Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Magické kyvadlo: S jeho pomocí najdete lásku i lepší práci

/
  • (Profimedia)
    3. června 2017 ● 06:00

    Kyvadlo není jen závaží na šňůrce, je to mocný nástroj, který se používá k věštění po tisíce let. Díky kyvadlu můžete komunikovat například s vesmírem a vyššími sférami. Když se ho naučíte používat, může vám pomoci s hledáním zaměstnání, ztracených předmětů nebo s řešením zdravotních problémů.

  • 1.

    Co byste měli o kyvadlu vědět

    Autor: shutterstock.com

     

    Kyvadélko je malé závaží, které je zavěšené na niti, řetízku nebo šňůrce. Spousta lidí používá snubní prsten uvázaný na niti. Ovšem jak říká Richard Webster, autor knihy Magické kyvadlo, stejně dobře poslouží i obyčejná kancelářská sponka na papír.

     

    Můžete je také koupit v ezoterických obchůdcích v různých tvarech a velikostech. Kyvadlo by mělo ideálně vážit asi 85 gramů a mělo by mít zaoblený tvar, zužující se vespod do špičky. Vhodný je křemenný křišťál, který má v sobě spoustu přírodní energie.

     

  • 2.

    Jak s kyvadlem zacházet?

    Autor: Profimedia

     

    Držet byste měli kyvadlo v ruce, kterou píšete. Jestli sedíte, opřete se lokty o stůl, uchopte nit nebo řetízek kyvadla mezi bříška palce a ukazováčku a držte ho co nejmenším tlakem. Loket by měl být jako jediný v kontaktu se stolem. Břicho ani druhá ruka se stolu nedotýkají. Dlaň s kyvadlem směřuje dolů a kyvadlo má viset asi 30 cm před vámi.

     

    Držte ho před sebou a nechte ho houpat. Zatímco se pohupuje, překřižte nohy nebo dejte chodidla k sobě. Uvidíte, až se kyvadlo zastaví. Jemně rozhoupejte kyvadlo dopředu a dozadu. Záměrně vytvářejte malé kruhy. Pak přerušte volnou rukou jeho pohyby. Až se těžítko znehybní, zeptejte se, který pohyb znamená „ano“ a který „ne“. Buďte trpěliví. Až se to naučíte, odpovědi přijdou skoro okamžitě. Kyvadlem lze pohybovat čtyřmi způsoby: dopředu a dozadu, ze strany na stranu nebo v kruzích ve směru či proti směru hodinových ručiček.

     

  • 3.

    Jak klást otázky

    Autor: Profimedia

     

    Začněte takovými otázkami, na které znáte odpověď. Můžete klást otázky týkající se věku, vašeho stavu, počtu dětí a podobně. Smyslem je zvyknout si na pohyby kyvadla a správně rozpoznat odpovědi. Není důležité klást otázky nahlas. Jakmile kyvadlo potvrdí vám známé odpovědi, zkuste klást jiné otázky, na které neznáte odpovědi a chcete je dostat.

     

    Zpočátku volte otázky opatrně, abyste kyvadlo neřídili vlastní vůlí. Pokud chcete vědět pohlaví vašeho nenarozeného dítěte a skrytě doufáte, že to bude kluk, kyvadlo může odrážet vaše skryté přání a odpoví vám nepravdivě. Pozor, kyvadlo není hračka a neměli byste ho zneužívat tím, že budete pokládat nevhodné otázky. Lepší jsou jednoduché otázky než komplikované. Získáte tak jednoznačnější odpověď.

     

  • 4.

    Základní pravidla práce s kyvadlem

    Autor: Profimedia

     

    Nedovolte, aby kyvadlo používaly jiné osoby – kyvadlo se totiž brzo naladí na vás a na vaši energii. Nikdy ho nepoužívejte lehkovážně, pokud se dokážete rozhodnout sami, neptejte se kyvadla. Během jednoho sezení se neptejte dvakrát na stejnou věc, naznačili byste tím pochybnosti. Pokud jste na některé odpovědi citově zainteresovaní, požádejte raději někoho dalšího, aby se zeptal za vás. V neposlední řadě byste měli mít na paměti, že kyvadlo se má používat jen k dobrým účelům!

  • 5.

    Hledání ztracených věcí

    Autor: Profimedia

     

    Položte kyvadlu otázku, na kterou znáte odpověď. Pokud jste tedy dali klíče od auta někam v bytě, můžete se zeptat: „Jsou klíče od auta v bytě?“ Tuhle otázku ale položte jen v případě, že skutečně víte, že klíče jsou v domě. Pokud kyvadlo odpoví záporně, je možné, že jste klíče vytrousili někde blízko auta. Z toho pak vycházejte. Pak položte otázku, který okruh hledání zúží, třeba: „Jsou klíče v koupelně?“

     

    Takhle se zeptejte na všechny místnosti v bytě. Pak pátrání ještě zužte – pokud odpoví kyvadlo, že klíče jsou v ložnici, zvolte tři postupy. Jděte do místnosti a hledejte, dokud klíče nenajdete. Nebo pokládejte doplňující otázky: „Jsou ve skříni?“ „Jsou v nočním stolku?“ Třetí metodou je postavit se s kyvadlem doprostřed místnosti a poprosit ho, ať vám ukáže místo, kde klíče jsou. Tahle metoda je účinná v případě dočasně ztracených nebo založených věcí.

     

  • 6.

    Jak najít to, po čem toužíte

    Autor: Profimedia

     

    Posaďte se na nerušené místo a napište si seznam toho, co byste si přáli. Nezáleží na tom, co napíšete – nikdo to neuvidí (pokud to neukážete sami). Pár dnů noste seznam u sebe. Jakmile budete připravení, posaďte se na klidné místo a každé přání napište na samostatný kus papíru. Pak je seřaďte podle intenzity své touhy po splnění. Nahoru dejte přání, po kterém toužíte nejvíc.

     

    Položte papír před sebe a zavěste nad ním kyvadlo. Myslete na přání a na to, jak jeho splnění může změnit váš život. Sledujte kyvadlo. Pokud se pohybuje pozitivním směrem, je to znamení, že se vám v nitru cíl zamlouvá. Negativní pohyb znamená, že nejste vnitřně s cílem spokojení. V takovém případě položte otázku: "Opravdu chci toho cíle dosáhnout? Když se mi přání splní, budu šťastnější? V dalším týdnu cvičení s kyvadlem asi 3x zopakujte. Nebojte se, klidně si můžete přát, aby se vám splnilo i více cílů – ale je lepší soustředit se na jeden konkrétní.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz