Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Test osobnosti: Poloha spánku prozradí, jestli jste egoisté, nebo introverti

/
  • (archiv)
    24. března 2021 ● 10:00

    Spánkové polohy o naší povaze i momentálním rozpoložení odhalí mnohé. Jak se v posteli uvelebíte vy? Jste voják, nebo hvězdice? Co to o vás vypovídá?

     

    Než se podíváte na plohy ve spánku, možná by vás zajímalo, co pro vás znamená, jestli jste skřivan, nebo sova. Podívejte se na tenhle díl pořadu Mall.tv, Tajemství spánku.

     

  • 1.

    Poloha plodu

    Autor: archiv
    Toužíte instinktivně pro bezpečí, jste introvertní , uzavíráte se před vnějším světem.  Jste však také velmi empatičtí a máte velké srdce.

     

     

     

     

     

  • 2.

    Prkno

    Autor: archiv
    Tato poloha je typická pro přitažlivé, ale poměrně přelétavé lidi, kteří jsou soustředěni sami na sebe a mají problém s navazováním trvalejších vztahů. Může to být ovšem přechodná záležitost.

     

     

     

     

  • 3.

    Poloha vítající

    Autor: archiv
    Takoví lidé mívají velká očekávání, jsou velmi sebekritičtí, a snadno se nechají zviklat. Pokud takto spíte, dejte si pozor na to, abyste nebyli zbytečně podezíraví ke svému okolí a nepohrdali problémy ostatních.

     

     

     

     

  • 4.

    Voják

    Autor: archiv
    Takhle spí lidé, kteří na sebe kladou velké nároky a zároveň jsou značně rezervovaní. Vaší typickou vlastností je tvrdohlavost, jste také poměrně konzervativní a neradi se vzdáváte svých názorů.

     

     

     

     

     

  • 5.

    Volný pád

    Autor: archiv
    Potřebujete mít všechno pod kontrolou. Často takto usínají lidé, kteří byly nuceni brzo dospět, odráží se v ní touha po péči a šťastném dětství, které jim nebylo dopřáno. Takoví lidé nejsou příliš otevřeni citům, bojí se dalšího zranění.  S touto polohou se pojí výborné organizační schopnosti a pevná vůle.

     

     

     

  • 6.

    Hvězdice

    Autor: archiv
    Takto spí lidé s velkým sebevědomím, otevření a s velkým potenciálem, který ale ještě úplně nevyužívají.  Snadno navazujete kontakty, máte smysl pro humor, jste velmi přátelští. Pozor ale na egoismus.

     

     

     

     

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz