Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

5 znamení, která nikdy nezapomínají

/
  • Máte sloní paměť?
    Máte sloní paměť? (profimedia)
    29. července 2021 ● 08:00

    Existují lidé, kteří mají fenomenální paměť. Pamatují si každou maličkost a pokud si na něco nemůžete vzpomenout, budou to oni, kdo vám osvěží vzpomínky. Ovšem pozor, odpouštějí, ale nikdy nezapomenou.  

  • 1.

    Býk

    ..
    Býci mají tendenci mít fotografickou paměť. Pokud například opisují stránku knihy, vědí, kde byl text na stránce text byl, jaké bylo číslo stránky a jaké obrázky byly vedle textu.

  • 2.

    Rak

    ..
    Raci mají rádi přehled o věcech a všímají si maličkostí. Jsou vždy soustředění a pozorní, a mají tendenci si v mysli zaznamenávat všechny dobré i špatné vzpomínky.

  • 3.

    Panna

    ..
    Jsou perfekcionisté a pamatují si i to nejmenší selhání. Svou paměť e využívají, když jde o plánování a organizování věcí.

  • 4.

    Štír

    ..
    Jsou kritičtí a bystří a při vzpomínání mají tendenci něco podrobně popisovat. Pamatují si všechny drobné i velké věci a nikdy na nic nezapomenou.

  • 5.

    Kozoroh

    ..
    Paměť je jejich dar. Přirozeně si pamatují věci a všímají si drobných detailů ve všem. Jejich dobrá paměť je pro ně často přínosem, pokud jde o profesní život.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz