Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Něžní Raci, přímočaří Střelci, nevyzpytatelní Blíženci. Jak líbají jednotlivá znamení zvěrokruhu?

/
  • Líbání podle horoskopu
    Líbání podle horoskopu (iStock)
    20. září 2021 ● 06:00

    Hledáte si nového partnera nebo už toho svého doma dlouho máte a vadí vám, že pusa od něj bývá taková nemastná, neslaná? Ne každý si totiž polibky užívá a umí se do nich položit zcela naplno. Jsou i tací, kterým na nich ani moc nezáleží. Jak jsou lidé vášniví, napoví i to, v jakém znamení zvěrokruhu se narodili. To vše a mnohem víc se můžete dočíst v knize o líbání.


    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová o lásce v roce 2021: Kdo bude prožívat rok lásky a kdo musí projít velkou zkouškou? • Martin Mol

  • 1.

    Beran (21. 3. – 20. 4.)

    Beran

    Jaký je: Rozený vůdce, nadšenec, průkopník, válečník, hráč a odvážlivec. Bývá to jedinec aktivní, energický, rychlý, výkonný, samostatný, ctižádostivý, podnikavý, odvážný a sebevědomý, někdy ovšem hádavý, zbytečně pyšný, trochu panovačný, často přeceňující sám sebe. Mívá okamžiky, kdy je surový a tvrdohlavý, což souvisí s jeho vrozeným vůdcovstvím. S velkým nadšením a nasazením Beran překonává životní překážky.

     

    Jak líbá: Jeho polibky jsou rychlé a přizpůsobivé, plné potěšení a energie, ale nevydrží se líbat dlouho. Beranova radost z líbání rychle pomine, když cítí, že vztah nikam dál nepokračuje.

  • 2.

    Býk (21. 4. – 20. 5.)

    Býk

    Jaký je: Je to rozený praktik, milovník přírody, člověk s dobrým odhadem a požitkář. V názorech bývá zrozenec v Býkovi mimořádně konzervativní, velmi upřímný, trpělivý a klidný. Jeho city jsou silné, má sklon k vášnivým prožitkům. K jeho vlastnostem patří velká smyslnost, někdy také sobectví, svéhlavost a materialismus.

     

    Jak líbá: Polibky Býka jsou zpočátku opatrné, ale zato jsou stoprocentně upřímné. Nevadí mu, když zůstane jenom u pus, je vytrvalý a klidně si počká, co se stane dál. Netlačí na pilu, ale nedá se jen tak odradit.

  • 3.

    Blíženci (21. 5. – 21. 6.)

    Blíženci

    Jací jsou: Blíženci mají spoustu zájmů, je v nich věčný vnitřní nepokoj, mimořádná aktivita i unáhlenost. Mají mnoho nadání a schopností, často ale nevědí, co si vybrat. Charakterizuje je potřeba pomáhat, není jim cizí dobročinnost a citlivost. Sázet se dá na jejich všestrannost, zručnost a vynalézavost. Ale všechny dobré vlastnosti kazí tomuto znamení přílišná zvědavost, často povrchnost, nervozita a nestálost.

     

    Jak líbají: Polibky Blíženců bývají nevyzpytatelné, nikdy si nemůžete být jisti, kdy se ten váš uprostřed vroucího líbání náhle rozesměje, protože si na něco vzpomene. Pak klidně polibky přeruší, aby se věnoval něčemu jinému.

  • 4.

    Rak (22. 6. – 22. 7.)

    Rak

    Jaký je: Mimořádně přizpůsobivý, zdrženlivý, raději pasivní než aktivní, má dobrou paměť a rád cestuje. Rak má vřelý vztah k rodině a příbuzným, na svých blízkých lpí a špatně nese rodinné problémy. Má potřebu o někoho se opřít, ale na druhé straně jsou u něho časté změny nálad a občasná lenost. Pokud muž touží najít pro život dobrou matku svých dětí a hospodyňku, pak by měl hledat právě mezi ženami zrozenými v Rakovi.

     

    Jak líbá: Pusa od Raka je něžná a vroucí, protože se líbá často a rád. Dává do toho vše, dokáže se na líbání soustředit a nerad přestává. Takže s Rakem si každý užije dosytosti.

  • 5.

    Lev (23. 7. – 22. 8.)

    Lev
    Jaký je: Lev je králem zvířat. Kdo se narodí v tomto znamení, má mnoho královských vlastností. Je velkorysý, šlechetný, důstojný, nekompromisní a energický, klade si vysoké cíle, skrývá se v něm spousta energie. Jeho základní vlastností je podnikavost, má dobrý vztah k práci, není to samotář, naopak dovede vycházet s lidmi. Někdy ale bývá příliš zahleděný do sebe.

     

    Jak líbá: Polibky Lva jsou divoké a vášnivé, začne s nimi bez ohledu na to, že druhá strana nemusí souhlasit. Jde si za svým a zpravidla vítězí, protože líbat umí. Nikdy se neptá, jak se to druhému líbilo, protože o sobě nepochybuje.

  • 6.

    Panna (23. 8. – 22. 9.)

    Panna

    Jaká je: Panny nacházejí uspokojení v práci. Jsou skromné, v projevech emocí zdrženlivé, ovšem nečekají, až za ně někdo rozhodne. Jsou cílevědomé, o svém životě mívají jasno. Mají organizační talent, dovedou pracovat a rozhodovat samostatně. Vyznačují se výbornou pamětí. Jejich základními vlastnostmi jsou pořádkumilovnost a čistotnost, což může být pro ostatní nesnesitelné.

     

    Jak líbá: Polibky od zrozenců ve znamení Panny jsou tak jemné, že mnohdy druhého uspávají, než aby v nich rozproudily krev. Proto se k nim hodí takový protějšek, který je naopak divoký a nezkrotný.

  • 7.

    Váhy (23. 9. – 22. 10.)

    Váhy

    Jaké jsou: Pro Váhy jsou charakteristické otevřenost v jednání, bezelstnost a přímočarost. Od druhých vždy očekávají to nejlepší, podlost jim není vlastní. Jsou laskavé, přizpůsobivé, přímé a velmi ušlechtilé. Mají smysl pro spravedlnost, milují krásu, vyhledávají harmonii a rády se obklopují uměleckými předměty. Nesnášejí hádky.

     

    Jak líbají: Líbání s nimi příliš přesvědčivé není. Vahám se totiž stává, že jsou při tomto aktu myšlenkami jinde. Mnohdy neumějí správně dýchat, proto jsou jejich polibky spíše krátké, kamarádské, nikoliv dlouhé a vášnivé.

  • 8.

    Štír (23. 10. – 21. 11.)

    Štír

    Jaký je: Štír je nadaný, bystrý v úsudku, rychle chápe a má výborný orientační smysl. A jak rychle se orientuje, tak rychle dokáže vyřešit i tu nejzapeklitější situaci. Mívá zvláštní a originální nápady, které druzí ne vždy chápou, je zvídavý a zvědavý, má schopnost druhé okouzlit a ovládnout je. Štír má poměrně široký rejstřík talentů, a to jak k uměleckým disciplínám, tak také k jazykům či exaktním vědám.

     

    Jak líbá: Líbání považují Štíři za ztrátu času a zbytečnost. Mají rádi takové vztahy, které vedou přímo k „činu“. Kdo chce živočišný a sexuální vztah bez romantiky, pro něho je Štír tím pravým partnerem či partnerkou.

  • 9.

    Střelec (22. 11. – 20. 12.)

    Střelec

    Jaký je: Ačkoli působí Střelec pasivně, uvnitř mívá dost energie. Má silnou vůli, je upřímný a pravdomluvný. Rád kritizuje nespravedlnost, pravdu říká otevřeně i nadřízeným, každé omezování je pro něj nepříjemné. Nadevše staví vlastní důstojnost a svobodu, proto nebývá v partnerství nejúspěšnější. Ale po rozchodu má se svými bývalými výborné vztahy a kdykoliv jim pomůže, potřebují-li to.

     

    Jak líbá: Střelci jsou přímočaří i při líbání, rovnou se pouštějí i do těch nejintimnějších polibků. Milostné chvilky s nimi bývají krásné, ale pro ně samotné to často příliš neznamená. Proto za nimi zůstávají zklamaní partneři.

  • 10.

    Kozoroh (21. 12. – 19. 1.)

    Kozoroh

    Jaký je: Lidé narození v tomto znamení jsou ctižádostiví, nadstandardně vytrvalí. Jsou schopni překonávat překážky, které je na jejich životní pouti potkají. Typická je pro ně určitá uzavřenost, šlechtí je jejich spolehlivost, praktičnost a šetrnost. Ke všemu přistupují vážně, obtížně lze získat jejich důvěru. Když jim někdo ukřivdí, nikdy to neodpustí. Kladou si vysoké životní cíle a dovedou za nimi trpělivě jít.

     

    Jak líbá: Polibky Kozoroha jsou intenzivní, dovedou si na ně počkat. Když mají o někoho zájem, neodradí je odmítnutí, zkusí to opět. Tato jejich strategie bývá úspěšná. Kozoroh miluje dlouhé a odvážné polibky na nejrůznější místa těla.

     

  • 11.

    Vodnář (20. 1. – 18. 2.)

    Vodnář

    Jaký je: Pro Vodnáře je charakteristická ušlechtilost, takový jedinec dovede odpouštět druhým chyby. Zrozenci v tomto znamení jsou také vynalézaví. Jejich povahovým rysem je láska k lidem, snaha napravovat věci veřejné, bývají odbojní, snaží se napravovat nepořádky. Mají dobrý intelekt a jsou chápaví, ovšem na překážku jim je jejich náladovost. Často jsou nevyzpytatelní, protože se zmítají mezi optimismem a pesimismem. Někdy jsou svéhlaví a sobečtí.

     

    Jak líbá: Líbání s Vodnářem bývá zvláštní. Má velmi rád mokré polibky, takže partnera často olizuje, což mu nemusí být příjemné. Rád vidí, jak druhý na jeho pusy reaguje, takže zásadně při tom nezavírá oči.

  • 12.

    Ryby (19. 2. – 20. 3.)

    Ryby

    Jaké jsou: Mají mimořádně vyvinuté sociální cítění, bolí je utrpení druhých, nikdy neodmítnou pomoci někomu v nouzi. Jsou ostýchavé a raději se drží zpátky. Bývají romantické, mají umělecké nadání. Jsou nadané i na matematiku, takže si umějí vše dobře spočítat. Jejich zálibou je cestování, milují moře, vodopády, jezera. Výborně plavou, často i ve svých závislostech. Ze všech znamení mají největší sklon k alkoholismu a dalším látkám.

     

    Jak líbají: Polibky s Rybami jsou úžasné a ti, kdo to s nimi zkusili, na ně celý život vzpomínají. Líbají vroucně, dávají do toho vše a myslí více na druhého než na sebe. Samy však s intimnostmi nikdy nezačnou.

Autor: Monika Brabcová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz