Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Velký horoskop na březen: Kdo potká osudovou lásku a koho čeká náročné období?

/
  • Co vás čeká v březnu?
    Co vás čeká v březnu? (istockphoto.com)
    25. února 2021 ● 06:00

    Pro která znamení bude třetí měsíc roku úspěšný na poli lásky? Kdo si musí dávat pozor na úrazy nebo movité ztráty? Na co se můžete těšit, a čeho se naopak vyvarovat, to si přečtěte v horoskopu na měsíc březen!

  • 1.

    Beran

    Beran

    Vstup do dalšího měsíce vypadá pro zrozence Berana víc než slibně. Díky Marsu se od 4. března nabízí jedna příležitost k seznámení za druhou. Komunikaci máte v malíčku a vaše nápaditost nezná mezí. To oceníte i na pracovním poli, kde do 14. 3. sklízíte samé vavříny. Ani poslední dekáda není chudá na skvělé zážitky. Hvězdy přejí cestování a dodávají vám sílu, abyste prožili nějaké to dobrodružství.

     

  • 2.

    Býk

    Býk

    Jaro klepe na dveře a ovlivní život Býků víc, než si umí představit. Láska vás zasáhne jako blesk z čistého nebe. Venuše kráčí po celý březen po vašem boku a láká k vám samé příjemné zážitky. Její sextil s Uranem přináší osudové seznámení! V práci vás takové štěstí nečeká. Musíte počítat s komplikacemi kvůli svému psychickému rozpoložení. Snadno se vyčerpáte, zatímco nadřízený má stále vyšší nároky.

     

    Chcete se dozvědět, co vás letos čeká v oblasti lásky? Na to se podívejte ve videu!

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová o lásce v roce 2021: Kdo bude prožívat rok lásky a kdo musí projít velkou zkouškou? • Martin Mol

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci

    Na začátku března si posvítíte na milostné vztahy, ve kterých nejste zrovna spokojení. Hlavně čerstvé známosti vyčerpaly svou kapacitu a vy se místo pokusu o záchranu rozhodnete pro rozchod. Hvězdy varují, že vás samota bude záhy mrzet! V profesní sféře se vám do 14. března celkem daří. Skvěle vyjednáváte s kolegy i obchodními partnery. Následně se nemusíte dohodnout s nadřízenými. Volte slova!

     

  • 4.

    Rak

    Rak

    V březnu se můžete těšit na velkou lásku! Venušin trigon slibuje romantiku, která jde pro nezadané ruku v ruce s novým objevem. V zaměstnání je první polovina měsíce velmi klidná. Nenechte se však ukolébat, protože od 14. 3. se vám naskytne skvělá příležitost zazářit. A šéf bude překvapen tím, jaký potenciál nabízíte. Jen pozor na rychlý úbytek energie v poslední dekádě. Nezapomínejte odpočívat.

     

  • 5.

    Lev

    Lev

    Milí Lvi, třetí měsíc roku je nabitý společenským ruchem. Potkáte zajímavé tváře, v jejichž blízkosti se cítíte jako doma. Využijete každičkou příležitost, abyste nemuseli zůstávat o samotě. Pracovní život bohužel přináší vrásky na čele. Nejste si jistí, zda původní plány vůbec realizovat. Do 14. března ze sebedůvěry upíjí Merkur, ve druhé půli neváhejte se zapojit do týmu k ostatním kolegům.

     

     

  • 6.

    Panna

    Panna

    Zrozenci Panny vyhlížejí poměrně náročné období, které nezbývá než zvládnout. V milostném životě se vám nic nedaří podle plánů. Seznámení nechte u ledu, protože potkáváte samé energetické upíry. Nehledáte povrchní známost, ale vážný vztah. Na pracovišti jste zaskočeni rostoucími požadavky vedení. Nátlak vás dostává do nepříjemné pozice a snadno podlehnete stresu. Nenechte si sebrat smích z tváře.

     

    Chcete se dozvědět, co vás letos čeká v oblasti zdraví? Na to se podívejte ve videu!

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová o zdraví v roce 2021: Ryby pozor na psychiku a Raci na zdravou stravu • Martin Mol

  • 7.

    Váhy

    Váhy

    Březnový program bude mít na život Vah velký dopad. Především pracovní cesta je do poloviny března umetena hvězdným úspěchem. Jste nesmírně kreativní, profitujete z chytrých nápadů a postupujete přesně podle plánu. Nemusíte se bát negativních ruchů. Také v lásce slíznete smetanu. Milostné dobrodružství je na spadnutí! Okolo 20. 3. pozor na únavu, nenechte se dohnat stresem a víc odpočívejte.

     

  • 8.

    Štír

    Štír

    Jaký program čeká v březnu zrozence Štíra? Venušin trigon vytváří ideální podmínky pro seznamování, kdy slibuje romantiku jako z červené knihovny. Nejlepší dny pro nalezení spřízněné duše přicházejí s 12. březnem. V pracovním životě to je o poznání dramatičtější. Nemáte náladu přemýšlet, chcete mít práci rychle hotovou. Naštěstí počáteční nechuť nebude trvat dlouho a pustíte se do pořádné dřiny.

     

  • 9.

    Střelec

    Střelec

    Hlavním tématem tohoto měsíce se stanou mezilidské vztahy. Nezadaní Střelci se rozhodnou, že za každou cenu najdou člověka, kterého by mohli milovat. Čím víc tlačíte na pilu, tím méně se vám v lásce daří. Svěřte se do rukou osudu a žijte aktivně, nic víc dělat nemusíte. Vyhnete se zklamání i smutku. Na pracovišti se žádné velké změny neukazují, březnová žádost o zvýšení platu nepadne na úrodnou půdu.

     

  • 10.

    Kozoroh

    Kozoroh

    Březnová konstelace představuje pro zrozence Kozoroha obrovský přínos. Venuše v úžasném sextilu s Plutem ovlivňuje milostný život. Nezadaní potkají člověka, který je pro ně stvořený. Od prvního pohledu je jasné, že k sobě patříte. Také pracovní sféra hlásí velké změny k lepšímu. Od 15. 3. pro vás pracuje prosperující Merkur, který slibuje kariérní růst. Jeho štědrost se projeví i na bankovním účtu.

     

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář

    Vytáhli jste eso! Březnová konstelace slibuje úžasný program plný zážitků. Mars v trigonu s Jupiterem přináší společenské vyžití. Díky němu mohou nezadaní narazit na lepší polovičku. Největší pravděpodobnost sblížení s opačným pohlavím se ukazuje díky studiu! Ani pracovní oblast nestojí stranou vesmírné přízně. Těžíte z logického myšlení a děláte pokroky. Vaše nápady se dají snadno zrealizovat.  

     

    Chcete se dozvědět, co vás letos čeká v oblasti financí? Na to se podívejte ve videu!

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová o práci a financích: Komu se povede zbohatnout a kdo narazí na dno? • Martin Mol

  • 12.

    Ryby

    Ryby

    Klíčovým tématem dalšího měsíce roku 2021 se stávají vztahy. Na začátku března začínáte pochybovat, že ještě narazíte na partnera, který za něco stojí, ze schůzek přicházíte zklamaní. Přitom Venuše slibuje, že osudové seznámení už je na spadnutí! V pracovním životě počítejte se zápřahem. Dostáváte se do časového presu a bojíte se, abyste všechno stihli. Hlavně odpočívejte, zdraví máte jenom jedno.

     

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz