Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Čeho se bojíte nejvíc? Ryby mají strach z hádek, Štíři ze selhání

/
  • (Profimedia)
    26. července 2017 ● 06:00

    Možná máte strach z pavouků, výšek nebo jízdy ve výtahu. A možná ani nevíte, čeho se vlastně bojíte. Třeba to jsou nějaké životní situace, které vás děsí a se kterými byste si neuměli poradit. Jaký strach je pro vás typický podle zvěrokruhu?

  • 1.

    Beran

    Autor: Shutterstock

     

    Berani se modlí, aby nikdy neměli nudný život, takže jejich největší strach spočívá v tom, že jejich vztahy nebudou trvalé a vazby, které již navázali, by mohly být přerušeny. Je to takzvaný strach z rozbití.

     

     

     

     

     

  • 2.

    Býk

    Autor: Shutterstock

     

    Býci jsou známí tím, že jsou pevní a spolehliví jako skála, pokud jde o vztahy s druhými lidmi. Máte představu o tom, kam chcete jít a co musíte udělat, aby váš život plynul podle vašich představ, a vy se snažíte udržet na této cestě. Věc, která vás ale děsí, je ta, že byste se měli ocitnout mimo svou zónu pohodlí. Váš strach nese jméno „strach z nekonzistence“.

     

     

     

     

  • 3.

    Blíženci

    Autor: Shutterstock

     

    Blíženci jsou společenští, kreativní a milující společenské aktivity. Vzhledem k tomu, jak žijete a jak jste schopní vyjádřit sebe sama a svou kreativitu, obáváte se, že nedokážete následovat správně svoje vášně. Vy jste nejvíc vyděšení, že zůstanete stát a že nebudete nejlepší ze všech.

     

     

     

     

  • 4.

    Rak

    Autor: Shutterstock

     

    Raci, jste velmi emocionálně založení lidé s velkou citlivostí. Máte neuvěřitelnou schopnost soucitu a empatie pro ostatní lidi. Je tedy logické, že vaším největším vnitřním strachem je strach z odmítnutí. Nemůžete doslova vystát myšlenku, že otevřete svoje srdce a někdo ho pošlape.

     

     

     

     

  • 5.

    Lev

    Autor: Shutterstock

     

    Lvi před světem vystupují jako sebejistí a silní jedinci – a takoví většinou také jste. Ovšem pokud si troufnete podívat se do svého nitra, uvědomíte si, že se bojíte toho, že byste mohli být druhými podhodnoceni a že by si vás, nedej bůh, dokonce někdo dostatečně nevšiml.

     

     

     

     

     

  • 6.

    Panna

    Autor: Shutterstock

     

    Panny jsou lidé, kteří se objeví přesně tam, kde řekli, že se objeví. Věci děláte co možná nejsprávněji a efektivním způsobem plníte svoje aktivity. Vaše největší obavy pramení z toho, že byste něco neudělali tak, jak máte, nebo že by vás někdo nechtěl poslouchat. Chaos vás děsí a ten je taky váš největší strach.

     

     

     

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: Shutterstock

     

    Váhy jsou mírumilovné, laskavé a mají porozumění. Nesnášíte konflikty a konfrontaci a uděláte vše pro to, abyste udržely pohodu a klid mezi lidmi. Těší vás, když jsou lidé šťastní. Uvnitř se nejvíc bojíte toho, že by někdo mohl být nešťastný kvůli tomu, co jste udělaly vy.

     

     

     

     

     

  • 8.

    Štír

     

    Autor: Shutterstock

     

    Nezáleží na tom, jaké úkoly se na vás hrnou. Máte schopnost povznést se nad ně a transformovat svůj život do procesu. Ačkoli jste vášniví, vášně a emoce umíte střežit, aby je nebylo vidět. Štíři, vy máte strach ze selhání, ale to, čeho se bojíte ještě víc, je, že by někdo mohl prokouknout vaše nejhlubší pocity a nejistoty.

     

     

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: Shutterstock

     

    Jste volní jako ptáci, tvůrčí a máte dostatek energie. Život může být pro vás divoká jízda, ale nemůžete mít všechno. Proto se tajně bojíte toho, že by vás mohl ovládat někdo jiný a že nebudete mít možnost žít si po svém.

     

     

     

     

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: Shutterstock

     

    Kozorozi mají svoje sny a skvěle dokážou tyhle sny převést do reality. Máte ambice, motivaci a snahu, abyste dosáhli všeho, po čem prahnete. Pod tím vším je ale strach z toho, že nejste dost dobří a že nikdo nepochopí vaše vize a sny.

     

     

     

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: Shutterstock

     

    Vodnáři jsou skvělí v tom, že jsou intenzivní, a přesto dokážou zůstat klidní a pomáhat ostatním lidem najít smysl pro mír, když to zoufale hledají. Nejvíc se bojíte toho, že budete vyloučeni ze života svého milovaného partnera, a děsí vás, že nebudete ve správnou chvíli na správném místě, zvláště když bude váš partner potřebovat pomoc.

     

     

     

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: Shutterstock

     

    Ryby jsou supercitlivé typy, nesnášejí kritiku a nejvíc ze všeho se bojí konfrontace. Nic není pro Ryby horší než pocit, že se budou muset hádat nebo vstoupit do nějakého konfliktu.

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz