Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Velký horoskop na květen: Co vás čeká v měsíci lásky?

/
  • (istock.com)
    30. dubna 2018 ● 06:00

    A je tu květen, měsíc lásky, který pro nás chystá mnoho romatických situací, ale i vztahových úskalí. Co dál v květnu 2018 čeká jednotlivá znamení? 

  • 1.

    Beran

    Autor: shutterstock.com
    Byl první máj, lásky čas. Tak přesně na takový program se mohou těšit zrozenci Berana. Mars ve druhé polovině května opustí kvadraturu napětí, a vám tak ze srdce spadne obrovský kámen. Opět funguje ve váš prospěch, dvojnásobně pak na poli zaměstnání a mezilidských vztahů. Jste energičtí, komunikativní a snadno navazujete nové známosti. Venuše zabrnká na citlivou notu, nebojte se otevřít své srdce!

     

     

  • 2.

    Býk

    Autor: shutterstock.com
    Milí Býci, pokud jste ze sebe nestačili setřást zimní nánosy, květen se o to postará. Vitální Merkur foukne 13. května vítr do plachet a spolu s konjunkcí Uranu změní život od základů. Posvítí si především na intelektuální zájmy. Prahnete po vzdělání a růstu osobnosti. V zaměstnání se konečně věnujete dohánění nedodělků. Pouze postavení Marsu může od 16. května šlapat po štěstí svým rozladěním.

     

  • 3.

    Blíženci

    Autor: shutterstock.com
    Blíženci se v květnu stanou chráněnci láskyplné Venuše, jejíž paprsky prosvítí rodinnou, pracovní i milostnou půdu. Udržíte zdravou rovnováhu mezi srdcem a rozumem, přesně víte, co je pro vaše štěstí dobré. Nezadaní ocení zdravou sebejistotu, díky níž se ve společnosti pohybují s přirozenou elegancí. Také Mars funguje od 16. května ve váš prospěch. Dobíjí baterky a láká k vám samé zajímavé tváře.

     

  • 4.

    Rak

    Autor: shutterstock.com
    Vyhlížíte jedno z nejlepších období roku! Merkur otevírá mnoho možností pro společenské vyžití a zapojení do veřejné činnosti. Studujete, cestujete, věnujete se charitě a uplatňujete svůj skrývaný potenciál. Ani Venuše nebude skoupá na slovo. Slibuje romantické prožitky, které jsou pro něžnou duši Raků hotovým požehnáním. Od 16. se umoudří i jindy nepřející Mars. Nic lepšího si nemůžete přát.

     

  • 5.

    Lev

    Autor: shutterstock.com
    Program Lvů bude pestrý jako třepetající se pentle na májce. Radostné barvy očekávejte v mezilidských vztazích, které má pod patronátem vlídná Venuše. Zesiluje pozitivní stránky, pomáhá navázat hluboké přátelství a harmonizovat porušené vztahy. Slunce nabízí profesní expanzi, a to dvojnásobně, věnujete-li se charitativní či veřejně prospěšné činnosti. Pouze Merkur a Mars vás od 16. duševně provokují.

     

  • 6.

    Panna

    Autor: shutterstock.com
    Milé Panny, můžete se těšit na plodný měsíc! Od 13. května si na vás posvítí guru komunikace, společenského života a poznání. Umožní ponořit se do vztahových záležitostí nebo rozjet kariéru ve vyšších pozicích. Do 18. si ale v mezilidských vztazích dávejte pozor. Afrodité připravuje nebezpečné pastičky. Její chuť vyvádět lumpárny se bohužel odrazí i ve finanční sféře.

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: shutterstock.com
    Milé Váhy, jestliže jste si v uplynulých dnech stěžovaly na chybějící energii, květen vám spraví chuť. Hlavně druhá polovina, kterou si vezme pod patronát všetečný Mars. Ruku v ruce s Venuší připravuje neotřelé menu v milostném životě, ale nabízí i poznání. Prahnete po vzdělání, duševním růstu nebo cestě do zahraničí? V máji to můžete mít. I když později Afrodité otočí, vy jí svou energičností nedáte šanci.

     

  • 8.

    Štír

    Autor: shutterstock.com
    Pátý měsíc roku bude pro Štíry zkouškou trpělivosti. Vesmírní vládci se k vám otáčejí zády a kují pikle. Slunce a Merkur komplikují všední záležitosti, Merkur se od 13. května zaměří na partnerské i profesní vztahy. Nejnáročnější bude období kolem 23. května, kdy konjunkce vrcholí. Poslední dekádu měsíce se pokusí vylepšit Venuše. Její hřejivé paprsky jsou protknuty láskou a drobnými radůstkami.

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: shutterstock.com
    Střelci zaměří a konečně vystřelí šípy přesně tam, kam je táhne jejich přirozená touha. Západní vítr přivane zlepšení v mnoha směrech. Svobodným nabízí Máchův máj romantické příležitosti k seznámení. Zadaní však musí do 18. s oslavami počkat. Venuše šlape po vztazích jak v soukromé, tak pracovní rovině. Rovnováha se vrací až v poslední dekádě, kdy si můžou vyhodit z kopýtka i v letitém manželství.

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: shutterstock.com
    Milí Kozorozi, nejspíš si ani nevšimnete, že se měsíc překulil do další fáze. Máj plynule navazuje na aprílovou konstelaci a v první polovině nechystá velké zvraty. Od 16. vás dožene Mars, který pomalu upíjí z energie. Na co se naopak můžete těšit, to je spřízněná konstelace Merkuru. S ním přijdou zábavné volnočasové aktivity a porozumění v rodině i mezi přáteli. Poslední dekáda vyžaduje více nadhledu.

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: shutterstock.com
    Milí Vodnáři, průvodci nadcházejícím časem vám budou energický Mars a láskyplná Venuše. To je slibný začátek romantického máje, nemyslíte? Na jedné straně se můžete těšit z bezedné energie, bujaré fantazie a sexuálního apetitu, zároveň marsovská horlivost svádí k přehánění a netrpělivosti. Nechte se raději opít romantickou Afroditou a vydejte se na dobrodružnou plavbu plnou sexuálního experimentování i něhy.

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: shutterstock.com
    Milé Ryby, usmívá se na vás celé vesmírné plénum. Chytrolín Merkur vám pomůže ujasnit rozjitřené myšlenky a dodá vám elán pro realizaci životních plánů. Spolu s Uranem slibuje i milou změnu! Hřejivé Slunce se postará, abyste započatou práci dovedli do zdárného cíle. Menší čáru přes rozpočet představuje do 18. května Venuše, která se snaží ukrást čas pro rodinu. Ale proč byste se jí měli bránit?

     

     

     

     

     

Autor: Adéla Ondroušková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz