Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nelítostná pravda o znameních horoskopu: Každý máme svou temnou stránku

/
  • Tohle jste se dozvědět nechtěli... nebo už v hloubi duše tušíte?
    Tohle jste se dozvědět nechtěli... nebo už v hloubi duše tušíte? (archiv)
    16. května 2020 ● 06:00

    Každý z nás má svou temnou stránku, kterou před ostatními tají a někteří o ní možná ani dokonce neví. O odvrácené straně osobnosti se totiž příliš často nemluví. Představujeme vám temnou stránku všech znamení. Sedí to?

     

  • 1.

    Beran: Násilník

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Zkuste se trochu ovládat. Hnusně a arogantně se chovají i Lev a Střelec, ale u Berana se energie může změnit ve výbuch násilí. Hvězdy to vidí jasně: Jste časovaná bomba, a čím víc se to snažíte skrývat, tím víc se blížíte výbuchu.

    Investujte do antistresového míčku, nebo do posilovny před tím, než uděláte něco, čeho budete opravdu litovat.

     

    TIP NA VIDEO: Jak to mají s láskou lidé ve znamení Berana?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Berana: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

     

  • 2.

    Býk: Majetnický tvrdohlavec

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Touha mít všechno tak, jak to máte rádi, hraniční s posedlostí. Vaše vytrvalost, materialismus a sentimentalita vám může zabránit v tom, abyste se vzdali věcí či vztahů, a čím víc vám na nich záleželo, tím tvrdohlavěji budete bránit své právo vlastnit je navždy. Jsou ale věci, které vlastnit nemůžete, třeba lidi, nebo vzpomínka. Pusťte je, nebo se váš dům i vy proměníte v mauzoleum.

     

  • 3.

    Blíženec: Zlé dvojče

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Vaši přátelé vědí, že nedržíte jazyk za zuby. Nejste zlí, jen prostě chcete sdělit ostatním své pocity a probrat to s nimi. Nemůžete si prostě pomoci. Bohužel, i ostatní vědí, že nejste zrovna ideální vrba, vědí to dokonce i vaši sexuální partneři. Naštěstí jste ale natolik okouzlující osoba, že se z kopaček brzo vzpamatujete a nejdete si nové milence i kamarády.

     

     

  • 4.

    Rak: Profesionální mučedník

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Děláte hodně pro ty, které milujete, a myslíte si, že máte nárok na to, aby vám to vraceli. Pokud to nedělají, trápíte se, ale neřeknete nic a těšíte se ze svého utrpení. Sami sebe vidíte jako silnou a moudrou osobu, která pečuje o ostatní a nedostává se jí patřičného uznání. Jste rádi, když je na vás někdo závislý a vaše péče je někdo dusivá jako mokrá deka.

     

     

  • 5.

    Lev: Narcistní monstrum

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Považujete se za nejlepší. Je pro vás přirozené, že vám přátelé ustoupí, protože jste přece tak skvělí, zábavní a velkorysí… pozornost vám náleží.
    Jste drama queen? No a co? Záleží vlastně vůbec na tom, co cítí ostatní? Nepřiznáte, že vám na tom nezáleží, koneckonců, vy jste skvělý přítel, a jde vám o to, aby si toho všichni všimli. Nebo ne?

     

     

  • 6.

    Panna: Dozorce

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Přejete si, aby všechno kolem vás bylo dokonalé, a snažíte se k tomu lidi „dokopat“. Plánujete, organizujete, intrikujete, kontrolujete, aniž se ptáte, že o to vaše okolí stojí. Pečujete o své okolí jako o bonsaje… a taky ho tak křivíte. Posedlost kontrolou není vlastností dobrého přítele, ale potencionálního sériového vraha.

     

     

  • 7.

    Váhy: Věříte i křivákům

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Snažíte se být poctiví a empatičtí, vynakládáte na to velké úsilí a rádi se tím chlubíte. Na svou pověst jste velmi hrdí. Problém je, že nejste schopni odhadnout, kdo si empatii zaslouží a kdo ne. Naučte se oddělit zrno od plev, nebo budete nejoblíbenějším kamarádem grázlů.

     

     

     

     

  • 8.

    Štír: Fascinace zlem

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Máte trochu porouchaný vnitřní kompas. Jste fascinování zločinem, tragédiemi a tabu, a často nejste schopní odhadnout, že bizarnost není žádná omluva pro nemorální chování. Kdo se dlouho dívá do propasti, toho propast zláká.

     

     

     

     

  • 9.

    Střelec: Guru

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Jste skvělý kamarád a vůdce a víte to o sobě. Rádi prožíváte dobrodružství a objevujete nové věci. Bez problémů opustíte své nudné denní povinnosti pro „vizi a poslání“. Vše, co chcete, je vyjít ven do světa při hledání pravdy...  a přesvědčovat o své pravdě druhé. Bohužel je vnímání pravdy dost subjektivní a vaše životní filozofie může vést ostatní do problémů.

     

     

  • 10.

    Kozoroh: Ambiciozní predátor

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Vaše okolí obdivuje ambice a odhodlání a vy si nepřipouštíte, že by tyhle vlastnosti byly špatné. Nemýlíte se sice (ostatně, vy se nikdy nemýlíte, ne), ale zatímco vy se můžete s tímhle nastavením dostat daleko, to samé nelze říct o těch, co se vám dost rychle neklidí z cesty.
    Není vám jich líto, mohou přece dělat to samé, co vy. Je vám jedno, že to odnesou, protože stojí mezi vámi a vaším cílem… A dlouho tam překážet nebudou, pokud to bude záležet na vás.

     

  • 11.

    Vodnář: Idealistický sociopat

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Lidé potřebují osvícení a vy jste k tomu ta nejlepší osoba. Víte, jak změnit svět k lepšímu, a nepotřebujete k tomu ty otravné věci, jako je empatie, abyste věděli, jak. Není to vaše práce myslet na lidi a jejich pocity - máte práci udělat! Víte, že svět potřebuje vaše inovativní talenty a nemáte čas na to, abyste se postarali o iracionální pocity nebo předsudky nebo životy jiných lidí. Máte tolik práce, že nemáte čas, abyste vysvětlili, jak to všechno bude nejlepší. Někdy je třeba obětí - to je součást inovací. Že jsou ostatní v šoku? Když se kácí les, lítají třísky.

     

  • 12.

    Ryby: Otrok emocí

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Vaše srdce vás vede, Ryby, ale není to tak pěkné, jak to vypadá. Je pravda, že vás pocity často inspirují ke skutečně vizionářským úspěchům ve jménu empatie a lásky. Nejde to však beze ztrát. Víte to líp, než kdokoli jiný, protože vaše vlastní emoce, které vás inspirují k tomu, abyste konali dobro,  vás mohou dovést k velmi temným místům, zejména pokud se domníváte, že předmět vašeho hněvu ukázal neopodstatněnou krutost vůči vám nebo někomu, koho máte rádi. Víte, že vaše pocity nejsou nutně racionální, ale to vás nezabrání dramaticky obviňovat ostatní. Emoční stabilita vám nic neříká.

     

     

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz