Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Velký horoskop na září: Panny čeká měsíc plný překážek, na Lvy se chystá překvapení

/
  • ...
    ... (shutterstock.com)
    30. srpna 2019 ● 06:00

    Děti jdou zpět do školy, vše se začíná vracet do starých kolejí a nám na okno potichu klepe podzim. Co přinese letošní září jednotlivým znamením?

  • 1.

    Beran

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Začátek školního roku vynese Berany k výšinám. Daří se vám udržet nadhled nad starostmi a díky Jupiteru vyjdete z každé komplikace ještě silnější. Zvířecím patronem by tedy měl být spíš Fénix. Kolem 5. září si nenechte ujít žádnou pracovní nebo investiční pobídku. Ve druhé půli měsíce úspory chraňte a počítejte s nečekanými výdaji. Venuše navíc zatíží oblast lásky, kde postrádáte sebejistotu.

     

  • 2.

    Býk

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Býci, až do poslední dekády prožíváte období energetického růstu. Uran ve spojení s kněžkou lásky láká ke společenskému vyžití. Toužíte po seznamování se s novými lidmi, singles hledají lepší polovičku při každé možné příležitosti. Nejúspěšnější období je signalizováno hned 7. září. V zaměstnání bodujete díky originálním nápadům. Nebojte se následovat troufalé myšlenky, protože slibují finanční bonusy.

     

  • 3.

    Blíženci

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Blíženci, do 13. září nemáte chvíli klidu. Jste v jednom kole hlavně ve společenském dění. Místo abyste si narůstající pozornost okolí užívali, spíš vás znervózňuje. Jedna návštěva střídá druhou a nemáte na sebe ani minutu, každý od vás něco chce. Když za sebou konečně zavřete dveře, začne zvonit telefon. Ani v zaměstnání nevypadá program lépe. Druhá půle měsíce ale přinese sladkou odměnu!

     

  • 4.

    Rak

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Devátý měsíc vrátí do života Raků elán a obrovské odhodlání poprat se za štěstí. Favorizována je milostná sféra, kterou Venuše ozařuje laskavými paprsky až do 13. září. Singles se mohou těšit minimálně na jedno rande! V zaměstnání podáváte skvělé výkony a nebojíte se náročných zkoušek. S problémy se hravě vypořádáte, řídíte se heslem, že co vás nezabije, to vás posílí. Zdraví ale máte jen jedno!

     

  • 5.

    Lev

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Lvi, září začne nenápadně, ale jsou to mimikry. Vývoj v dalších dnech předčí veškerá očekávání. Ve druhé půli měsíce se roztáčí kolotoč milostných událostí, kdy ani dlouhodobě nezadaní nebudou prosti citů. Dejte šanci člověku, jenž působí nenápadně. Po vašem boku rozkvete v nádherného motýla, se kterým nuda nehrozí. Úspěch vás nemine ani v profesní sféře. Jste koncentrovaní a podáváte skvělé výkony.

     

  • 6.

    Panna

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milé Panny, čeká vás měsíc plný překážek. Ty mají za cíl psychicky vás utužit a objasnit vám životní cíle. Pracovní sféra je nejkrizovější. Bojujete s pokrouceným vnímáním světa, do toho vám nedá chvíli klidu náročné vedení. Pokud se dostávají ke slovu finance, zbystřete. Jedná se o nedůvěryhodné nabídky, které vás mohou dostat do prekérní situace. Též hrozí, že půjčka peněz i věcí už se nevrátí.

     

  • 7.

    Váhy

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milé Váhy, navzdory planetárním snahám rozséváte dobrou náladu a snažíte se myslet pozitivně. Mrzí vás, že tento přístup ne každý ocení. Především na soukromém poli se objevují věčně nespokojené tváře. Také nadřízený nepatří k vašim favoritům. Jeho výkyvy nálad jsou stejně nepříjemné jako zvyšující se nároky. Jupiter ale nabízí cestu, jak na podobné škarohlídy vyzrát.

     

  • 8.

    Štír

    Milí Štíři

    ..
    Autor: shutterstock.com
    , vesmír má pro vás na začátek školního roku připraveno jedno překvapení za druhým. Svobodným se do poloviny měsíce zvyšují šance na seznámení se sympatickým protějškem. Pojítkem budou přátelé nebo kolegové, kteří vás dají dohromady! Venuše je ovšem výjimečně štědrá také na finančním poli. K penězům se můžete dostat v první řadě díky výhře, v závěru měsíce i prostřednictvím své profese.

     

  • 9.

    Střelec

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Střelci, velký Manitou je na začátku září otočen zády. Kvůli tomu bojujete s nevalnou kondicí a ráno se sotva přinutíte opustit postel. Ani kněžka lásky s vámi v těchto dnech netáhne za jeden provaz, což moc energie nepřidá. Snažte se nepropadat špatné náladě, na každý den si naplánujte něco, co vám spolehlivě vykouzlí úsměv na rtech. Po 13. září se vylepšuje klima v zaměstnání a uvolní se i domácí napětí.

     

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Zrozenci Kozoroha by mohli v tomto měsíci nosit dlouhý krk sebejistě vzhůru. Prožíváte šťastné období, kdy se na vás z každého koutu usmívá nějaké pozitivní překvapení. Vesmír napomáhá nalezení nové lásky. Šťastné dny se ukazují hned okolo 8. září, kdy jsou vzájemné sympatie hmatatelné. Také na pracovišti se chopte příležitosti zkraje měsíce. Nebojte se naložit si víc úkolů a zůstat v práci přesčas.

     

  • 11.

    Vodnář

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Zářijový start nebude pro Vodnáře nijak výjimečný. Říkáte si, že na stereotypu není nic špatného? Pak vás možná zklame, že vesmír chystá od 14. září sérii vzrušujících změn a zážitků. V lásce nastává plodné období, kdy nezadaní poznávají mnoho atraktivních tváří, ve vztahu se zase nabízí posun ve společné budoucnosti. Štěstí vám bude pršet také ve finančních záležitostech. Chopte se příležitostí.

     

  • 12.

    Ryby

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Klíčovým tématem tohoto měsíce je láska. Hlavně čerstvě zamilované Ryby budou v září konfrontovány s realitou. Z očí vám spadnou růžové brýle a zjistíte, kolik společného s drahou polovičkou máte, nebo naopak jak moc se od sebe lišíte. Hlavně dny okolo 26. září mohou být z tohoto pohledu dost bolestné. Na druhé straně máte odvahu, abyste neztráceli čas ve vztahu, který nikam nevede.

     

Autor: Adéla Ondroušková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz