Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Vydrží váš vztah? Partnerství podle horoskopu

/
  • Vydrží?
    Vydrží? (istock.com)
    27. července 2021 ● 06:00

    Vaše osobnostní rysy podle zvěrokruhu o vás mohou hodně napovědět a poskytnout celkovou představu o tom, jací jste jako lidé. Na základě toho lze předpovědět, zda váš vztah vydrží, nebo ne.

  • 1.

    Beran

    Beran
    Lidé ve znamení Berana jsou plní energie a totéž očekávají od svého partnera. Milují překvapení a dělají nenadálé plány. Očekávají, že je jejich partner bude rozmazlovat, a pokud jejich požadavky nejsou splněné, může být těžké udržet se v dlouhodobém vztahu.

  • 2.

    Býk

    Býk
    Býci jsou velmi praktičtí lidé a drží se při zemi. Touží po dlouhodobých vztazích a hledají partnera, který jim poskytne stabilitu, kterou potřebují. Jsou skvělými partnery.

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Pro Blížence může být obtížné dodržet svůj závazek. Mají tendenci se poměrně rychle měnit. Protože dokážou rychle analyzovat obě strany situace nebo člověka, jejich chování se někdy může rychle měnit, takže se jejich partner cítí nepříjemně a není si jistý svými očekáváními.

  • 4.

    Rak

    Rak
    Tito lidé jsou soucitní a ve vztahu velmi zodpovědní, nechtějí za žádnou cenu partnera zranit. Stejně tak se po navázání vztahu postarají o to, aby svému partnerovi nijak neublížili.

  • 5.

    Lev

    Lev
    Toto ohnivé znamení má tendenci se rychle rozčílit. Jsou ješitní a jsou rádi, když jsou za své úsilí oceněni. Může být těžké dostát jejich očekáváním. Pro Lvy může být těžké spokojit se s jednou osobou.

  • 6.

    Váhy

    Váhy
    Váhy touží po dlouhodobém vztahu. Vládne jim Venuše, mají tendenci se rychle zamilovat a mají vrozené pochopení pro udržení vztahu. Nejsou však příliš diplomatičtí, pokud jde o zvládání vzestupů a pádů ve vztahu.

  • 7.

    Panna

    Panna
    Panny jsou typicky pracovně orientovaní lidé a dělají vše pro to, aby uspěly. Vztahům nemusí věnovat dostatek času, i když je někdo přitahuje. Jako partner potřebujete k jednání s Pannou nesmírnou trpělivost.

  • 8.

    Štír

    Štír
    Štíři jsou velmi dobrosrdeční. Jakmile někomu dají slib, dodrží ho, i kdyby je to mělo bolet. Jsou také velmi tajemní. Což znamená, že dokážou před svým partnerem skrývat bolest. U svých partnerů hledají citovou jistotu.

  • 9.

    Střelec

    Střelec
    Osobnost Střelců je pevná. Neradi se kvůli něčemu mění, dokud sami nechtějí. Milují svou svobodu a nesnášejí, když jim přibývá povinností. Může být těžké se v nich vyznat a zvládnout je.

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    Kozorozi jsou milující. Do ničeho se nehrnou a jsou dostatečně trpěliví, aby nechali věci vyvinout se samy a dozrát. Při výběru partnerů jsou opatrní, protože nikdy nechtějí ztrácet čas s někým, o koho nestojí.

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    Vodnáři jsou introvertní a nemají rádi, když se najednou musí otevřít. Ve vztazích rádi postupují pomalu, a pokud se nevyvíjejí podle jejich představ, může to pro ně být obtížná situace.

  • 12.

    Ryby

    Ryby
    Ryby jsou nevyrovnané osobnosti. Nikdy nemůžete předvídat, co se jim honí hlavou a jak zvládnout jejich očekávání. Můžete být překvapeni jejich neomaleností nebo náhlou odtažitostí, pokud vás rozruší.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz