Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Kdo nesnese úspěch ostatních? Jsou to tato tři znamení

/
  • ...
    ... (profimedia)
    23. listopadu 2021 ● 06:00

    Nesobecky ostatním přát štěstí? Možná by i chtěli, ale je to těžké. Existují soutěživí lidé, kteří se s úspěchem ostatních vyrovnávají jen těžko, a když se ostatním něco podaří, jsou přinejlepším kyselí. Která znamení k tomu mají sklon.

  • 1.

    Ryby


    Ryby
    Ryby mohou často působit jako zlí a do sebe zahledění lidé. Je pro ně těžké vidět, že ostatní mají úspěch, zatímco ony se stále se stále snaží prorazit. Mohou cítit žárlivost a často se také snaží bránit úspěchu druhých.

  • 2.

    Střelec

    Střelec
    I to jsou lidé, kteří nemají radost ze štěstí druhých. Budou se ze všech sil snažit druhého člověka demotivovat a srazit jeho morálku do té míry, že už nikdy nebude pomýšlet na to, že by se za svým snem vydal, nebo se budou snažit, aby druhý přijal vedení Střelce. Snadno mohou lidi svést k neúspěchu.

  • 3.

    Štír

    Štír
    Štíři jsou těžko pochopitelný typ lidí. Možná nikdy nebudete vědět, zda vám Štír skutečně přeje úspěch, nebo to jen předstírá. Navenek se mohou zdát nesmírně milí, ale v hloubi duše je pro ně těžké někomu srdečně přát úspěch.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz