Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejděsivější důkazy minulých životů byly vyřčeny z dětských úst: Co řekli potomci svým rodičům?

/
  • Tajemné dětské věty
    Tajemné dětské věty (iStock)
    18. března 2023 ● 06:00

    Jen rodiče vědí, jak moc děsivé věci občas zaznívají z dětských úst. Co když jsou ale zároveň důkazem minulých životů? Tohle jsou nejděsivější výroky dětí, které naznačují, že tu nejsou poprvé…

    Je vůbec možné přemýšlet o tom, že tu nejste poprvé? Pokud ano, pak jsou to právě ti nejmenší, kteří o tom něco vědí. Říká se, že přibližně děti do tří až pěti let mohou vídat bytosti z jiného světa a stejně tak si mohou pamatovat na vzpomínky z minulého života. Nevěříte? Tohle jsou ty nejstrašlivější věty, které kdy řekly děti svým rodičům…

  • 1.

    Bratr z minulosti

    Tajemné dětské věty

     

    Byli jsme s mým tehdy tříletým synem na procházce a šli jsme kolem starého hřbitova, když on jen tak mimoděk řekl: ‚Tam je můj bratr.‘ Když jsem mu připomněla, že nemá bratra, odpověděl mi: ‚Ne, mami... z dřívějška. Když ta druhá paní byla moje máma.‘ Dost mě to vyděsilo,“ vypráví Belinda.

     

    Jakého tajemného tvora vyplavilo moře v Indonésii? Podívejte se na video:

    Video
    Video se připravuje ...
    Moře v Indonésii vyplavilo záhadné monstrum • YouTube/Patasiwa Kumbang Amalatu

  • 2.

    Paní z obchodu

    Tajemné dětské věty

     

    Když byly mému synovi asi tři roky, šli jsme do obchodu nakoupit něco k jídlu. Najednou mi z ničeho nic ukázal na kolemjdoucí ženu a řekl: ‘Ta paní vypadá úplně stejně jako moje máma!‘ Byla to ale blondýna s bledou pletí a já mám tmavé vlasy a jsem spíš tmavší typ. Byla také o hodně vyšší než já. Proto jsem mu odpověděla: ‚Nevypadá jako já, zlatíčko,‘ on mi však odvětil: ‚Jako ty ne, ale ta druhá máma, kterou jsem měl před tebou.‘ Zůstala jsem stát jako opařená,“ svěřila se Irene.

     

  • 3.

    Vzpomínky na dřívější domov

    Tajemné dětské věty

     

    Když byly našemu staršímu synovi čtyři, vzpomínal neustále na minulý život. Podle jeho vyprávění měl být jeho otcem náš rodinný přítel. Vždy o něm mluvil jako o otci a zmiňoval se také o matce, která prý zemřela stářím, když byl ještě malý. Uplynulo pár měsíců a on v televizi sledoval dokument o evropských klášterech. Když byl zrovna záběr na jeden z nich, z ničeho nic prohlásil: ‚Hele, tam jsem žil. To je ve Španělsku‘. V dokumentu říkali, že jde o klášter ve španělské Galicii. A ještě víc šokující byl fakt, že poznal i gregoriánské chorály znějící v pozadí. Řekl, že jsou to modlitby k Panně Marii. Měl pravdu,“ vzpomíná Lui Sa.

     

  • 4.

    Traumatický zážitek

    Tajemné dětské věty

     

    Jednou večer jsem koupala svou dvou a půl letou dceru. Když jsem jí říkala, jak je důležité pravidelně se mýt i na intimních partiích, jako nic mi odpověděla: ‚Neboj, tam už se mě nikdo ani nedotkne. Jednou v noci se o to pokoušeli, vykopli mi dveře od pokoje a vrhli se na mě, ale já se bránila. Zemřela jsem a teď jsem znovu tady,‘ vyprávěla mi jako by se nechumelilo,“ líčí mrazivou historku dcery Ursula.

     

  • 5.

    To už jsem kdysi dělal…

    Tajemné dětské věty

     

    Když byl náš syn ještě hodně malý, vysvětlovala jsem mu, jak správně pěstovat brambory. Popisovala jsem mu, jak kolem nich musíte hromadit hlínu, když rostou. On pak z ničeho nic reagoval: ‚Já vím mami. To jsem také dělal, když jsem byl starý.‘ Nechápala jsem, o čem to mluví,“ vypráví Linda.

     

  • 6.

    Reinkarnovaný dědeček?

    Tajemné dětské věty

     

    Vzala jsem svého synovce na výlet do hor. Při výšlapu mi ale z ničeho nic povídá: ‚Bydlel jsem tu. Když jsem byl starší, chodil jsem těžit z té hory měď.‘ Zeptala jsem se ho, co tím myslí. Odpověděl: ‚Ano, byl jsem tvým dědečkem a těžil měď na této hoře,‘ řekl a ukázal na kopec. Můj děda byl opravdu horníkem mědi, ale o tom se synovec nemohl nijak dozvědět, protože o tom neví ani má nevlastní sestra,“ svěřila se s tajemným zážitkem Ana.

     

Autor: Tereza Brožová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz