Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Velký horoskop na srpen: Kdo potká osudovou lásku a koho ocení šéf?

/
  • (iStock)
    28. července 2020 ● 06:00

    Druhá polovina prázdnin je tu a léto nám pomalinku utíká mezi prsty. Ještě ovšem spoustu z nás čeká letní dovolená a určitě se máme na co těšit. Letní paprsky nás budou hřát ještě nějakou chvilku a tohle období je vždycky nabité sex appealem a smíchem.

    Jak to má srpen naplánované pro každé znamení? Většině bude přát pohodu v mezilidských vztazích, u někoho to bude v práci trochu skřípat, tak si raději vezměte dovolenou a přečkejte tohle smolné pracovní období co nejvíc jinde.

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock

     

    21. 3. - 19. 4.

     

    Druhá polovina prázdnin slibuje Beranům rostoucí zájem opačného pohlaví. Flirtování vás nesmírně baví a díky postavení hvězd jste v něm naprosté jedničky. Při hledání potenciálního partnera důvěřujte, ale prověřujte. Někdo vás může okouzlit líbivým pozlátkem, pod jehož povrchem nenajdete nic dobrého. Od 5. do 19. srpna nastává skvělá doba pro rozjezd kariéry. Poté vám šéf zase šlape na paty.

     

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock

     

    20. 4. - 20. 5.

     

    Ptáte se, jaký program nachystalo hvězdné plénum pro vás, milí Býci? Magický sextil s Uranem garantuje nezapomenutelné okamžiky v lásce. Pokud jste bez partnera, těšte se na lásku na první pohled. Má to jeden háček - je nutné opustit zajeté vzorce a vydat se novou cestou. Možná svého pana božského nebo slečnu dokonalou potkáte na dovolené. V zaměstnání vám do poslední dekády nic neuteče.

     

    Podívejte se, co s námi dělá zamilovanost:

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Jak nám zamilovanost komplikuje život • Adam Balažovič

  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock

     

    21. 5. - 20. 6.

     

    Mezilidské vztahy jsou v začátku měsíce proměnlivé. Blíženci se mohou do někoho zakoukat, ale idol jim zmizí ze života stejně rychle, jako se v něm objevil. Nemusíte truchlit dlouho, protože prvotní neúspěch vystřídá mnohem šťastnější výběr. Na pracovišti to nevypadá dovolenkově. Naopak se chopíte důležitého úkolu a snažíte si vypracovat si lepší jméno. Penízky se k vám budou kutálet kolem 10. srpna.

     

    Možná můžete zkusit trochu experimentovat:

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Bičíky, roubíky a pouta. Expertka radí, jak je vybrat! • Adam Balažovič

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

     

    21. 6. - 21. 7.

     

    Srpnové klima je ideální na rodinnou dovolenou nebo pár dní s kamarády někde mimo město. V zaměstnání se sice snažíte, ale někdy to může být na škodu. Hrozí, že si to u nadřízeného něčím rozlijete. Poslední dekáda vám vrátí ztracený elán, díky němuž leccos napravíte a začnete pracovat na sto procent. V této době se vám báječně daří i ve studijních aktivitách. S láskou to bude o poznání náročnější.

     

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

     

    22. 7. - 21. 8.

     

    Do vínku vám bylo dáno charisma, jemuž není snadné odolat. Když se k tomu v srpnu přidá pozitivní vliv hvězd, máte před sebou poměrně zářivé chvíle plné milostného úspěchu. Jste centrem pozornosti opačného pohlaví široko daleko. Bezvadné vyhlídky se ukazují i na pracovním poli. Nadřízený ocení každý inovativní nápad, s nímž přijdete. Jen pozor, aby vás nezatlačil někam, kde to pro vás není pohodlné.

     

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

     

    22. 8. - 21. 9.

     

    Na začátku srpna nevidíte svou situaci růžově. Jako byste zanevřeli na prázdninové klima a rozhodli se, že všechno bude stejně špatné jako dosud. Od 7. srpna vás hvězdy přesvědčí o opaku. Pannám dolije sebejistotu, což pomáhá kariérnímu růstu i skomírajícímu milostnému životu. Singles mohou udělat dojem na člověka, po němž tajně pokukují. Ani oblast financí nezůstane beze změny.

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    22. 9. - 22. 10.

     

    Váhy na začátku srpna všechno kolem sebe uvidí černě. Bude vám scházet potřebná energie a nedá se mluvit o pozitivním myšlení. Ani čerstvé známosti se nevyvíjí úplně podle představ a pracovní klima zavání stresem. Hvězdy vám však za těchto pár těžkých dní nachystají odměnu, a už po 4. srpnu se bude blýskat na daleko lepší časy! Až do 19. můžete napravit mnohé přešlapy, naklonit k sobě rozhádané kolegy nebo si dokonce získat důvěru vedení, což rozhodně není k zahození!

     

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

     

    23. 10. - 22. 11.

     

    Stojaté vody milostného života se dají do pohybu. Nebudete to však vy, kdo loví, a ocitnete se v nezvyklé roli kořisti! Je to příjemná změna a svému obdivovateli dáte najevo, že se nebudete bránit případné schůzce. Během ní zjistíte, že toho máte spoustu společného. V zaměstnání bojujete s prokrastinací. Úkoly se vám až do 20. srpna kupí na stole. Tehdy vám pomůže pozorný kolega i vlastní uvědomění.

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    23. 11. - 21. 12.

     

    Pozitivní vliv hvězd se zvláště kolem 9. srpna u Střelců odráží v mezilidských vztazích, díky nimž budou prožívat nezapomenutelné chvíle. Singles mohou spojit svou životní dráhu se sympatickým člověkem. Nepůjde o chvilkové okouzlení, ale perspektivní vztah! Ani pracovní sféra nehlásí žádné komplikace. Poradíte si s každým úkolem a nadřízený vás nezaskočí žádným požadavkem.

     

  • 10.

    Husa

    Autor: iStock

     

    22. 12. - 19. 1.

     

    Neužíváte si zrovna pohodové období a osmý měsíc roku je pro vás celkem zátěžový. Okolo 10. srpna vrcholí napětí v rodině, takže může docházet k nepříjemným výměnám názorů. Nedokážete přejít mlčením kritická slova svých blízkých a ztrácíte vnitřní klid. V zaměstnání počítejte se zkouškami nachystanými přímo od nadřízených. Hrozí nečekané kontroly nebo projekty, které vás mají jen tak otestovat.

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

     

    20. 1. - 18. 2.

     

    Do života Vodnářů se ve druhé polovině prázdnin vrací ztracený drive. Hvězdy se postarají o to, abyste na letošní srpen měli příjemné vzpomínky. Slibuje setkání s okouzlující osobou, na níž nebudete moci přestat myslet. Na pracovišti bude třeba jít na to od lesa. Stávající pracovní taktika totiž nepřináší očekávané výsledky. Dost možná budete muset za nepřítomné kolegy zastat povinnosti navíc.

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: iStock

     

    19. 2. - 20. 3.

     

    Zkraje měsíce vidíte svou situaci zbytečně černě. Atmosféra v lásce není sice na jedničku, ale to neznamená, že se v průběhu srpna nezmění. Od 7. s vámi Venuše. planeta lásky, táhne za jeden provaz a situace se u zadaných i svobodných Ryb vylepšuje. Pracovní záležitosti vypadají velmi slibně, žádné komplikace ve vzduchu nevisí. Od 20. se ale přestáváte soustředit a lenivíte. Ideální doba pro letní dovolenou!

     

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz