Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Bude z něj dobrý táta? Býci jsou velkorysí, Lvi nároční

/
  • (Shutterstock)
    15. dubna 2017 ● 06:00

    Hledáte odpověď na otázku, jaký jednou bude jako otec váš současný partner? Pokud si nejste jistá jeho rodičovskými vlastnostmi, zjistěte je z jeho zvěrokruhu. Možná budete mít větší jasno, jestli má cenu zakládat rodinu právě s tím, kdo je po vašem boku.

  • 1.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Berani jako otcové chtějí, aby jejich děti dostaly všechno to, co oni jako děti nikdy neměli. Chtějí taky, aby byli jejich potomci ve všem, co dělají, úspěšní. No, a pokud jde o dcery, můžou být Berani někdy dost přísní a dělat jim ze života peklo – to proto, že na ně budou žárlit.

     

     

     

     

  • 2.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Otcové Býci jsou uvolnění a klidní, prostě pohodáři. Nenutí svoje děti, aby byli premianty třídy a „pouze“ je dostatečně povzbuzují. Býci jako tátové jsou velkorysí a zodpovědní. Někdy mají tendenci trvat na přísných pravidlech ve výchově, ale jejich smysl pro humor vše vyrovná.

     

     

     

    Co všechno dokážou tátové udělat pro svoje dcery? Třeba s nimi tančit!

    Video
    Video se připravuje ...
    Otcové tančí na speciální lekci se svými dětmi • Facebook/Supermámy

     

  • 3.

    Blíženci

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Tátové narození ve znamení Blíženců bývají tak moc zaneprázdnění a zavalení prací, že sotva mají čas na své potomky. Ale když si ten čas nakonec udělají, jejich děti si to opravdu užijí. Blíženci jako rodiče jsou totiž okouzlující a velmi komunikativní, takže dětem nabízejí nikdy nekončící příběhy. Prostě bláznivá tátovská jízda na plné pecky.

     

     

  • 4.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Raci jsou nejcitlivější a nejzranitelnější ze všech znamení, tátové Raci jsou milovníci rodiny a dětí, takže se budou snažit dělat vše pro to, aby rodinný krb dobře fungoval. Někdy jsou díky své přecitlivělosti poněkud náladoví, ale jinak mají srdce ze zlata, které naprosto celé bije oddaně pro jejich děti.

     

  • 5.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Lvi tátové bývají přísní a velmi nároční, ale budou vždy dělat vše, co je v jejich silách, aby žily i jejich děti dobrým životem. Otcové Lvi jsou velmi ochranitelští a nikdy nezradí důvěru svých dětí. I když je tohle znamení plné ohně a energie, takže se může stát, že rodina pro něj nebude na první místě, o dětech to neplatí.

  • 6.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Otcové Panny jsou poněkud skoupí, pokud jde o vyjadřování lásky, a to nejen směrem k partnerce, ale i k dětem. Nikdy nebudou zcela otevření a vždy budou hledat jiné způsoby, jak projevit lásku. Panny jsou perfekcionisté od přírody, takže budou na děti dost tlačit, aby byly ve všem co nejlepší – bez ohledu na to, zda na to mají nebo ne. Díky tomu se jejich děti mohou někdy cítit nedoceněné, takže pozor!

  • 7.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Tátové ve znamení Vah jsou spravedliví se smyslem pro spravedlnost ve všem. Proto jsou také velmi důslední ve výchově a jsou i neochvějní, pokud jde o tresty. Celkově o nich lze říct, že jsou milující tátové, kteří se snaží, aby výchova dětí byla sice demokratická, ale s pevnými pravidly.

  • 8.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Otcové Štíři vyzařují mužnost a sílu a nebojí se je použít, pokud jde o potrestání svých dětí. Jsou věrní a vždy chtějí být nablízku své rodině. I když mají poněkud výbušnější povahu, rodina je pro ně velmi důležitá. Jsou zodpovědní a vždy se snaží rodinu zajistit. Otec Štír nikdy nenechá děti ve štychu.

  • 9.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Střelci mívají spoustu vznešených ideálů. Jako otcové jsou tak trochu děti, dokážou být zbrklí a veselí. Často tíhnou víc k synům a sdílejí s nimi sportovní záliby, ale k dcerám jsou zase něžní. Pro děti bude táta Střelec spíše kamarádem než autoritou. Pravděpodobně ale bude přísný, když budou děti lhát.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Otcové ve znamení Kozoroha jsou tradiční tátové, kteří očekávají, že jejich děti budou dobře vychované a spořádané za všech okolností. Jsou milovníky disciplíny, na druhou stranu vždy odmění dobré chování. Vyžadují úctu a poslušnost, oplácejí to ale oddaností, a dokonce sebeobětováním. U otců ve znamení Kozoroha nehrozí, že by děti rozmazlovali – nikdy!

  • 11.

    Vodnář

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Tatínkové Vodnáři bývají velkými táty, kteří jsou neskonale štědří. Jsou ale velmi netrpěliví a nejraději by chtěli, aby děti vyrostly hned a byly z nich parťáci. Jsou ale také velmi přísní tátové a musí mít vždy poslední slovo. Na druhou stranu s nimi není o překvapení nouze.

  • 12.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Otcové Ryby velmi často spíše mlčí, než mluví, ale povzbuzují své děti, aby se přátelily a měly i společenský život. Je těžké oklamat otce Ryby, bez potíží prohlédne kohokoli. Rybí povaha je velmi vnímavá vůči okolním vibracím a děti si s Rybami užijí spousty legrace. Někdy jejich společné chvíle okoření svéráznou filozofií, ale děti je právě proto budou zbožňovat.

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz