Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Pět znamení, na která již brzy čekají velké novinky. Pro koho je léto zlomovým obdobím?

/
  • Tahle znamení se mohou letos radovat z nečekaných a velkolepých novinek
    Tahle znamení se mohou letos radovat z nečekaných a velkolepých novinek (iStock)
    22. srpna 2023 ● 06:00

    Léto je ideální příležitostí k novým začátkům ve všech životních oblastech. Lidé se častěji setkávají, zažívají nové zážitky i dobrodružství. Pro která znamení horoskopu je letošní léto v tomto směru doslova osudové?

  • 1.

    Vodnář (21. 1. — 20. 2.)

    Znamení zvěrokruhu

    Vodnáři si procházejí vícero změnami už nějakou dobu. Tohle léto je pro ně ale doslova přelomové. Změny je čekají jak na poli partnerských, tak pracovních vztahů. Nejen, že se jim bude v kariéře dobře dařit, ale také ve vztazích nějakým způsobem rozseknou dlouhodobé problémy. Vyřeší je rázně a rychle. Léto, kdy jsou více uvolnění a díky dovolené měli možnost srovnat si dostatečně myšlenky v hlavě, jim k tomu doslova nahrává. Změna ve vztahu pro ně bude nakonec ve výsledku pozitivní. Zda pro to ale zprvu budou muset udělat nějaké těžké rozhodnutí, záleží na konkrétním vývoji a situaci Vodnářů ve vztahu. Nemusí tedy nutně znamenat rozchod, může jít i o zatěžkávací zkoušku, která daný vztah ve výsledku posílí.

     

    VIDEO: Co čeká po zbytek roku jednotlivá znamení zvěrokruhu? Podívejte se:

    Video
    Video se připravuje ...
    ASTROZPRÁVY - ZNAMENÍ 2023 • Videohub

  • 2.

    Beran (21. 3. — 20. 4.)

    Znamení zvěrokruhu

    Na Berany čekají letos opravdu velké změny. Od začátku léta neustále poznávají mnoho nových lidí. Je možné, že od září započnou nový vztah nebo se jim bude dařit alespoň v oblasti přátelství a mezilidských vztahů. Štěstí mají Berani i v oblasti financí. Nejspíš správně zainvestovali a teď se jim to vrací anebo si vsadili a čeká je velice slušná výhra. Od léta začínají paličatí Berani novou životní etapu, kdy se budou snažit pracovat více sami na sobě. Vynasnaží se být méně urážliví a pokusí se tu být více pro druhé a jejich emoce.

  • 3.

    Rak (22. 6. — 22. 7.)

    Znamení zvěrokruhu

    Raci jsou obvykle spíše usedlými a rodinnými typy. Letos v létě se ale jejich poněkud nudný a dosud stereotypní život změnil. Začali také chodit častěji mezi lidi, vyráží na více večírků a událostí. Výhodou těchto změn bude i fakt, že se Raci konečně přestanou stydět komunikovat s druhými. To jim otevře dveře k novým zajímavým příležitostem. Je možné, že si najdou lépe placenou práci nebo půjde o počátek nového hlubokého přátelství. Nezadaní Raci mají šanci se seznámit a poznat lásku. Letošní léto je pro Raky tak či tak skutečně prospěšné.

     

     

  • 4.

    Panna (23. 8. — 22. 9.)

    Znamení zvěrokruhu

    Panny jsou váhavé a zdrženlivé. Letošní léto je ale trochu osmělí, proto je jejich okolí možná přestane poznávat. Začnou si konečně užívat naplno a pořádně to roztočí. Dalo by se říct, že málokdo si letos užívá letních radostí tolik jako právě tohle znamení. Panny mají neustále dobrou náladu, jsou veselé a překvapivě bezstarostné. Dokonce i své puntičkářství a neustálé přemýšlení hodí nyní dámy v tomto znamení na chvíli za hlavu, aby mohly dát přednost zábavě a novým zážitkům.

     

  • 5.

    Váhy (23. 9. — 23. 10.)

    Znamení zvěrokruhu

    Váhy jsou elegantní a vzdušné znamení, které ovšem občas neví, co vlastně od života chce. To se nyní změní, protože Váhy začnou být po dovolené nevídaně rozhodné a odhodlají se k plnění svých dávných závazků a předsevzetí. A to je zejména v případě Vah krok tím správným směrem. Odstartují tím řadu radostných novinek a událostí v jejich životě. Úspěch na sebe díky větší rozhodnosti odpočatých Vah na sebe nenechá dlouho čekat. Letní relax a cestování Váhám skutečně prospívá.

     

Autor: Tereza Brožová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz