Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Čím jste byli v minulých životech a jaký je váš životní úkol?

/
  • Datum narození napoví hodně o tom, čím jste byli v minulém životě
    Datum narození napoví hodně o tom, čím jste byli v minulém životě (profimedia.cz)
    16. srpna 2016 ● 09:00

    Jak vypočítat životní číslo? Všechna čísla ve vašem datu narození sečtěte, výslednou dvoucifernou hodnotu znovu sečtěte, abyste dostali jednomístný výsledek.

  • 1.

    Životní číslo jedna

    1
    1
    Autor: shutterstock.com
    Jednotka je symbolem začátku, něčeho nového. Pravděpodobně jste tedy na světě poprvé. Takové duše přicházejí do velkých rodin, protože potřebují ochranu a pomoc. Protože se na všechno díváte neovlivněnýma očima, vidíte věci z nového úhlu.

     

    Využijte to jako svou výhodu, ale pozor na naivitu, máte sklon věřit i těm, kdo si důvěru nezaslouží.

     

  • 2.

    Životní číslo dvě

    2
    2
    Autor: shutterstock.com
    V minulém životě jste se účastnili nějaké důležité události, nebo jste byli součástí skupiny lidí, která významně zasáhla do historie, ale spíš jako řadový člen. Díky tomu, čím jste prošli, se v životě neztratíte, vyznáte se v tlačenici a víte přesně, kam míříte.

     

    Možná, že máte touhu, abyste to tentokrát byli vy, kdo změní běh dějin, už nechcete jen pomáhat, ale toužíte být v centru dění. Zkuste to, a nečekejte v ústraní.

     

  • 3.

    Životní číslo tři

    3
    3
    Autor: shutterstock.com
    Zažili jste pocty a dobré časy, měli jste významné postavení. Takové duše lehko sklouzávají k sebeuspokojení a marnivosti, možná, že vás v tomto životě čeká lekce skromnosti.

     

    Překážky, které potkáte, neberte jako útok, ale jako zkoušku, která vás rozvíjí a posunuje dál.

     

  • 4.

    Životní číslo čtyři

    4
    4
    Autor: shutterstock.com
    Umělec, vědec, nepochopený svou dobou, žena, která kvůli svému pohlaví nemohla dosáhnout uplatnění, které si zasloužila, to byla vaše duše. Možná máte podobný talent i v toto životě, každopádně ve vás zkušenosti vypěstovali pochopení a toleranci, jste zvyklí jít si za svým a neohlížet se na konvence.

     

    Podporujte lidi kolem sebe, aby i oni mohli naplnit svůj osud a nezmarnili kvůli ústrkům svou hřivnu.

     

  • 5.

    Životní číslo pět

    5
    5
    Autor: shutterstock.com
    V minulém životě jste museli čelit bídě, hladu a opovržení, patřili jste mezi ty, kdo jen skrz plot pozorují plné stoly. Teď máte šanci vymanit se z podobné situace, nesmíte však být pasivní, musíte bojovat.

     

    Umíte skvěle zacházet s penězi, vyjít s málem, ale někdy jen těžko odoláváte nákupní horečce, chcete si prostě vynahradit minulou bídu.

     

  • 6.

    Životní číslo šest

    6
    6
    Autor: shutterstock.com
    Jste velmi tajuplná duše a pravděpodobně jste na světě poprvé. Minulý život jste totiž strávili jako zvíře. Proto vynikáte skvělou intuicí a vaše smysly jsou ostřejší, než je u lidí obvyklé.

     

    Řídíte se svými pocity, dobře odhadujete chování lidí, ale pozorujete je jako zvenčí a dělá vám problém si zvyknout na nové osoby ve vašem životě.

     

  • 7.

    Životní číslo sedm

    7
    7
    Autor: shutterstock.com
    Některý z předchozích životů jste strávili po bohu významného člověka, filozofa nebo čaroděje či čarodějky. Vrátili jste se, abyste využili vědomosti, které jste tenkrát získali.

     

    Protože i vy jste patřili k mezi učence či mágy, dokážete pochopit pochyby a otázky jiných. Nepochybně budete skvělým psychologem, mentorem, nebo učitelem.

     

  • 8.

    Životní číslo osm

    8
    8
    Autor: shutterstock.com
    Osmička je symbolem věčného návratu. V jednom z minulých životů jste pravděpodobně řešili stejné otázky jako dnes a něco se vám nepodařilo dotáhnout do konce, případně jste udělali osudovou chybu.



    Teď dostáváte od osudu další šanci vyřešit situaci správně.

     

  • 9.

    Životní číslo devět

    9
    9
    Autor: shutterstock.com
    Devítka znamená, že máte v tomhle životě krásný úkol. V minulém životě se vaše osudová láska nenaplnila, osud ji přerval.

     

    Teď dostáváte šanci znovu najít cestu ke své lásce a být velmi šťastní. Mějte oči otevřené, někde žije vaše druhá polovina, stačí ji jen najít.

     

     

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz