Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Tři české kartářky věští čtenářkám Blesku pro ženy! Co vás čeká?

/
  • (iStock)
    27. března 2019 ● 06:00

    Časopis Blesk pro ženy slaví patnáct let od svého vzniku. Co mu přejí známé české kartářky a co věští jeho čtenářkám? Co nás podle nich čeká, čemu se máme vyhnout a kudy povedou naše cesty? To všechno vám prozradí tři české kartářky – Dagmar Kludská, Helen Stanku a Marcela Košanová.

    Jste nespokojené s tím, jak právě teď žijete? I osud se dá změnit, tvrdí to aspoň české kartářky. Vždy je podle nich dobré najít si svůj cíl, ptát se, hledat pomoc, děkovat a odpustit si staré křivdy. Co čeká v letošním roce čtenářky Blesku pro ženy?

     

  • 1.

    Dagmar Kludská: Pohoda, dostatek, ale pozor na milence

    Autor: iStock

     

    Se synovcem Michalem Davidem.
    Se synovcem Michalem Davidem.
    Autor: Petr Soukup
    Dagmar Kludská je naše nejslavnější kartářka, která dokáže „čarovat“ nejen s kartami, ale rozumí i západní a čínské astrologii. Právě podle čínské astrologie nás letos čeká pohodový rok a utužení rodinných vztahů. Podle Dagmar Kludské budou ale ženy trochu zkoušené, protože je čeká hormonálně dost rušný rok. Bude stačit málo a zamilují se. Taky hrozí, že se zamotají i do vztahů, které můžou narušit to, co už mají. Takže pozor na milence! 

     

     

  • 2.

    Rok lásky a dětí

    Autor: iStock

    Dagmar Kludská také říká, že se letos utuží rodinné vztahy. A pokud jste dlouho sama a chcete to změnit, máte letos větší šanci než kdy jindy. Čeká nás prý i plodný rok, takže se může narodit více dětí, což je výborná zpráva pro páry, které se pokoušejí počít dítě a zatím se jim nedařilo.

  • 3.

    Úspěchy v práci a pozor na jídelníček!

    Autor: iStock

    Podle čínského zvěrokruhu prožíváme rok ve znamení Vepře, což je pohodové zvíře a také inteligentní. Vepř nám podle Kludské dovolí víc si dopřávat a taky si užívat cestování. Měli bychom mít všeho dostatek, a to platí i v práci. Kdo bude poctivě pracovat, dočká se nejen úspěchů, ale taky peněz. Myslet bychom ale měli na jídelníček. Ten, kdo má sklon k přibírání na váze, by si měl hlídat to, co jí, jinak si váhu neudrží.

  • 4.

    Helen Stanku: Bilancování, hojnost a spokojenost

    Autor: iStock

     

    Helena Stanku
    Helena Stanku
    Autor: osobní archiv Heleny Stanku

    Vědma a kartářka Helen Stanku má schopnost vyčíst budoucnost nejen z tarotových karet, ale také z dlaně, očí nebo run. Blesku pro ženy vyložila tři karotové karty a taky tři runové karty. Kromě toho radí čtenářkám, aby si pořídily talismany, protože opravdu fungují. A co podle karet čeká čtenářky Blesku pro ženy?

     

     

     

     

     

     

  • 5.

    Tři tarotové karty: Poustevník, Univerzum a Slunce

    Autor: iStock

    První tarotová karta Poustevníka naznačuje, že čtenářky budou letos hodně bilancovat. Budou se zajímat o to, jak si vedly, a budou chtít udělat čáru za tím, co bylo. Dozvědí se taky, jak začít znova. Univerzum ukazuje, že budeme toužit po větším rozhledu a že budeme náročnější. „Více budete vyhledávat konkrétní inspiraci, rady a nápady.“ Časopis Blesk pro ženy pak bude poskytovat ještě více informací. Třetí karta Slunce je o komunikaci – čtenářky a časopis budou více v kontaktu a ve větší interakci.

  • 6.

    Tři runové karty: Jera, Fehu a Ansuz

    Autor: iStock

    První karta znamená, že přijde zvýšená aktivita, kterou bude vyvíjet nejen časopis, ale i čtenářky. Druhá karta znamená, že přijde hojnost. V tomto případě hojnost informační. Třetí runová karta znamená úrodu, dlouhodobou spokojenost a komunikaci. „Myslete na to, že hrubou silou nic nezmůžete. Ale díky komunikace a osobnímu přístupu budete úspěšnější.“

  • 7.

    Marcela Košanová: Přežijte krize a najděte v sobě čarodějku

    Autor: iStock

     

    Kartářka, spisovatelka a čarodějka Marcela Košanová
    Kartářka, spisovatelka a čarodějka Marcela Košanová
    Autor: scom, archiv
    Marcela Košanová je svérázná čarodějka a věštění má v krvi. Uměly to už její babička i maminka. Pomoc u ní hledá spousta žen. Blesku pro ženy četla z koule. V ní mimo jiné vyčetla, že nás sice čekají krize, ale úspěch na sebe nenechá dlouho čekat. Tvrdí taky, že každá žena v sobě dokáže probudit čarodějku. Ta nespoléhá na kouzla, ale spoléhá hlavně sama na sebe. Nikdy nehledá viníka svých nezdarů, protože se nebojí přiznat, že sama chybovala. Nenaříká nad minulostí, protože ví, že se nedá změnit. Raduje se ze života, chce žít i užívat si. Ví taky, že pravda je relativní, protože její pravda může být pro druhého bezpráví. Nikdy nepomáhá tomu, kdo nechce, a nese plnou odpovědnost za to, co dělá a o čem rozhoduje.

     

     

     

  • 8.

    Blesk pro ženy slaví 15 let, oslavte je s námi!

     

    Na naše speciální narozeninové číslo Blesku pro ženy se můžete těšit už v pondělí, 1. dubna! Seženete ho na novinových stáncích nebo si ho můžete v tištěné i elektronické verzi objednat ZDE >>>

     

    Autor: iStock

Autor: red/aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz