Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Barvy podle hvězd: Beranům prospěje červená, Rakům bílá!

/
  • (iStock)
    8. července 2017 ● 06:00

    Každý z nás se narodil v určitém znamení zvěrokruhu a je přirozené, že ke každému z nás se hodí jiná barva. Naučte se experimentovat s odstíny, které odrazí vaši osobnost a posílá vaše silné stránky!

  • 1.

    Beran

    Beran
    Beran
    Autor: iStock

     

    Vaše barvy jsou spojeny s planetou Mars a patří k nim hlavně ohnivé odstíny červené a jasně oranžové. Tyto barvy jsou pro vás jako stvořené, protože vás stimulují, oživují a motivují. Jsou spojeny se svalovým systémem, krví, tepnami, hlavou a mozkem. Červená je barva, která symbolizuje nezdolnou energii a nadšení, tak se obklopte právě touto barvou!

     

     

  • 2.

    Býk

    Býk
    Býk
    Autor: iStock

     

    Býci jsou ovládáni Venuší. Ta je fyzicky spojená s krkem a metabolismem. Taky to znamená, že se rádi krášlíte a šetříte. Vzhledem k tomu, že je Venuše ženský element, znamení Býka je spojeno především s růžovou barvou. Ovšem kromě růžové vám bude svědčit i zelená, která je symbolem klidu a vyrovnanosti. Je spojovaná s rodinou a srdcem a je to taky barva srdeční čakry.

     

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: iStock

     

    Blíženci, vy jste ovládaní Merukurem, a hodí se k vám oranžová nebo žlutá barva. Blíženci jsou pozitivní, rychlí a často měnící náladu. Fyzicky je Merkur spojený s rameny, nervovým systémem a dýcháním. Oranžová je barva rozmanitosti a inspirace, a to je vlastní jedině Blížencům. Je to taky barva, která podporuje zkoumání, což Blížencům vyhovuje.

     

  • 4.

    Rak

    Rak
    Rak
    Autor: iStock

     

    Lidé narození ve znamení Raka jsou řízeni Měsícem a ten je spojen s měkkými, živými a vnímavými barvami, jako je bílá, šedá, stříbrná a krémová. Toto znamení zvěrokruhu a jeho barevné významy zahrnují vliv na ženské části těla, jako je děloha, reprodukční systém, prsa a tak dále. Jste pečující a starostliví a výše uvedené barvy vám pomohou, abyste se více ponořili do svých snů.

     

  • 5.

    Lev

    Lev
    Lev
    Autor: iStock

     

    Lvi jsou ovládání a ovlivňováni Sluncem. Lvi jsou teplí a tvořiví a mívají problémy se srdečním systémem a zády. Tomuto znamení zvěrokruhu prospějí barvy v odstínu zlaté, královsky fialové a oranžové. Zvláště zlatá a oranžová jsou zářivé barvy, které podpoří vaši odvahu a sílu.

     

  • 6.

    Panna

    Panna
    Panna
    Autor: iStock

     

    Panna, podobně jako Blíženci, je ovládaná Merkurem. Je spojena s prvkem Země, proto jeho význam a barevné asociace zahrnují zemité odstíny olivové, zelené, okrové a karamelové. Panna je spojena se spodním zažívacím systémem, střevem a žaludkem.

     

  • 7.

    Váhy

    Váhy
    Váhy
    Autor: iStock

     

    Osoby, které se narodily v tomto znamení, ovládá Venuše a vaše barvy jsou o rovnováze, spojení a harmonii. Váhy jsou spojeny s endokrinním systémem, ledvinami, a proto se k nim hodí pastelové barvy, včetně růžové, pistáciové, levandulové a broskvové. Příroda, harmonie a vyrovnanost vám dělají dobře, takže tyhle barvy vám určitě prospějí.

     

  • 8.

    Štír

    Štír
    Štír
    Autor: iStock

     

    Toto astrologické znamení je ovládáno Plutem, který se ve skutečnosti už nepovažuje za planetu. Štír má mnoho barevných významů, včetně transformace, porodu a zesílení. Takže, když přemýšlíte o svých barvách, myslete na barvy jako krvavě červená, karmínová, černá, kaštanová, vínová a další vzrušující a intenzivní barvy. Je spojena s genitálními a vylučovacími systémy. Zvláště červená barva dokáže proniknout hluboko do vašeho nitra a rozproudit i to, co je skryté.

     

  • 9.

    Střelec

    Střelec
    Střelec
    Autor: iStock

     

    Lidé narození ve znamení Střelce jsou spojeni s růstem a povznášením. Ovládá je Jupiter a ovlivňuje orgány jako játra, autonomní nervový systém a nohy. Barvy tohoto znamení jsou fialová, švestková a tmavě modrá. Střelci mají radost z objevování nového, proto je fialová právě pro vás ideální. Dokáže ve vás povzbudit intuici a touhu po dobrodružství.

     

    Jaké jsou nejvzácnější a nejkrásnější barvy očí? Tyhle:

    Video
    Video se připravuje ...
    Nejkrásnější a nejvzácnější barvy očí • Youtube/

     

  • 10.

    Kozoroh

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: iStock

     

    Lidé narození ve znamení Kozoroha se dokážou orientovat ve zmatku a dokážou jasně vidět i ve tmě. Proto vás ostatní rádi vyhledávají. Jste disciplinovaní a vyzrálí. Jste ovlivněni planetou Saturn, která má vliv na kosti, zuby a pokožku. Hodí se k vám černá, tmavě hnědá a šedá barva.

     

     

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: iStock

     

    Toto energizující, elektrizující a inovativní znamení ovládá planeta Uran a je spojeno s bioelektrickými impulzy a kotníky. Vodnáři patří mezi nejcitlivější znamení s bohatým vnitřním světem. Proto se k vám hodí tyrkysová a akvamarínová barva, které jsou ideální pro minimalizaci stresu. Navíc dokážou zklidnit a harmonizovat vaše emoce a myšlenky.

     

  • 12.

    Ryby

    Ryby
    Ryby
    Autor: iStock

     

    Citlivé Ryby dokážou spoustu věcí vycítit, ani je nemusí pojmenovat. Jsou řízeny Neptunem, pro který je typická empatie. Neptun má vliv na lymfatický systém, tělesné tekutiny a psychiku. Snícím Rybám prospějí indigové, modré barvy a všechny barvy moře, jako jsou zelené a modré odstíny oceánu. Nejvhodnější barva pro Ryby je mořská zelená, která jim pomůže najít cíl, ke kterému mají směřovat.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz