Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Velký horoskop na březen: Berany čeká spousta lásky, Lvy napětí v práci

/
  • (iStock)
    1. března 2019 ● 06:00

    Tento měsíc vám odhalíme nové příležitosti a nečekané komplikace. Měsíc březen je plný velkých změn, na které byste se měli připravit. Jaké události vás neminou? To musíte vědět!

  • 1.

    Beran

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Berani, třetí měsíc roku slibuje pohodový průběh dík podpoře kněžky lásky a v poslední dekádě také samotného Velkého ducha. K seznámení je ideální závěr měsíce, kdy vyšší sféry slibují perspektivní známost. Nejsou vyloučené nepříjemnosti na pracovišti. Tam vás rozčiluje náladový nadřízený, kterému není nic dost dobré. Naštěstí si udržíte úsměv na tváři i navzdory jeho vrtochům. Kariéra teď není prioritní.

     

  • 2.

    Býk

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Býci, březen si posvítí na lásku a mezilidské vztahy. Kvadratura Venuše a Marsu přináší neshody s blízkými gradující kolem 10. března. Snažte se krotit ohnivou povahu, která dokáže zabolet stejně jako bobří kousnutí. Lepší náladu garantuje čas strávený v kruhu přátel a také profesní úspěchy. Máte mnoho skvělých nápadů, díky nimž si poradíte i s těmi nejtěžšími úkoly. Výdělky slibuje hlavně závěr měsíce.

     

  • 3.

    Blíženci

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Ve vzduchu je cítit jaro a to jde ruku v ruce s láskou! Afrodité slibuje rozkvět citů jak zadaným, tak svobodným Blížencům. Zapalují se vám lýtka a nevíte, jakému amantovi dát přednost. Perspektivní známost můžete navázat hned okolo 4. března. První dekáda v zaměstnání je oproti milostnému životu náročnější. Máte pocit, že vám povinnosti přerůstají přes hlavu a nejste ochotni dělat žádné přesčasy.

     

  • 4.

    Rak

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Raci, letošní rok nezačal nejlépe, ale teď si spravíte chuť. Ve vzduchu je cítit jaro, což je samo o sobě pozitivní faktor. Mezilidské vztahy roztají a dokonce se nabízí šance na lásku. Neschází vám sebedůvěra, díky níž se seznamujete s lehkostí. Příznivá konstelace Marsu svědčí i profesním snahám. Navzdory nevlídnému šéfovi obhájíte své názory. Díky Merkuru profitujete z rychlého myšlení a koncentrace.

     

  • 5.

    Lev

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Březnové vody jsou pro Lvy stejně příjemné jako uplynulé týdny. Užíváte si živou vodu, díky níž jste vitální a do okolí rozhazujete úsměvy. Říkáte si, že vás žádná maličkost nemůže chytit do sítí. Menší napětí očekávejte ve vztahu kvůli odlišným názorům na hospodaření, v zaměstnání vás zase popichuje vedení. Proto udělejte jen nejnutnější a raději chvátejte za dětmi nebo volnočasovou zábavou.

     

  • 6.

    Panna

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milé Pany, březnové dění se točí kolem partnerských vztahů. Pokud jste zatím bez závazků, jaro už strávíte po boku nové známosti. Na lov se vydejte kolem 10. března, kdy Totem zesiluje vaše charisma i sebevědomí. Stejně perspektivní atmosféra vás dostihne i na pracovním poli. I navzdory stresu a hektické atmosféře podáváte perfektní výkony. Šance k zisku se zesilují v posledním březnovém týdnu.

     

  • 7.

    Váhy

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milé Váhy, srdce už dlouho touží po lásce, což platí i pro zadané jedince. Uplynulé týdny nebyly z nejlehčích, a tak jistě rádi slyšíte, že vás vesmírní guruové vezmou na milost. Kněžka lásky připravila zkraje března seznámení s osudovou osobou. Láskyplné chvíle zažíváte také v manželství. Sextil Jupiteru je plný radosti, kterou přijímáte i rozséváte do okolí. To zní jako skvělý program, nemyslíte?

     

  • 8.

    Štír

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Ve třetím měsíci roku byste měli být opatrní. Štíři nezvykle inklinují k naivnímu uvažování a nejsou připraveni na nástrahy moderního světa. Singles by se měli na pár týdnů vzdát randění, protože k sobě lákají nevhodné protějšky. V lepším případě marníte čas, v tom horším byste mohli přijít o úspory. Finance se vás v březnu nechtějí držet. Přitom v zaměstnání slavíte díky mentálnímu výkonu úspěchy.

     

  • 9.

    Střelec

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Střelci se radují z vesmírné přízně, která se odrazí na milostném životě. Tu největší životní výhru můžete potkat až 31. března. Neunáhlujte se a neberte prvního amanta, který se vám snaží vlichotit do přízně. V posledním týdnu se naskytne šance zbavit se finančních problémů. Pozornost strhněte k zaměstnání, kde máte tendenci všechno košatě omlouvat, ale výsledky za vámi nejsou vidět žádné.

     

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Březnové klima je pro Kozorohy velmi přívětivé. Můžete se konečně věnovat tomu, co považujete za prioritní. Hvězdy vám totiž přejí jak v lásce, tak v oblasti financí. Ani na pracovním poli nelze říct, že byste nedokázali prorazit. Rozhodujte se podle své intuice, díky níž půjdete správnou cestou rovnou za štěstím. Saturn v sextilu s Merkurem slibuje docenění tvrdé práce. Vy sami se odměňte dovolenou!

     

  • 11.

    Vodnář

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Vodnáři, na začátku března pokračuje konstelace, z níž nemáte nejlepší pocit. Rychle vám spěchá na pomoc Jupiter, který ve spojení s Venuší dokáže hotové zázraky. Pofoukají bolavé srdíčko zklamané láskou, nebo vám rovnou nabídnou přátelství, díky němuž zapomenete na všechny těžkosti světa. Zato v práci se hodně zapotíte, nadřízení jsou nekompromisní a navíc od vás požadují stále lepší výsledky.

     

  • 12.

    Ryby

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milé Ryby, první dvě dekády dolévají neohrožené síly a pozitivní myšlení. Manitou slibuje posun v zaměstnání, případně nalezení lepší profesní cesty. Není vyloučeno, že přeskočíte i nadřízené! Jste výřeční a mozkové závity pracují na dvě stě procent. Co je naopak zrádné, to jsou finance. Důvěřujete špatným lidem a své úspory byste nemuseli už nikdy vidět.

     

     

Autor: Adéla Ondroušková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz