Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Nejvybíravější znamení zvěrokruhu: Těmto 4 znamením není nikdo a nic dost dobré!

/
  • Povrchní žena
    Povrchní žena (iStock)
    15. dubna 2023 ● 06:00

    Také máte někdy pocit, že někteří jedinci mají přehnané nároky snad na vše? Rozhodně nejste sama, kdo má kolem sebe samé vybíravce. Nejde o žádnou náhodu. Někomu náročnost na partnery, ale i na všechno ostatní, daly hvězdy do vínku. Těmto čtyřem znamením není nikdo dost dobrý! Patříte mezi ně?

  • 1.

    Býk (21. 4. – 21. 5.)

    Nejvybíravější znamení zvěrokruhu

    Býci si potrpí na luxus a mají výborný vkus. Nároční jsou proto nejen na běžné věci každodenní potřeby, ale také na bydlení a v neposlední řadě na partnera. Trvá jim většinou delší čas najít toho pravého přesně pro ně. Na výběru si dávají záležet. Jakmile si ale už jednou vyberou, jsou věrní, loajální a nikdy ho neopustí. Horší je to s věcmi, které Býci rádi vymění za nové, moderní a kvalitní. Právě na vzhled a funkčnost věcí mají vysoké nároky. Tohle znamení patří mezi jedno z nejnáročnějších také při výběru dovolené.

     

    Video: Jaká barva se k vám hodí podle vašeho znamení? Podívejte se:

    Video
    Video se připravuje ...
    Barvy podle znamení: Jaká je ta vaše? • Videohub

  • 2.

    Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

    Nejvybíravější znamení zvěrokruhu

    Blíženci jsou nestálí a nesnášejí stereotyp. I když se zprvu může zdát, že díky své přizpůsobivosti jdou bezhlavě do všeho, není to tak docela pravda. Touží po těch nejlepších životních zážitcích se vším všudy. Nespokojí se jen tak s něčím. Někdy mohou kvůli tomu ostatním připadat marniví až vybíraví. Uskromní se jenom, když je to opravdu nutné. Ovšem není dobré se kvůli tomu na hravé Blížence zlobit. Jsou už prostě takoví a rádi získávají od života maximum. Nuda je trápí, frustruje a vede u nich až k úzkostem. Vybíraví jsou Blíženci i při výběru partnera. Usadí se až ve chvíli, kdy mají pocit, že konečně nalezli toho správného pro život.

     

  • 3.

    Váhy (23. 9. – 23. 10.)

    Nejvybíravější znamení zvěrokruhu

    Váhy jsou velice váhavé a rozvážné, právě proto se někomu mohou zdát jako vybíravé a přehnaně náročné. Což popravdě také jsou. Na všem se jim obvykle něco nezdá a než se pro něco skutečně rozhodnou, trvá to věky. Potrpí si na eleganci a záleží jim na tom, co si o nich druzí myslí. Dobrý dojem v očích ostatních je pro Váhy důležitý. Proto není moc k podivu, že jim trvá, než se do něčeho opřou naplno a s veškerým úsilím. Pokud bychom měli určit jednoho vítěze ve vybíravosti a pohrdavosti, budou jím jednoznačně Váhy. Jde o nejvybíravější znamení z celého zvěrokruhu!

     

  • 4.

    Štír (24. 10. až 22. 11.)

    Nejvybíravější znamení zvěrokruhu

    Štíři jsou skutečně nároční. Mají svou hrdost i úroveň, proto k sobě jen tak někoho nepouštějí. Dlouze si vybírají, s kým a kdy budou trávit čas. A stejně to mají s věcmi. Potrpí si většinou na ty nejdražší a nejokázalejší. Také v oblasti intimity se vášniví Štíři nespokojí jen s obyčejným přitulením. S protějškem je to musí bavit, takže rádi zkoušejí nové sexuální polohy a pomůcky. Na jednoduchost Štíry zkrátka moc neužije. Skromnost je pro ně sprosté slovo, protože by jim bránila vychutnat si všechny životní požitky naplno. I kvůli tomu působí občas povýšeně a odtažitě.

     

Autor: Tereza Brožová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz