem vypadá jako skutečně dost velká náhoda, spíše bych řekl podle všeho, že jestli kolem sebe proběhnete, tak už se toho stane z hlediska eventuálního vztahu až moc. Zajímavé období, kdy budete mít možnost seznámit se s někým, kdo vás chytně za srdce ale pro vás začíná prakticky už teď, od příštího týdne. A i kdyby to nebylo ještě teď, do konce tohoto roku, tak to bude v první polovině roku 2017. Někdy to tak v životě vypadá, že se osud fláká a vůbec se o nás nestará, potom se zase může přetrhnout, tak ta druhá fáze teď v životě čeká na vás.
Prémiová otázka
Foto
Tak to vezmeme hezky od mladého pana Ondřeje - s prací to půjde pomalu, je možné, že když vezme něco, co se mu nebude moc líbit, tak bude práci ještě v březnu 2017 měnit, když bude čekat na to, co se mu bude líbit, tak si počká ještě do března, asi by bylo nejlepší, rovnou někam nastoupit, i když to bude na přechodnou dobu a potom práci ještě jednou změnit. Vaše dcera Iva v budoucvnosti samozřejmě bude mít partnera i rodinu, všechno se začne řešit a vyřeší v průběhu roku 2017 a 2018. Syn Jiří se bude muset ke studiu donutit nebo ho skutečně vyhodí. Když se ale bude učit, tak školu rozhodně dokončí. A to stěhování vypadá na 90%, možná na 95%, je to skoro jistota, že se do dvou let budete stěhovat. I kdyby se vám do toho moc nechtělo.
Prémiová otázka
Foto
S tím humorem máte naprostou pravdu, naštěstí nás naši superšéfové a ideologičtí vůdci humorem zásobují v neskutečném množství, ve vymýšlení ptákovin jsou fakt nepřekonatelní, ale to byla jenom taková malá poznámka bokem. U vašeho manžela se jedná o stav, který se kdysi označoval jako krize středního věku, potom jako krize staršího věku, potom se zjistilo, že nic takového neexistuje, ale může se jednat prostě o krizi, která může přijít v jakémkoliv věku. Podle všech současných konstelací i podle karet, má váš pan manžel na krizi nárok, protože mu chybí pocit seberealizace, to poznáte hlavně podle toho, že ve chvílích, kdy je oslovitelný, začne občas mudrovat na téma "jaký to vlastně má všechno smysl?" a podobně. Jestli pokukuje po nějaké jiné ženě, to je celkem vedlejší, hlavní problém je v něm a zatím to vypadá tak, že by se s tím mohlo něco udělat, ale spíše tak, že by to chtělo zásah do diskuze od někoho třetího, někdy se projeví docela užitečně i poradny, ale váš pan manžel by u toho měl být, aby to nešlo takovým tím směrem, že zajdete za zkušenou paní kartářkou, tam si zanadáváte na muže, kteří nic nechápou a v životě nic nedokáží a znovu se vrátíte k tomu svému, nechápavému. Naštěstí to nevypadá na žádnou krizi neslučitelnou s dalším pokračováním šťastného vztahu, takže se ještě podíváme na prodej domu - tady se to bude ještě nějakou dobu zasekávat, nemá zatím cenu dělat žádné kroky typu "jdeme s cenou dolů", automaticky by měl prodej přijít v období duben - květen 2017.
Prémiová otázka
Foto
Tady to vypadá, že za vás nemají náhradu a práce je to skutečšně hodně náročná. Nejlepší, co můžete v této situaci udělat je, vydržet, svou žádost znovu opakovat a současně si začít hledat jinou práci, řešení vašich pracovních potíží je skutečně v jiné práci, kterou si najdete kolem dubna 2017.
Prémiová otázka
Foto
Zřejmě se zabýváte myšlenkami a otázkami typu "kde se stala chyba?" "dalo by se to vrátit?" "vrátí se a bude se mi chtít omluvit a začít znovu?" Takže, první, co se zde objevuje, je, že pan partner z původně začínajícího vztahu odešel definitivně a není možné, že by se vrátil nebo že by se pokoušel vracet. Tady zřejmě svou, pro vás truchlivou roli zahrála jiná žena, takže i kdybyste se rozešli po hádce nebo jste měla dojem, že vašeho potenciálního partnera unesli mimozemšťané, je to pryč definitivně. Vaše soukromí se vyřeší, jakmile se podíváte realitě tváří v tvář a uvědomíte si, že hledáte někoho úplně jiného, než onoho muže, na kterého musíte s obsedantní urputností myslet. První možnost seznámit se s někým jiným, kdo by mohl být hodně zajímavý a pro vás pravděpodobně i lepší než původní pán, budete mít už teď v první polovině prosince 2016. Když se díváme na průběh roku 2017, tak je zde mnoho časových míst, kdy máte přímo osudový nárok na to, být šťastná a veselá.
Prémiová otázka
Foto
Je to celkem jednoduché, konstelace i karty jsou pro oba do budoucnosti dobré, téměř výborné, příští rok si budou oba upevňovat svoji pracovní pozici, asi v polovině roku začne Jana chodit se svým pracovním kolegou, za kterého se do konce roku vdá a příští rok, tj. 2018 budou mít zdravého syna. Jana je ve vztazích opatrná, takže ani v budoucnosti ji nic špatného nebo vyloženě nečekaného ve vztahové oblasti nečeká. Bude spokojená prakticky celý život. Syn Petr se dá příští rok dohromady s jednou svou přítelkyní, vyzkouší si, jak vypadá život ve společném bytě, ale moc se mu to líbit nebude. Všechno napovídá, že o trvalejším vztahu bude uvažovat až od pětatřiceti, ale na druhou stranu se mu povede velmi dobře a sám rozhodně nebude, takže ani v pracovní, ani v partnerské rovině si nebude zoufat. Příští rok to vypadá spíše na budování kariéry, práci v zahraničí a navazování nových, užitečných pracovních kontaktů.