Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Láska podle zvěrokruhu: Berani jsou odvážní a nenasytní, Střelci vášniví!

/
  • (Profimedia)
    15. července 2017 ● 06:00

    Když jste zamilovaní, jednáte jinak než obvykle. Vaše hormony lítají jako splašené a láska může způsobit, že se chováte jako blázni, zpíváte si v obchodě s potravinami nebo děláte nejrůznější ztřeštěnosti. Způsob, jakým se v lásce projevujete, je pro každého charakteristický. Hodně o vás totiž řekne i sluneční znamení, ve kterém jste se narodili.

  • 1.

    Beran

    Beran
    Beran
    Autor: Shutterstock


    Láska je jako požár

    Jako Beránek se nebojíte být dobrodružný a odvážný a v lásce dokážete dělat velká gesta. A vůbec nezáleží na tom, že svůj objekt lásky znáte jen minimálně. Nebudete čekat, až udělají první krok, uděláte ho první. Pokud jde o projevy lásky, jste nenasytní, ale taky pečující a starostliví. Jako milenci jste velmi intenzivní. Chováte se v lásce prostě jako požár – hoříte hodně silně!

     

     

  • 2.

    Býk

    Býk
    Býk
    Autor: Shutterstock



    Láska je test

    Býci jsou silní a vytrvalí, jsou ochotní jít velmi dlouho dopředu, než dokončí svůj milostný úkol. V lásce jste trochu sobečtí a hned tak ji nedáte najevo, dokud si nejste jistí, že i druhá strana to cítí podobně. Pak jste ovšem velcí milovníci a milujete silně. Velmi často jsou vaše emoce ale schované hluboko uvnitř.

     

     

     

     

     

    Víte, jak se dá jednoduše vyjádřit láska? Takhle!

    Video
    Video se připravuje ...
    12 jednoduchých způsobů, jak vyjádřit lásku • Youtube/BPŽ

     

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: Shutterstock

     

    Láska je nekonečné tajemství

    Blíženci jsou společenští a všestranní a spoléhají se spíše na to, co se děje ve vaší hlavě než na to, co cítíte. Když jste zamilovaní, jste plní radosti a smíchu, ale dost často nevíte, co od lásky očekáváte. Vychutnáváte si překvapení a vzrušení, ovšem láska vás dokáže udržet v rovnováze. Nikdy se s vámi ten druhý nenudí a vy taky ne.

     

     

     

     

     

  • 4.

    Rak

    Rak
    Rak
    Autor: Shutterstock

     

    Láska je uklidňující

    Raci jsou rodinné typy, které v sobě mají hlubokou lásku k domovu a své přátele a rodinu považují za to nejdůležitější ve svém životě. Raci jsou vedeni emocemi, takže když zjistíte, že vás ten druhý miluje a vy jeho, láska je pro vás uklidňujícím přístavem.

     

     

     

     

     

  • 5.

    Lev

    Lev
    Lev
    Autor: Shutterstock

     

     

    Láska je všestranná

    Jako Lvi máte tendenci vyžadovat neustálou pozornost a zájem o vaši osobu. Jakmile se ale zamilujete, stanete se doslova posedlí osobou, kterou milujete. Neustále o ní přemýšlíte, a to i tehdy, když je přímo s vámi.

     

     

     

     

     

     

  • 6.

    Panna

    Panna
    Panna
    Autor: Shutterstock

     

    Láska je osobní

    Panny bývají nadměrně přemýšlivé a kritické vůči sobě i ostatním. I když cítíte ten bláznivý pocit v žaludku, kdykoli se člověk, kterého máte rády, přiblíží, místo toho, abyste ho okamžitě objímaly a líbaly, sarkasticky pronesete nějaký komentář nebo ho hravě „udeříte“ přes rameno. Vy se totiž bojíte toho, že kdybyste opravdu projevily svou lásku, ztratíte svou cenu.

     

     

     

     

  • 7.

    Váhy

    Váhy
    Váhy
    Autor: Shutterstock

     

    Láska vás vyvede z rovnováhy

    Jako Váhy milujete umění, krásu a harmonii a dokážete je pořádně ocenit. Chcete, aby byli všichni šťastní a cítili se fajn. Svou lásku neustále vyjadřujete prostřednictvím přemýšlivých gest nebo malých láskyplných činností, ale jste raději zticha, jako by vaše srdce bylo samostatnou entitou.

     

     

     

     

     

     

     

  • 8.

    Štír

    Štír
    Štír
    Autor: Shutterstock

     

    Láska rozbíjí zdi

     

    Štíři mají rádi velký a odvážný život, a pokud vás milují, milují bezbolestně. Když jsou zamilovaní, prožívají lásku a všechny emoce velmi hluboce a mají tendenci cítit trochu posedlosti osobou, kterou milují.

     

     

     

     

     

     

     

     

  • 9.

    Střelec

    Střelec
    Střelec
    Autor: Shutterstock


    Láska je sebeobjevující

    Střelci jsou nadšení a vzrušující. Vy jste vždy vášniví, takže pokud jste zamilovaní, máte pocit, že vaše vášně a emoce narůstají a násobí se. Jste nejšťastnější, když vás předmět vaší lásky dokáže potěšit.

     

     

     

     

     

  • 10.

    Kozoroh

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: Shutterstock


    Láska je nekonečná mise

     

    Kozorozi mohou být přísní a příliš zodpovědní. Když jste zamilovaní, máte pocit, že všechno, co se ve vztahu děje, je na vás, abyste udělali. Milujete s úmyslem, že to bude trvat navždy a uděláte všechno, co je ve vašich silách, abyste si tím byli jistí.

     

     

     

     

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: Shutterstock

     

    Láska jako závrať

    Vodnáři chtějí zachránit svět a někdy se „zabalí“ do svých humanitárních choutek, že zapomínají na své srdce. Láska vás obvykle zasáhne, když ji nehledáte. Když jste zamilovaní, máte pocit závratě a šimrá vás v žaludku (ale v dobrém smyslu). Všechno je svěží a úžasné, jako kdybyste se oba učili společně nový tanec.

     

     

     

     

     

  • 12.

    Ryby

    Ryby
    Ryby
    Autor: Shutterstock

     

    Láska je oddanost

    Ryby mají v sobě mnoho pocitů a vždy myslí na druhé. Když jste zamilované, jste oddané osobě, kterou milujete. Cítíte se jako ve snu a taky velice oddané osobě, pro kterou bije vaše srdce.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz