Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Budou se hádat do krve: Na která znamení si dát pozor?

/
  • Kdo snadno vybuchne a miluje spory?
    Kdo snadno vybuchne a miluje spory? (iStock)
    16. května 2023 ● 06:00

    Mluvit s někým, kdo není dostatečně racionální, je opravdu frustrující. A mluvit s někým, kdo vyhledává konflikt, je podobné chůzi po střepech. Víte, která znamení jsou nejvíce náchylná k hádkám a sporům?

  • 1.

    Lev

    ...
    Lvi jsou prudcí, dramatičtí a mohou být vašimi největšími protivníky, když dojde na hádky. I když lze záležitost vyřešit v klidu, budou Lvi hledat způsob, jak ji zintenzivnit, zejména pokud jste se dotkli jejich citlivého místa. Mohou použít slovní výpady, obvinění nebo dokonce sáhnout k násilí. Nejlepším způsobem, jak ukončit hádku se Lvem, je omluvit se, jinak musíte Lva prostě vyděsit a utlouct argumenty. Vaše vítězství neuzná, ale dá pokoj.

  • 2.

    Býk

    ...
    Býci jsou tvrdohlaví, ale do hádky se nepustí, pokud se s nimi nedostanete do sporu. Dokážou se dohadovat celé hodiny a neradi přiznávají i to, že se mýlí, protože jsou si příliš jistí tím, že se málokdy mýlí. Své jednání si dokážou rychle obhájit, takže buďte připraveni a buďte si jistí, že máte argumenty, než s nimi začnete polemizovat.

  • 3.

    Štír

    ...
    Dokážou vystupňovat konverzaci až do vyhroceného rozhovoru, a to ještě dříve, než se nadějete. Mohou se cítit podráždění a v hádce se budou také bránit. Nemají zábrany v tom, co říkají, takže pokud se s nimi pohádáte, řeknou i velmi zraňující věc, která může způsobit i váš výbuch. Možná to nebyl váš záměr, ale Štíři si nikdy nenechají ujít příležitost říct něco zraňujícího.

  • 4.

    Blíženci

    ...
    Jsou velmi nepředvídatelní. Jejich nálada se může kdykoli změnit, zejména pokud je vyrušíte v relaxaci. Mohou se velmi bránit a mohou se také uzavřít do sebe. Pokud se s Blížencem dostanete do hádky, dostanete většinou za uši, protože se budou dál neúnavně hádat. Blíženci také nemají problém sáhnout k násilí, když se opravdu rozzuří.

  • 5.

    Rak

    ...
    Při rozhovoru s Rakem musíte být obzvlášť opatrní. Jsou totiž přecitlivělí. Snadno se jich můžete dotknout, a pokud jim ublížíte, budou se tím užírat měsíce. Dokonce i po letech mohou vytáhnout stejné téma, i když bylo zcela vyřešeno. Dovedou být klidní, a přesto velmi útoční a paměť mají jako sloni. Pokud s Rakem potřebujete dobře vycházet, buďte velmi opatrní. Jakmile zasáhnete jejich citlivé místo, budou to mít v sobě až do smrti.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz