Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Největší podrazáci zvěrokruhu. Kdo vás bodne do zad a komu je lépe nevěřit

/
  • (iStock)
    20. ledna 2023 ● 06:00

    Některá znamení dokážou využít zranitelnosti druhých a s úsměvem na tváři si hrát s jejich pocity, aby se cítili mizerně. Možná jste se už s takovým člověkem setkali, který se tváří jako cukrová vata, ale bodne vás, jakmile se k němu otočíte zády. No, tihle lidé se moc o emoce druhých nestarají, a pokud to jde, zradí vás nepřímo, protože navenek chtějí vypadat jako ti nejlaskavější lidé pod sluncem.

    S maskou falešnosti vás učiní zranitelnými, získají si vaši důvěru a velmi často ji zneužijí, takže budete nakonec nešťastní. Tím, že udržují svou osobnost přátelskou a neškodnou, mají tendenci vás přimět prozradit jim všechna vaše tajemství a podlomí vaši víru, když to nejméně čekáte. Zde je seznam znamení zvěrokruhu, kterým by se nikdy nemělo věřit, protože jsou to největší zrádci, kteří na vás bez špetky zaváhání zaútočí zezadu.

  • 1.

    Blíženci

    blíženci

    Blíženci jsou milovníci sebe sama. Ve svůj prospěch mohou udělat cokoliv a taky to udělají, když mají příležitost. Tyto bytosti vytvářejí toxické vztahy a klidně o vás šíří fámy, aby o vás vytvořili falešný obraz. Zapojí vás do svých sladkých řečí, jen abyste odhalili svá tajemství, která pak rádi využijí pro své vlastní účely.

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Velký horoskop práce a financí na rok 2023 • Videohub

  • 2.

    Štír

    štír

    Štíři jsou tajnůstkářští a bravurně zvládají hru na předstírání. S pomocí svých psích očí a pohledů a pocukrovaných slovíček, se k vám přiblíží, ale jakmile jim ukážete záda, udělají krok, aby vás stáhli dolů. Jejich mysl je vždy připravena plánovat cokoli špatného proti vám.

     

     

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Barvy podle znamení: Jaká je ta vaše? • Videohub

  • 3.

    Střelec

    střelec

    Střelci, známí svou osobností, která dokáže potěšit druhé lidi, hrají opravdově a důvěryhodně, aby získali prioritu v životě ostatních. Jakmile získají vaši důvěru, začnou si s vámi chytře hrát. Nemají rádi konfrontaci a jsou odborníky na skrývání svých myšlenek a nápadů. Jejich nejhorší stránka se ukáže, jakmile se k nim otočíte zády.

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Velký horoskop lásky na rok 2023 • Videohub

  • 4.

    Lev

    lev

    Lev je ambiciózní i agresivní, proto je lovcem slunečních paprsků a rád je středem pozornosti. Pro dosažení svých cílů může udělat cokoliv. Může se s vámi hrát s úsměvem na rtech, manipulovat s vámi a zradit vás, aniž by o tom moc přemýšleli. Pozor na jejich dvě tváře. Když s nimi budete mluvit, vypadají šťastně a pozitivně, ale mají potenciál vás zradit.

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop na rok 2023 • 

     

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz