Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Magický superúplněk už zítra! První v tomto roce. Jak ovlivní jednotlivá znamení?

/
  • Video se připravuje ...
    Videohub 
    26. dubna 2021 ● 06:00

    Zítra v 5.31 nastane první letošní superúplněk. A bude ve znamení Štíra, což znamená, že bude nejmagičtější a mimořádně emotivní. Vše bude intenzivnější a úplněk se dotkne našich nejhlubších tajemství i zranitelných míst. Ovšem pomůže nám taky čelit pravdě a důvěřovat své vlastní síle.

    Superúplněk ve znamení Štíra otřese našimi životy a osvětlí mnohé situace, s nimiž jsme si dosud nevěděli rady. První letošní superúplněk také utváří konfrontační opoziční aspekt s planetou Uran, takže očekávejte napětí. Může to být ale také pro vás výzva, která vás inspiruje k tomu, abyste přemýšleli o věcech z jiné perspektivy. Využijte tuto mocnou energii ve svůj prospěch!

     

  • 1.

    Beran (21. března - 19. dubna)

    Beran

    Tento úplněk vás zasáhne především v oblasti vašich citů. Je tedy v pořádku, když si dáte zítra pauzu od „světských“ povinností a ponoříte se do svého nitra, abyste našli pravdu a objevili některá duchovní „zavazadla“, která vás tíží. Ať už jsou to dluhy, nesplněné sliby nebo toxické vztahy. Pusťte to, co vám již neslouží a co vás tíží. Právě během superúplňku máte šanci, že najdete odvahu a dokážete to.

     

  • 2.

    Býk (20. dubna - 20. května)

    Býk

    Začínáte si v tomto období uvědomovat mnohem víc o svých vztazích. Býci, využijte energii superúplňku k tomu, abyste posílili vztahy s ostatními. Zamyslete se nad tím, zda některé vztahy nejsou povrchní, pokud to tak je, nebojte se být upřímní ohledně pocitů, které v sobě máte, a dovolte si říct pravdu i sami sobě. Jedině upřímnost a pravda dají vašim vztahům smysl.

  • 3.

    Blíženci (21. května - 20. června)

    Blíženci


    Je čas důkladně vyčistit svůj domov a každodenní rutinu, Blíženci. Pokud se ve vašem životě hromadí nepořádek, ať už v podobě hromady prádla v ložnici nebo chaotických zmeškaných termínů, nyní máte šanci vše odstranit a být produktivnější. Superúplněk vám pomůže zvýšit vaši pracovní morálku a zlepšit organizační schopnosti.

     

  • 4.

    Rak (21. června - 22. července)

    Rak

    Ve vašem životě nyní kvete krása, Raci, a stejně tak váš smysl pro vášeň. Zejména pokud jde o romantické příležitosti, mějte otevřenou mysl, pokud jde o srdeční záležitosti. Jestli jste až dosud s někým flirtovali, právě zítra by se to mohlo proměnit v něco hlubšího. Během superúplňku můžete také očekávat posílení kreativity a dobrodružných sklonů.

  • 5.

    Lev (23. července - 22. srpna)

    Lev

    Tento úplněk pro vás může být obzvláště emotivní, a to proto, že zasáhne vaše nejcitlivější místo. Je čas vyrovnat se s minulostí, abyste se mohli lépe připravit na budoucnost. Nastává ideální příležitost vyrovnat se s rodinnými spory, zlomeným srdcem či dramaty ve svém soukromí. Nevyhýbejte se pravdě ve svém srdci. Někdy je to nutné, abyste mohli jít dál.

     

  • 6.

    Panna (23. srpna - 22. září)

    Panna

    Je na čase přiznat si pravdu, Panny, bez ohledu na to, jak zraňující nebo intenzivní to pro vás může být. Tento úplněk vás vyzve, abyste vyjádřili své nejhlubší myšlenky a pocity, takže začněte psát například deník, do něhož budete vkládat své emoce, nebo najděte odvahu k poctivému rozhovoru s přáteli. Není potřeba držet všechno v sobě, uvolněte se a začnete se uzdravovat.  

  • 7.

    Váhy (23. září - 22. října)

    Váhy

    Tento úplněk vynese na povrch hluboké emoce a pomůže vám též, abyste se soustředili na hmotný svět kolem vás. Možná vás napadne něco, co se týká finanční investice, takže je vhodný čas postarat se o rozpočet. Domníváte se, že si zasloužíte zvýšit plat? Ideální chvíle to udělat právě teď! A určitě nešetřete na věcech, které stojí za to a které považujete za důležité pro vás samotné.

     

  • 8.

    Štír (23. října - 21. listopadu)

    Štír

    Štíři, zítřejší superúplněk je ve vašem znamení, takže pro vás bude extra příznivý a důležitý. Je to chvíle pro transformaci, přijměte tedy každou pravdu, která se dere ven z vašeho nitra, bez ohledu na to, jak moc intenzivní bude. Zítra budete drsní a emocionálně nabití, ale také najdete dostatek nové osobní síly, která bude mít vliv na vaši autentičnost.

  • 9.

    Střelec (22. listopadu - 21. prosince)

    Střelec

    Zítřejší úplněk pro vás bude emocionálně i fyzicky velmi vyčerpávající. Místo toho, abyste celý den popíjeli kávu a nápoje obsahující kofein, berte to jako znamení, že můžete (nebo že byste měli) strávit nějaký čas sami se svými myšlenkami. Vaše podvědomí se vám snaží něco sdělit, ale tyto informace uslyšíte jen tehdy, když se ztišíte. Věnujte pozornost také svým snům a intuici, leckdy poslouží lépe než váš mozek.

     

  • 10.

    Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

    kozoroh

    Jaké jsou vaše naděje a sny do budoucna, Kozorozi? Nyní je čas zaměřit se na vize, které máte, a to nejen pro sebe, ale i pro své okolí a svět. Tento úplněk také zdůrazní vaši potřebu spojení s ostatními lidmi, což by vám mohlo pomoct vystoupit ze své komfortní zóny a přijít s nečekaně novými nápady. Přijměte i tu nekonvenční stránku své osobnosti.

  • 11.

    Vodnář (20. ledna - 18. února)

    Vodnář

    Váš pracovní život se během zítřejšího superúplňku dostane do centra pozornosti a možná dojde k nějakému obratu ve vaší kariéře. Je vhodný čas pro nové výzvy a projekty. Pokud zítra začnete, určitě je dokončíte. Soustředění se na tyto záležitosti vám také pomůže v tom, aby si vás nečekaně všimli i větší hráči, než jste vy sami. Ano, zítra máte šanci ukázat svým šéfům, co ve vás je. Využijte toho.

     

  • 12.

    Ryby (19. února - 20. března)

    Ryby

    Prošli jste hlubokou a smysluplnou cestou sebepoznání, a tento superúplněk vám pomůže v tom, abyste začali duchovně růst. Nyní je čas přemýšlet ve větších dimenzích, rozšířit své obzory a umožnit nově nabytým znalostem formovat váš světonázor. Buďte si jisti sami sebou, nebojte se a nebojte se hrát ve velkém stylu. Vystupte ze své komfortní zóny a prozkoumejte vše nové, riskujte a uvidíte, jakého pokroku docílíte.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz