Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tarotový horoskop: Co vás čeká do konce roku?

/
  • (shutterstock.com)
    21. listopadu 2018 ● 06:00

    Do konce roku zbývá jen pár týdnů a je jen otázkou, jestli stihnete dořešit záležitosti, které se v tomto roce otevřely. Čeká vás ještě nějaká změna, nebo budete mít klid až do Silvestra? Zeptali jsme se karet, co vás čeká a nemine.

  • 1.

    Beran

    5364009:gallery:true:trueNaučíte-li se chápat, kdy je nutné podřídit své osobní potřeby ostatním, dokážete mnohem lépe fungovat. Přizpůsobit se neznamená projevit slabost, ale naopak moudrost a pochopení. Ve vašem nejbližším okolí se nachází jistá osoba, která vám poskytne spoustu různých rad, ale bohužel bez dobrých úmyslů, jejím cílem je uškodit vám, jak nejvíc to půjde. Vy se ale nedáte obalamutit, prokouknete její zlomyslné intriky a pěkně s ní zatočíte. Pocit zadostiučinění vás bude hřát na duši po celý den.

  • 2.

    Býk



    5364010:gallery:true:trueKarta poukazuje na váš pocit nesvobody, který pramení z toho, že vás okolí značně svazuje při dosahování vašich cílů. Uvědomte si, že vaše nespokojenost pramení hlavně ze zaujatosti. Napadlo vás někdy, že chyba může být ve vás, a ne v těch ostatních? Vyvarujte se příliš extrémního chování, naučte se sebekontrole a střídmosti. Opatrnost i rozvaha patří k základním znakům moudrosti, nikoli zbabělosti. Pokud nedokážete žít v harmonii se sebou samým i se svým okolím, nikdy svých cílů nedosáhnete.

  • 3.

    Blíženci



    5364013:gallery:true:trueDo vašeho života vstoupí událost, která významně ovlivní vaši budoucnost. Teď není čas na to, abyste seděli v koutě, buďte aktivní a snažte se plně využívat své schopnosti, protože jen tak můžete dosáhnout úspěchu. Ať už na vás čeká nový partner, změna zaměstnání či stěhování na druhý konec světa, nenechte se tím zaskočit a poperte se s tím, jak nejlíp umíte. Osud vám sice postaví do cesty několik nepříjemných překážek, vy se ale nevzdáte. Pozor na sklony k egoismu, které vám komplikují život!

  • 4.

    Rak



    5364014:gallery:true:trueDevět pentaklů vám přináší úspěch v materiální i milostné oblasti. Neberte bohatství a majetek jako samozřejmost a věnujte se také duchovním otázkám, jinak se velmi rychle ocitnete ve stavu stagnace. Díky radosti z dosažených úspěchů vám narostou křídla, na nichž se budete vznášet vysoko nad ostatními. Vyvarujte se však toho, abyste se dívali spatra na lidi, kteří neměli tolik štěstí jako vy. Dejte si pozor, abyste se v euforii zbytečně nezahltili povinnostmi, které nakonec nedokážete splnit.

  • 5.

    Lev



    5364015:gallery:true:trueKarta Svět vám přináší informaci, že brzy dokončíte nějakou důležitou záležitost, která vám bránila v tom, abyste se mohli posunout někam dál. Naučíte se chápat skryté souvislosti mezi příčinami a následky, což vám umožní lépe porozumět významům některých událostí, které se promítnou ve vašem životě. Nejtěžší je přijmout bezvýhradně sebe samého, ale jakmile to dokážete, stanete se plně integrovanou součástí Univerza. Poslední ze sady trumfových karet je jakýmsi završením celého životního cyklu.

  • 6.

    Panna



    5364016:gallery:true:trueVaše velké ambice se bohužel zrovna dvakrát neslučují s momentální všední realitou, o lepších časech si zatím můžete nechat jenom zdát. Ačkoli nosíte v hlavě řadu celkem dobrých plánů, chybí vám peníze na jejich realizaci. Zkuste se rozhlédnout kolem sebe a zkorigovat své smělé představy. Malé cíle někdy dokážou splnit svůj účel mnohem efektivněji než nějaké velkokapacitní projekty. Idealistické sny sice přinášejí vítané vybočení z každodenní rutiny, nesmíte se jimi ale nechat příliš pohltit.

  • 7.

    Váhy

    5364017:gallery:true:trueKonečně pochopíte význam některých nepříjemných událostí, které se vám v poslední době staly. Škoda jen, že jste si to neuvědomili o něco dřív, mohli jste si ušetřit spoustu bolesti a zklamání. Některé tazatele čeká změna zaměstnání, bohužel to může být i z důvodu výpovědi ze strany zaměstnavatele, nicméně špatný konec jednoho zpravidla odstartuje dobrý začátek jiného. Uklidní se spory ve vztazích s vašimi příbuznými. Povede se vám uskutečnit dobrou investici, která přinese dlouhodobý zisk.

  • 8.

    Štír

    5364018:gallery:true:trueVelekněžka v sobě skrývá silný ochranný vliv, který má umožnit překonání nějaké překážky anebo dosažení nejistého cíle. Situace je velmi nejasná, nic není takové, jaké se zdá být na první pohled. Rozpory a konflikty se stanou vaším denním chlebem. Zřejmě se budete muset s něčím rozloučit, aby do vašeho života mohlo vstoupit něco jiného. Život je neustálý koloběh změn, životní události se střídají stejně jako roční období. Zůstanete-li dlouho na jednom místě, osud vás stejně přinutí k pohybu.

  • 9.

    Střelec

    5364019:gallery:true:trueNepokoušejte se vyrovnat ostatním lidem kolem vás, i když se vám zdá, že jsou v mnoha směrech daleko lepší než vy. Uvědomte si, že jste jedinečná osobnost, která nepotřebuje nikoho kopírovat a vydejte se svou vlastní cestou. Žádný člověk není dokonalý a ten, koho tak bezmezně obdivujete, může mít nakonec mnohem víc nedostatků než vy. Přílišná sebekritičnost vám rozhodně nic dobrého nepřinese, měli byste se zamyslet nad tím, v čem vynikáte, a následně tyto schopnosti patřičným způsobem rozvíjet.

  • 10.

    Kozoroh

    5364020:gallery:true:trueZdá se, že bylo dosaženo všech cílů, které jste si stanovili, a není kam dál jít. Nenechte se ale ukolébat představou, že tento zdánlivý klid bude trvat i nadále, karta deset pentaklů uzavírá určitý životní cyklus a oznamuje vám, že se blíží nějaký nový začátek. Ideální doba na změnu zaměstnání, hledání nových přátel, zajímavých koníčků, cestování po neznámých krajích. Nejhorší, co můžete udělat, je zůstat stát na jednom místě. Sestavte si nové plány a začněte pracovat na jejich realizaci.

  • 11.

    Vodnář

    5364011:gallery:true:trueS Esem holí zasáhne osud v té nejčistší podobě. Tato karta přináší tak prudkou energii, že ani v nejmenším nemá smysl s ní bojovat, je mnohem lepší ji využít pro vlastní potřebu. Bude to však chtít obrovskou dávku odvahy a nasazení, jinak při tom velkém třesku skončíte zavaleni v hlubinách vlastních iluzí. Chcete očistit své já? Najděte ve svém podvědomí démony, kteří vám neustále otravují život a vyzvěte je na souboj. Čeká vás sice krutá bitva, ale nakonec z ní vyjdete jako morální vítězové.

  • 12.

    Ryby

    5364012:gallery:true:truePříval energie, který vás zcela zahltí, není samoúčelný. Usnadní vám překonání jisté osobní překážky, s níž byste si jinak jen stěží poradili. Dostane se k vám informace, jež ovlivní váš život na dlouho dopředu, budete ale muset jednat rychle a uvážlivě. Jste-li naladěni na duchovní notu, pocítíte ohromující sílu spojení s vesmírem. Osamělí se setkají se svou osudovou osobou, která jim přinese inspiraci. Velké množství emočních podnětů může u citlivějších jedinců vyvolat melancholickou náladu.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz