Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jaké jídlo vás dostane? Berani milují pálivé, Ryby makronky

/
  • (Shutterstock)
    10. března 2017 ● 06:00

    Dokonce i ti nejzodpovědnější jedlíci, kteří preferují zdravou stravu, si potřebují čas od času zahřešit. Které potraviny a jídla přinesou potěšení právě vám? Zeptejte se zvěrokruhu. Nevím, jak vy, ale na mě to sedí (jsem Blíženec).

     

  • 1.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Ohniví Berani milují něco, co je pořádně nakopne. Dejte jim do ruky pytlík s pálivými chipsy, k tomu omáčku z papriček habanero a uvidíte, co to s nimi udělá (a s jejich náladou).

  • 2.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Býci jsou gurmáni od narození a gurmánství je jejich cesta. Milují čas, který stráví prohlížením vystaveného cukroví v jejich oblíbené cukrárně, a než si vyberou, pořádně si to promyslí. Nakonec je ovšem dostanou do kolen čokoládové lanýže. Ty jejich touhu vrchovatě naplní.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Co má Pohlreich nejraději, když mu doma žena připraví k večeři? To neuhodnete! • Adam Balažovič

  • 3.

    Blíženci

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Ach, s Blíženci je to těžké. Jednou dole, jednou nahoře. Mění názory tak rychle jako ponožky, takže není divu, že jednou je rozvášní něco slaného a jindy něco sladkého. Buďme k nim shovívaví, vlastně jsou to dva v jednom. Čemu ale nikdy neodolají, je čokoláda nebo slané preclíky.

  • 4.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Rak je za všech okolností tradicionalista. Ke splnění svých jídelních vášní nepotřebuje experimenty a nové chutě, takže mu udělá největší radost obyčejná zmrzlina s jeho oblíbenou příchutí. A když ji může jíst přímo z krabičky nebo misky, a třeba v posteli – to je slast.

  • 5.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Když vstoupíte do restaurace a přemýšlíte, kdo si asi objednal ten dekadentní dezert, který nese číšník, pak je odpověď snadná. Pravděpodobně to byl někdo, kdo se narodil ve znamení Lva! Lvi milují lahůdky, které jsou středem pozornosti stejně jako oni. Perfektní hřešení!

  • 6.

    Panna

     

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Panny dbají o své zdraví nejvíce, takže je hříšným jídlem moc nerozmazlíte. A když se vám to podaří, je to hodně malý prohřešek. Nepřekvapí vás tedy, že jejich rozšoupnutí obsahuje maximálně jahody s čokoládou (jahody jsou pořád zdravé) nebo koláč s ovocem bez cukru. No a když se hodně rozšoupnou, dopřejí si šlehačku.

  • 7.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Váhy, vy milujete krásu ve všech podobách, takže pro vás musí i jídlo být krásné na pohled a musí vypadat jako umělecké dílo. Ideální hříšek je tedy složitě ozdobený dort a ručně vyrobené bonbony zabalené v nádherném papíru. To vás donutí otevřít ústa a pronést: „Ooooh la áááá“. Vaše slabost je prostě láska ke krásnu. Za to se ale stydět nemusíte.

     

     

     

     

     

     

  • 8.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Štíři milují něco trochu tučnějšího, ale taky exotického. Takže takové pikantní thajské jídlo určitě přinese velké potěšení. Tyto bohaté pokrmy z rýže a kari nejsou vhodné každý den, ale jednou za čas, proč ne. Chutnají nebesky, takže proč nesníst někdy něco, co je tak trochu zakázané ovoce?

  • 9.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    V jakém jídle hledají požitek Střelci? Rádi ochutnávají věci, které si přivezli ze svých cest a pouze pro zvláštní příležitosti. Milují pocit, kdy je první sousto přivede zpátky do míst, kde byli. I proto je pro ně potěšení, když si dopřejí jídlo, které jedli jako malé děti nebo které jim uvařila maminka.

     

     

     

     

     

     

     

  • 10.

    Kozoroh

     

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Kozorozi jsou velcí ochránci přírody, takže vyhledávají takový pamlsek, který je „nízkorozpočtový“ a neničí přírodu. To je důvod, proč to vždycky vyhraje jídlo, které je co nejblíž přírodě, které neobsahuje palmový olej, konzervanty a kdo ví co ještě. Nevadí, že to není zrovna hitparáda chutí, i takhle dostane za málo peněz hodně muziky. A možná se stále bude cítit trošku provinile.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Vodnáři pořád hledají něco jedinečného, takže pokud jde o potěšení z jídla, umějí být úžasně marnotratní. Rádi objevují a rádi zkoušejí nové věci. To je asi důvod, proč je pravděpodobně potkáte mezi regály v supermarketu, kde hledají něco nového a jedinečného ze zahraniční produkce, aby uspokojili svoje chutě.

     

     

     

     

     

     

  • 12.

    Ryby

     

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Ryby jako neustálí snílci milují cukrovou vatu a pusinky, které jim připomínají, že jsou stále v oblacích. Nebo si rádi zahřeší několika krásnými pastelovými makronkami. Patří totiž do stejné skupiny nadýchaných dobrot. Jestli chcete udělat Rybám radost a spatřit v jejich očích slast, pak víte, co jim strčit do úst.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz