Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Chyby ve vztahu podle znamení. Raci se nechávají ovládat, Váhy přitahují žárlivce!

/
  • (Profimedia)
    21. července 2017 ● 06:00

    Existuje spousta věcí, které je třeba zvážit, když vstupujeme do vážného vztahu. Někdy bohužel děláme chyby už na začátku, a to jen kvůli tomu, že nebereme v úvahu nejběžnější vlastnosti, které souvisí se slunečním znamením. Je fajn někoho nejdřív pořádně poznat, možná pak nebudete zklamaní.

  • 1.

    Beran

    Autor: Profimedia

     

    Pokud jste Beran, pak je pravděpodobné, že do vztahu skočíte doslova po hlavě, aniž byste přemýšleli o následcích. Jakmile se vám zdá, že vše se vyvíjí správně, nemáte strach nabídnout manželství během dvou sekund. Někdy to ale znamená, že vám můžou chybět důležité informace o partnerovi – třeba to, jestli byl před vámi už někdy ženatý (nebo vdaná) nebo má za sebou pochybnou minulost. Zpomalte, když s někým chodíte, nebuďte tak hr a nejdřív si toho druhého pořádně proklepněte.

     

  • 2.

    Býk

     

    Autor: Profimedia

     

    Jako Býci máte rádi lesklé věci, a to zahrnuje i sexy lidi, kteří jsou okouzlující. To je vaše největší chyba, které se velmi často dopouštíte, že si primárně vybíráte partnery, kteří jsou sice sexuální dynamo, místo toho, abyste si nejdřív zjistili, jestli jsou finančně stabilní, osobnostně zralí a vědí, co chtějí. Krása není všechno, milí Býci. Zapomínáte na to, že ve vztahu, který bude fungovat a taky trvat co nejdéle, je nutné i to, abyste měli vedle sebe někoho, kdo je zdravý, zodpovědný a myslí do budoucnosti. Dobrý sex není všechno.

     

    Podle čeho bychom si měli vybírat životního partnera? Podívejte se na VIDEO:

    Video
    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Podle čeho vybrat životního partnera • Adam Balažovič

     

  • 3.

    Blíženci

    Autor: Profimedia

     

    Pokud jste Blíženci, toužíte pravděpodobně po partnerovi, se kterým budete neustále diskutovat a vy budete mít vždy navrch. Jste znamení zvěrokruhu, které touží více po duševní stimulaci než po sexu. Naneštěstí to někdy znamená, že si vybíráte velmi často ztracené existence, bohémy, kteří jsou všude a nikde. Mají neustále spoustu času, ale nejsou ani trochu zodpovědní. Jsou sice možná zajímaví, ale nakonec budete chtít někoho, o koho se nebudete muset tolik starat a živit ho.

     

  • 4.

    Rak

     

    Autor: Profimedia

     

    Raci se rádi starají a mají rádi partnery, se kterými se cítí bezpečně a milovaní. Jsou také velmi emocionální a touží po stejně silných emocích. Pokud ale nebudete opatrní, může to znamenat, že skončíte s někým, kdo vás bude ovládat, kdo s vámi bude manipulovat a bude vás citově vydírat. A ve finále můžete skončit s nulovým kontem a bez střechy nad hlavou.

  • 5.

    Lev

    Autor: Profimedia

     

    Lvi jsou dramatičtí, mají rádi umělce, dobrodruhy a zábavné typy lidí, kteří je dokážou pobavit a inspirovat. Rádi se smějete a oceňujete svoje (i jeho) vnitřní dítě. Bohužel to ale taky znamená, že máte tendenci vázat se k lidem, kteří jsou sice zábavní a skvělí, ale nejsou ani trochu zodpovědní. Nebuďte pak naštvaní sami na sebe, protože jste to byli vy, kdo jste si vybrali někoho, o koho se musíte pořád starat.

     

  • 6.

    Panna

    Autor: Profimedia

     

    Panny jsou tak trochu nudné a moc si neumí hrát, což může znamenat i jejich pád. Když říkáme hrát, nemyslíme tím nedostatek zábavy. Panny bývají vážné a mají rády vážné partnery. Když jste Panna, při hledání partnera na celý život byste mohla skončit s někým, kdo je až moc vážný. Panny dělají při výběru partnera taky velmi často chybu, že se chtějí usadit s někým, kdo vypadá dobře „jen na papíře“.

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: Profimedia

     

    Vahám se moc nelíbí, když nemají partnera a jsou svobodné. Chtějí se usadit a založit rodinu s někým, kdo je miluje a chce je milovat. Milují vášnivé lidi, jako jsou umělci. Bohužel mají tendenci přitahovat lidi, kteří jim rádi rozbíjejí srdce tím, že jsou žárliví, nerozhodní nebo je ovládají. A zůstanou s těmito lidmi příliš dlouho. Pokud jste Váha, nenechte svou silnou potřebu partnerství za každou cenu zastínit stinným chováním partnera.

     

  • 8.

    Štír

    Autor: Profimedia

     

    Štíři rádi hrají na poli lásky a jsou proslulí svými vztahy založenými na sexu bez emocionální vazby. Není to tak, že se vůbec nezamilují nebo že nedokážou milovat, jen to trochu delší dobu trvá, než se k tomuto bodu dostanou. Samozřejmě jim ale ani trochu nevadí, že na té cestě je hodně sexu, než dojde k něčemu vážnějšímu. Štíři, nedělejte chybu při budování vztahu a snažte se svoje srdce otevřít trochu dřív. V tomto směru není zdrženlivost na místě. Zdrženliví buďte spíše v posteli.

     

  • 9.

    Střelec

     

    Autor: Profimedia

     

    Střelci jsou dobrodružní samotáři. Přestože preferujete svůj prostor a nezávislost, stále potřebujete lásku a pozornost. Neudělejte tu chybu, že byste byli s někým, kdo vám dává hodně prostoru, a vzdalovali se mu tak. Máte také slabost pro zábavné lidi, ale to sice může být zpočátku interesantní a dobrodružné, ale brzo by vám to lezlo na nervy.

     

  • 10.

    Kozoroh

     

    Autor: Profimedia

     

    Kozorozi se chovají neustále jako zralí dospělí a rádi se obklopují podobnými partnery. Hledají partnera, který bude skutečným partnerem, což znamená, že bude do vztahu přispívat nejen emocionálně, ale taky finančně. Nedovolte, aby stála vaše touha stabilitě v cestě, protože i když romantika není vaší prioritou, i vy potřebujete nějakou milou pozornost. Váš vztah nemůže být jen o podnikání a plánování.

     

  • 11.

    Vodnář

     

    Autor: Profimedia

     

    Vodnáři, vy máte rádi čarodějky (nebo čaroděje). Pokud člověk, se kterým chodíte, není nějakým způsobem zvláštní, nemáte šanci se citově zainteresovat. Nedělejte chybu, že si vyberete někoho, o kom si myslíte, že ho můžete změnit nebo že je tak zajímavý, že necháte plavat takové rysy osobnosti, jako je špatné chování či arogance.

     

  • 12.

    Ryby

     

    Autor: Profimedia

     

    Ryby, máte spoustu chyb, na které si dávejte pozor. Protože jste beznadějné romantičky zvěrokruhu, máte tendenci ztrácet se v tom romantickém románu a nevšimnete si, že váš partner je narkoman, chronicky nezaměstnaný nebo jinak vadný. Dokonce i když si to uvědomíte, jste bezmocné a necháte se dál unášet romantickými gesty a hezkou tváří. Prosíme vás, nejdříve se ujistěte, že je ve vašem vztahu nějaký reálný základ.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz