Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Přehlížejí nevěru, kterou mají pod nosem: 4 důvěřivá znamení

/
  • Věří sobě i svému partnerovi, někdy naneštěstí...
    Věří sobě i svému partnerovi, někdy naneštěstí... (istock.com)
    16. června 2022 ● 06:00

    Existují znamení, která svým partnerům slepě věří a i jasné známky nevěry prostě přehlížejí. Víte, která to jsou a proč to dělají?

  • 1.

    Býk

    ...
    Pokud někdy existovalo znamení zvěrokruhu, které bezvýhradně věřilo svému partnerovi, byl to právě Býk. Zatímco tato zemská znamení se zpočátku obávají důvěřovat partnerům; jakmile se zavážou svým milencům, je nemožné jejich vírou otřást. Budou slepě ignorovat známky nevěry čistě proto, že své partnery staví na piedestal.

  • 2.

    Váhy

    ...
    Zamilované Váhy jsou zcela zaměstnané tím, že se po svatbě starají o každého člena své nové rodiny. Někdy díky tomu zapomínají na intimitu, kterou se svým partnerem potřebují. Proto mají partneři tendenci cítit se osaměle. To sice není omluva pro nevěru, ale Váhy jsou často zaujaty každodenní rutinou a nedokážou si všimnout příznaků, které odhalují, že jejich partner má poměr s někým mimo manželství.

  • 3.

    Střelec

    ...
    Zamilovaný Střelec je ohnivé znamení, které věří, že se svým partnerem žije v bublině. Nevěří, že k jejich srdci nebo k srdci jejich partnera má přístup někdo mimo tuto bublinu. Věrní Střelci však budou ignorovat všechny případy, kdy se jejich partner zdrží v práci nebo má podezřelé "noční pracovní výlety" s kolegou, a to vše proto, že mu důvěřují.

  • 4.

    Panna

    ...
    Panny mají puntičkářskou povahu a mají tendenci své partnery velmi tvrdě kritizovat. Neustálé rýpání a výčitky mohou být pro jejich partnery trochu moc, a ti pak mohou hledat lásku mimo manželství. Samy Panny jsou však poměrně bezelstné, pokud jde o lásku, a nedovedou si představit možnost, že by je jejich partner mohl nerespektovat natolik, aby je podváděl. Rády ignorují varovná znamení a slepě důvěřují svým milencům.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz