Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Velký průvodce světem snů I.

/
  • Sny jsou poslové podvědomí...
    Sny jsou poslové podvědomí... (profimedia.cz)
    26. března 2015 ● 10:49

    Jsou s námi od narození, provázejí nás celým životem, barevné i „černobílé“, příjemné, děsivé, zmatené i podivuhodně jasné… sny. Kdo nám za víčky pouští tyhle fantaskní klipy, když upadneme do spánku? Ten promítač se s největší pravděpodobností jmenuje „podvědomí“. Znáte druhy snů?

  • 1.

    Úklid v hlavě

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    V tomhle druhu snů se probíráme svými zážitky a mozek je třídí, některé zařadí do správných přihrádek a jiné do pytle se smetím. „Přerovnávací“ sen je kaleidoskopem ze střípků událostí.

  • 2.

    Výukový sen

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    je důvodem, proč lidé považovali sny za posly bohů. Většinou obsahuje důležité sdělení, které podle svého světonázoru můžeme považovat buď za poselství vyšší inteligence, nebo za zprávu, kterou nám posílá naše podvědomí. Zpravidla sděluje něco, co intuitivně víme, ale odmítáme si to připustit.

  • 3.

    Řešitelský sen

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    také může být „darem bohů“, nebo jen výsledkem toho, že sice instinktivně známe správné řešení, ale z nějakého důvodu ho nedokážeme formulovat či správně uplatnit. Znáte situaci, kdy víte správnou odpověď, ale sami si ji zpochybníte zbytečným ověřováním a nejistotou? Řešitelské sny právě takové správné odpovědi vytahují z podvědomí a nabízejí nám je.

  • 4.

    Jasnozřivý sen

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     nám dá krátce nahlédnout do blízké budoucnosti a většinou se týká lidí v našem okolí. Pokud pro tento jev hledáte vysvětlení mimo hájemství duchů a jiných bytostí ze zásvětí, považujte takové sny za výsledek vyvinuté intuice.

  • 5.

    Prorocký sen

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    se od jasnozřivého liší hlavně zaměřením na „vyšší“ cíle, bývá poselstvím rozšířeného vědomí a vyskytuje se jen velmi zřídka. Pokud vás přece jen potká, je to dar, který by bylo hloupé zahodit.

  • 6.

    Úzkostný sen

    Snění
    Snění
    Autor: profimedia.cz

    přináší pocity beznaděje. Nemůžete ven z vody, hnout se z místa, nemůžete se napít, honíte něco, co vám uniká. Takové sny vznikají zpravidla jako reakce na reálně vnější podněty a zrcadlí pocity, které máme v bdění. Pokud se takové sny opakují a vy si nejste vědomi žádných frustrujících okolností ve vašem životě, zamyslete se, jestli nelžete sami sobě. V bdění jsme schopni utvrzovat se v tom, že je všechno v pořádku, obelhat podvědomí je mnohem těžší.

     

     

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz