Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Velký horoskop na prosinec: Střelcům to bude pálit, Váhy prožijí myšlenkový restart

/
  • ..
    .. (iStock.cz)
    30. listopadu 2018 ● 06:00

    Poslední měsíc v roce na vás kromě Vánoc chystá i spousty nových situací a příležitostí. Jaká bude vaše sváteční nálada? Kdo hravě zvládne předvánoční shon a kdo naopak propadne urputnému stresu? To se dočtete v našem horoskopu na měsíc prosinec.

  • 1.

    Beran

    beran
    Autor: shutterstock.com
    Milí Berani, jak bude probíhat poslední měsíc letošního roku? Vesmír připravuje ohňostroj plný vzrušení, zábavy a milých překvapení. Barmany, kteří tento lahodný koktejl míchají, jsou hřejivé Slunce, energetický Merkur a štědrý Jupiter. Je tedy jasné, že si každý doušek užijete naplno. Jediná hořká chuť se objevuje v oblasti kariéry, kde vás okolo 10. prosince brzdí Saturn v myšlenkovém rozletu.

     

  • 2.

    Býk

    býk
    Autor: shutterstock.com
    Býci vyhlíží měsíc, který zesiluje jejich citlivost na podněty, jichž by si za normálních okolností nevšimli. Svou vinu nese Venuše, která od 2. prosince projevuje nespokojenost v mezilidských vztazích. Do 12. navíc přikládá pod kotel i náladový Merkur. Přiznejte si, že jde většinou o vaši vztahovačnost a není důvod dělat z komára velblouda. Skutečná opatrnost je oproti tomu třeba ve financích.

     

  • 3.

    Blíženci

    blíženci
    Autor: shutterstock.com
    Milí Blíženci, pokud chcete prožít závěr roku v přátelském klimatu, musíte si trochu lámat hlavu. Mars vás ponouká ke zbrklému jednání, takže můžete udělat víc škody než užitku. Od těla si držte zejména psychicky nestabilní osoby a ty, kteří vám nepřejí nic dobrého. Slunce bude první dvě dekády upíjet z vaší vitality, naštěstí máte svou vnitřní jiskru, která vás nenechá padnou na kolena. Nevzdáváte se snadno.

     

  • 4.

    Rak

    rak
    Autor: shutterstock.com
    Milí Raci, vzlétněte k výšinám, ještě než se rok 2018 stane minulostí. V prosinci vám vesmír sešle obrovskou porci pozitivní energie a schopnost dovést věci ke zdárnému cíli. Mars v konjunkci s Neptunem jsou jako neřízená střela, díky níž nebudete sedět se založenýma rukama v koutě. Navíc si užíváte ochranná křídla láskyplné Venuše, která povoluje napětí v lásce a vztazích.

     

  • 5.

    Lev

    lev
    Autor: shutterstock.com
    Vánoce, Vánoce přicházejí, zpívejte Lvové! Indiánský horoskop na prosinec věstí jeden krásnější dáreček za druhým. Jsou plné naděje a splnění snů ve všech životních sférách. Stačí přitom velmi málo - uvědomit si, co je pro vás prioritní. Vyšlete k vesmíru své přání a těšte se na brzké splnění. Slunce v harmonickém spojení s Jupiterem vám dodává vitalitu a dravost, abyste došli zdárného cíle.

     

  • 6.

    Panna

    panna
    Autor: shutterstock.com
    Milé Panny, většina planet stojí v opozici a neusnadňuje vám dění v pracovním ani soukromém životě. Projeví se to zejména na mentálním napětí a nervozitě, kdy byste nejraději se vším sekly. Všechno ale není ztraceno. Venuše vám spěchá na pomoc a fouká vaše rány.

     

  • 7.

    Váhy

    váhy
    Autor: shutterstock.com
    Milé Váhy, na konci roku prožíváte myšlenkový restart. Král prosperity Jupiter vám tentokrát přináší jiné bohatství, a totiž mentální. Navíc mu zdárně pomáhají Slunce s Merkurem, které od 13. prosince zesilují komunikační schopnosti. Jste schopni číst mezi řádky a chápat věci, nad nimiž vám ještě před pár dny zůstával rozum stát. Pozornost ovšem věnujete i dění na domácí půdě, kde se chystá několik zkoušek.

     

  • 8.

    Štír

    štír
    Autor: shutterstock.com
    Milí Štíři, nemusíte čekat na čtyřiadvacátého prosince, abyste si rozbalili dárek. Hned od prvního sklízíte lahodné plody, které vám servíruje kněžka lásky, Venuše. Není divu, že si posvítí v první řadě na lásku. Spolu s Marsem vytváří úrodnou půdu pro manželství i dosud nezadané Hady. Vášeň nebere konce! Stejně výhodná atmosféra se naskytne také ve finanční sféře a při navazování nových kontaktů.

     

  • 9.

    Střelec

    střelec
    Autor: shutterstock.com
    Prosinec je symbolem pohybu a mentální aktivity. Střelcům to neuvěřitelné pálí, jsou inspirací pro své okolí a v zaměstnání i na domácím poli platí za přirozenou autoritu. Hlavně mezi 12. a 21. prosincem v komunikaci platí, co slovo, to perla. Pokud vyhlížíte nějaké důležité obchodní aktivity, snažte se ztišit přílišné sebeprosazování. Schopnost kompromisu vám usnadní zdánlivě neřešitelné konflikty.

     

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    Autor: shutterstock.com
    Kozorozi vyhlíží měsíc, kdy jejich intelekt prudce narůstá a navíc se otevírá třetí oko. Indiánský totem vám nabízí cestu k poznání sebe sama i záležitostí mezi nebem a zemí. Lákají vás esoterické nauky a můžete být konfrontováni se životem mimo tento svět! Afrodité dělá skvělou službu v lásce. Oplýváte osobním kouzlem, díky němuž vzkvétá dlouholeté partnerství a nabízí se i nová láska pro nezadané.

     

  • 11.

    Vodnář

    vodnář
    Autor: shutterstock.com
    Ještě než rok 2018 odpluje do minulosti, Vodnáři se rozhodnou zapracovat na svém stávajícím životě. Láká vás rozšiřování obzorů a vylepšování mezilidských vztahů. Hledáte vlastní filozofii a cestu k lidem, s nimiž jste si v uplynulých týdnech moc nerozuměli. Expandující Jupiter vám napomáhá ve vzdělávání a záležitostech souvisejících se zahraničím. Přínosné pro vás bude i setkávání s novými tvářemi.

     

  • 12.

    Ryby

    ryby
    Autor: shutterstock.com
    Milé Ryby, dění na prosincovém poli je proměnlivé. Nejprospěšnějším hráčem je Mars, který vás nabíjí pozitivní energií. Investujte ji do lásky, kde se vášnivé noci odrazí na chodu domácnosti. V partnerství zažíváte dokonalé propojení mysli i těla, až vám to připadá nadpozemské. Venuše v trigonu s Merkurem slibuje bohatou fantazii. Nemyslete jen na sex, ale využijte ji i pro plánování volnočasových aktivit.

     

Autor: Adéla Ondroušková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz